Εμενα θα μου πεις, κι εμενα δε μου αρεσε που το εγραψα, αλλα ρωτησε ο ινσεκτ και απαντησα.
Printable View
Δεν ειναι θεμα ανεπαρκειας...κανεις δεν μπορει να καταλαβει ενα αλλο ανθρωπινο ον απολυτα. Ειναι θεμα συμβατοτητας. Εαν το τυπο που προανεφερε ο ινσεκτ τον ενδιαφερει οτι παμε σε Αρμαγεδωνα και οτι πρεπει να σωθουμε πιστευοντας τον θεο κλπ. κλπ. και αυτο ειναι που τον απασχολει ... εμενα δεν με απασχολει , δεν γινεται η τομη ενδιαφεροντων που θα οδηγησει σε καποια συζητηση.
Φυσικα μπορει να ειναι ο πιο συζητισιμος ανθρωπος στον πλανητη και να ειναι λιγο xtreme μονο εκει , αλλα εγω αυτο βλεπω γιατι αυτο δειχνει. Απο κει και περα δεν μιλαω με αγνωστους χωρις αφορμη (αλλιως θα προτιμουσα να κανω καμακι που λεει ο λογος:P).
Τωρα εαν μου μιλησει ο αλλος πρωτος σε ενα λεωφορειο , θα μιλησω με επιφυλαξη οπως μιλαω με ολους τους οποιους δεν γνωριζω.
Και μαλλον το σωστο ειναι με περισσοτερη επιφυλαξη.
ok, ας αλλαξουμε τη λεξη ανεπαρκεια με τη λεξη συμβατοτητα η μαλλον Ασυμβατοτητα. Γιαυτη την ασυμβατοτητα δεν ευθυνεται μονο ο Χ διαφορετικος -ποσο μαλλον οταν δεν ειναι επιλογη του οπως στο παραδειγμα- Ειμαστε συνυπευθυνοι και οι απεναντι για αυτη την ασυμβατοτητα . Και κανεις δεν μιλαει για απολυτη κατανοηση, αλλα να ειναι κανεις πιο ανοιχτος , πιο 'περιεργος' , και λιγοτερο απορριπτικος η ακομα χειροτερα χλευαστικος. Ποσο μαλλον οταν καποιος 'λεει κατι ' ... που χρειαζομαστε λιγο περισσοτερη απ τη συνηθη προσοχη μας για να το 'πιασουμε' . ___________________αλωστε δε λενε , απο μικρο κι απο τρελο μαθαινεις την αληθεια ?! ,,πως θα εισπραξεις αυτη την αληθεια αν δεν δωσεις αναλογη σημασια ;