Originally Posted by
Lacrymosa
παστελι μολις διαβασα το θρεντ σου...λοιπον καταλαβαινω οτι ο μικρος σε κουραζει κ σε "σκαζει" με τα καμωματα του κ κατα καποιο τροπο σε δυσκολευει κ εχεις ηδη κ εσυ τα προβληματα σου....σκεψου ομως οτι ειναι σε μια ηλικια που λογικο ειναι να σκεφτεται εται κ να συμπεριφερεται ετσι κ να ειναι τζαναμπετικο...ολοι εξαλλου σ αυτην την ηλικια καπως ετσι ειμασταν..ειναι απολυτως φυσιολογικο σ αυτην την ηλικια να κανει σκανταλιες κ κατα συνεπεια να εκνευριζει τους αλλους αλλα τα παιδια ωριμαζουν σιγα σιγα ωστε να καταλαβαινουν τι ειναι σωστο κ τι οχι κ τι καλο για τον εαυτο τους κ τι οχι...
οσον αφορα το διαβασμα προσπαθησε να τον πιασεις με το καλο κ με διπλωματια να του εξηγησεις οτι ειναι κατι που πρεπει να το κανει κ να μην το συνδεει με το playstation ως επιβραβευση...αλλα κ απ την αλλη εφοσον ειναι αριστος μαθητης προφανως τα παιρνει ευκολα τα γραμματα οποτε μ αυτο το θεμα μην συγχιζεσαι τοσο κ καταφευγεις στα ζαναξ (οχι οτι αλλιως δεν καταφευγεις αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα!!)οσον αφορα το ποδηλατο εκει περα πιστευω πρεπει να εισαι πιο αμειλικτη κ να παρεις πιο δραστικα μετρα γιατι ειναι κατι που σχετιζεται με την ασφαλεια του κ με τη ζωη του σε πιο ακραιες περιπτωσεις...
δεν ξερω νιωθω καπως που γραφω σε τετοιο θρεντ καθως δεν εχω παιδι δικο μου για να ξερω πως ειναι κ ειμαι μικρη ηληκιακα ακομη...οποτε παιζει κ αυτα που γραφω να ειναι εκτος τοπου κ χρονου..δεν ξερω..
κατα τ αλλα το μικρο ειναι μαγκακι κ που να μεγαλωσει κ τρελο φατσονι εχει μια φατσουλα ολο γλυκα αλλα κ πονηραδα!!!!:)