-
εκανες εσυ οπως λες προσπαθεια αλλα αυτη φαινεται να ειναι ευτυχισμενη με το αγορι της...για να φανει τελικα τι ισχυει αμα απλα "φαινεται" η ειναι χρειαζεται πιστωση χρονου κ οπως σου ειπαν κ τα παιδια παραπανω κανοντας αλλαγες κ καινουργια πραγματα στη ζωη σου, αποκτας καινουργια ενδιαφεροντα κ βιωματα κ σε αποπροσανατολιζουν απο το να σκεφτεσαι συνεχως την ιδια κατασταση..
-
Ενταξη να το δεχτω με ξεπερασε την πληγωσα και με ξεχασε αλλα τοσο γρηγορα γινεται?Αυτο δεν μπορω να καταλαβω και εγω και εκεινη ειχαμε μια σχεση πριν απο αυτην για περιπου 1 χρονο αλλα δεν υπηρχε συγκριση....σηζουσαμε για 2 χρονια περνουσαμε πολυ καλα καναμε ονειρα...εκεινη περισσοτερο....και ειμασταν ευτυχισμενοι.Γινεται να βρει κατι τοσο γρηγορα και να ξεχασει τοσο γρηγορα τα παντα....Και εγω πως να την ξεχασω??Εκανα κατι για 2 εβδομαδες και βαρεθηκα αμεσως....εκεινη ναι ενθουσιαστηκε αλλα για μενα δεν υσχυει το ερωτας με ερωτα περναει γιατι εγω την αγαπουσα δεν ηταν μονο ερωτας...οταν αγαπας καποιον θες να εχεις επαγη επικοινωνια....εκεινη δεν θελει τιποτα...δεν μπορω να δεχτω οτι το σαγαπω που μου ελεγε δεν το ενοουσε.....φενοταν πολυ αλιθηνη...
-
Θελω να της πως αυτα που νιωθω τωρα αλλα δεν μπορω.....δεν τις τα ειπαμε ποτε απο τοτε π χωρισαμε...εκανα μια προσσεγγιση αλλα χωρις να ανοιξω την καρδια μου....φοβαμαι να το κανω τωρα γιατι εχουμε κοινους φιλους αλλα και συγγενης..δεν θελω να φερθω σαν ηλιθιος αφου εχει σχεση και τα κραταω μεσα μου...
-
για αλλους γινεται γρηγορα για αλλους αργα.. ο καθενας εχει τους χρονους του. Ουτε εμενα μου αρεσει το ο ερωτας περναει με ερωτα ή το ουδεις αναντικαταστατος αλλα αν ειναι να θυσιαζεις τον χρονο σου , περα απο ενα μετρο, ψαχνοντας κατι που εχει χαθει τοτε ισως πρεπει να το ξανασκεφτεις.. τωρα το μετρο ο καθενας βαζει το δικο του μαλλον. Το οτι εχει αλλη σχεση δεν αναιρει τη σχεση που ειχατε εσεις ουτε σβηνει οσα περασατε.. επισης δε νομιζω οτι οταν αγαπας σημαινει παντα οτι θες να εχεις επικοινωνια ή επαφη.. μπορει να κανω κ λαθος αλλα σκεψου κ αυτο το ενδεχομενο. Δικαιωμα του καθενος ειναι να φευγει απο μια σχεση οποτε το κρινει .... Η αγαπη που ειχατε δε νομιζω οτι χανεται και σκεψου μηπως παραβιαζοντας τα ορια που σου εχει βαλει την κανεις να ..μετανιωσει που σε γνωρισε (υπερβαλλω επιτηδες).
-
Jet, πριν χωρίσετε την είχες πληγώσει? Γενικά σε τι κατάσταση είσασταν πριν διακόψετε?
-
Την πληγωσα ναι....χθεσ που μηλισαμε μετα απο τοσο καιρο μου ειπε οτι την πληγωσα και τωρα ειναι καλα και ιρεμη....παιδια θελω να της πως πως την αγαπαω ακομα και θα εκανα τα παντα για να το αλαξω αλλα δεν ξερω τι να της στειλω....πως να τις το πω....ειμαι ρακος οποτε πρεπει να το κανω τωρα παρα να αφηνω το εαυτο μου να ελπιζει....
