Originally Posted by
KENO
επειδη μενω Αθηνα κι εδω ως γνωστων ειμαστε ο ενας πανω στον αλλον και ψυχροι ανθρωποι, δε μπορω να πω οτι γνωριζομαι με τους γειτονες μου. ειδικα αυτους που μενουν στους αλλους οροφους της πολυκατοικιας δε τους ξερω ουτε φατσικα! απεναντι μου μενουν κωλογριες, που οταν βγαινουν στο μπαλκονι χαζευουν τι κανουμε εμεις μεστο σπιτι, σχολιαζουν κουτσομπολευουν κλπ. πανω απο αυτες εμενε ενα ζευγαρι φιλιππινεζων (και γενικα εδω στη περιοχη υπαρχει κατι σαν γκετο θα ελεγα, γιαυτο κυκλοφορουσα με μαχαιρι παλιοτερα). στο γειτονικο σπιτι στα αριστερα μου παλι το ιδιο, ενας κωλογερος που χει μαλλι λες και τον εγλυψε αγελαδα, με την αδερφη του. πισω ακριβως απ'το σπιτι μου (ουσιαστικα ενας τοιχος μας χωριζει), μενει μια ξανθουλα που οδηγαει μηχανακι, και συνηθως δουλευει ολη μερα, γυρναει βραδια και παραγγελνει συνεχεια πιτσες (και επειδη ειναι ιδιος οροφος ας πουμε, ο πιτσαδωρος χτυπαει το δικο μας κουδουνι). δυστυχως ειναι μεγαλυτερη μου αρκετα και πρεπει να εχει και γκομενο, αλλιως θα τη παρακολουθουσα περισσοτερο, ισως της την επεφτα κι ολας...