Originally Posted by
Broken_DoLL
διαβασα σκορπια μερικα ποστ και θελω να παραθεσω μια σκεψη που εκανα εχτες συγκεκριμενα
επειδη περασα το πασχα στο γιδοχωρι μου μεσα σε 1 σπιτι με μανα πατερα αδερφη, χωρις δουλειες κ τα σχετικα., τρωγοντας τα λυσακα μας μεταξυ μας, παρατηρησα πως σπανε τα νευρα μου οταν μου σπανε τα νευρα, δλδ η διαθεση ρυθμιζεται και απο το περιβαλον σου., αμα το περιβαλον ειναι μιζερο και απαισιο απο τοτε που ησουνα παιδι, σου μενει και οποτε σου δινεται ενα μικρο δειγμα αυτου, σε πιανει τραλαλα.
ωρες ωρες ακομα και κατι μικρο σπαει κοκαλα, η επαναληψη λεξεων απο 1 ατομο που σε τρωει να το κοροιδεψεις, τα καταναγκαστικα που σε στελνουν στους γειτονες να πεις ''γεια'' επειση ''τι θα πει το χωριο'' ενω ρε γμτ την τρελλα μου εσυ εχεις παει 25 και ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΕΙΑ ΓΜΤ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ δεν θες! οταν θελεις να κλειστεις σε ενα δωματιο ηρεμα και στα πριζουν επειδη νμζουν πως εχεις κατι μαζι τους και δεν εχεις τον χωρο σου να ξεσπασεις να ηρεμισεις μονος σου, τοτε εχεις μια αισθηση πως εχουν γινει τα νευρα σου κροσια και η ψυχολογια σου κουρελι και μεσα στην ολη ενταση ερχεται και η απαθεια
βασικα ειναι πολυ καλη η απαθεια που προσφερουν τα χαπακια (αμα σε πιανουνε) η κανα τσιγαριλικι. για μενα το καλητερο ειναι το τσιγαριλικι αλλα περναει η επιδραση