-
Της τα ειπα ολα..!!!εφυγε ενα τεραστιο βαρος...μου ειπε γιατι μ τα λες τωρα...μου λεει οτι ειναι καλα με το αγορι της μαγαπαει σαν ατομο αλλα τωρα ειναι καλα οχι επειδη εχει σχεση αλλα επειδη εχει βει τισ ισοροπιες της....μετα μιλουσαμε για διαφορα γενικα μουσικη και τετοια....ειναι ενθαρυντικο αυτο?πρεπει εγω να κανω κατι τωρα?γ να αφησω τον χρονο αφου καταφερανα την προσσεγγισω καπως εστω και αν δεν αισθανεται ακτι να την κερδισω με τον χρονο..?Μπορω να κανω παρα πολυ υπομονη αλλα δεν ξερω τωρα πως να το χειριστω..
-
Ειναι ευτυχισμενη η κοπελιτσα στη σχεση και σου λεει οτι ειναι ισορροπημενη και πας να σπειρεις τη διχονοια και να της χαλασεις τη σχεση ρε ανθρωπε; Την πληγωσες μια φορα χαλασες τη σχεση σας τωρα θες να της χαλασεις κι αλλη σχεση. Και να σε γλυκοκοιταζε αυτη ενω εχει σχεση εσυ θα επρεπε να ησουν μπετον αρμε, και αμα μεινει ποτε μονη, βλεπετε. ελεος πια. Εκει στην καταψυξη να σε εχει, καλα κανει.
-
Από προσωπική εμπειρία ξέρω πως αν πληγώσεις τον αλλον πολύ, τότε απο τη μια στιγμή στην αλλη είναι δυνατον να πάψει να αισθάνεται την ανάγκη να είναι κοντά σου...
-
τελος παιδια ποναω παρα πολυ μα δεν γινεται αλλιως....ξεχασε τα παντα...οταν ημουν ημουν διπλα της σε προβληματα π ειχε οσο κανενασ αλλος...οταν γινουμουν σκατα επειδι την εβλεπα να κλαει με ενα προβλημα της και προσπαθουσα να την κανω να νιωσει καλυτερα...τωρα μου ειπε οτι με το αγορι της συζηταει τα προβληματα της ενω εγω αδιαφορουσα...την ζωη μου παρατησα για κεινη την σχολη μου οταν ειχε ενα προβλημα υγειας για να ειμαι διπλα της..τα παντα εκανα..ειναι σα να ακουσα καποια αλλη...μου ζητησε συγγνωμη π ελεγε μεγαλα λογια γτ δεν τα ενοουσε...τωρα το θυμιθηκε μετα απο 3 μηνες σχεση...το σαγαπω την ρωτησα αν το ενοουσε και μ απαντησε σαγαπαω σαν ατομο..οχι σα ζωω δλδ...θα πρωχορησω ετσι θα συμβιβαστο στα χαλια π εγω εκανα αυτη ας ειναι καλα
-
δεν εισαι ο μονος που εχει απογοητευτει απο καποιον ανθρωπο. εγω ακομη προσπαθω να συνελθω. για αυτο πρεπει να προσεχουμε απο εδω και περα. να μην ξαναγαπησουμε ποτε.
-
ακριβως αγαπες και παραμυθια τελος....ας παει οπου γουσταρει...οταν αδιαφορωωμου ζηταει τα ρεστα...delete απο παντου...την αγαπω...αλλα..κατι πρεπει να κανω και για μενα...τελος οι αγαπες
-
πονεσε την οπως σε πονεσε. να δουμε, θα το ξανακανει μετα?
-
Να κάτσεις στ' αυγά σου και να αρχίσεις να ψάχνεις να καλύψεις τις ανάγκες σου με ένα άλλο άτομο, που δε θα είναι αλλού ήδη. Η κοπέλα προχώρησε. Κάτι τέτοια για σπασίματα και εγωιστικά τερτίπια είναι αποκυήματα φαντασιακά, υποπροιόντα κάλπικα και όχι κινήσεις και διαθέσεις ουσίας. Ήταν μια εμπειρία, τέλειωσε. Άφησέ την να πάει στο καλό για να πας κι εσύ στο δικό σου καλό.
-
Αυτο θα κανω..κουραστικα να ακουω ποσο ωριμο ειναι το αγορι της ποσο το ενα ποσο το αλλο..σε 3 μηνες τα ξεχασε ολα..ας κατσει εκει που ειναι.Εχω αρχηση να το βλεπω εγωιστικα για να μην με ξαναπαρει απο κατω και ας εχω και λαθος..