*
Printable View
*
h agapi inai zali
....Aγαπη ειναι ζωη....
..η αγαπη ειναι ζωη.. αυτο τα λεει ολα...
..η αγαπη ειναι ελπιδα...
..ειναι ολα....
http://rapidshare.com/files/17026458/Benny_Benassi_-_Love_Is_Gonna_Save_Us.mp3
Εγώ είδα πολύ φαί να πέφτει και λιγώθηκα,Μπίλυ.Έπειτα για να κάνω πιο σοβαρό το σκεπτικό μου λέω να βάλω ένα ο έρωτας περνάει απ\'το στομάχι..Και μετά για να κάνω το σχόλιο μου πιο προσωπικό θα ρίξω τους στίχους ενός τραγουδιού...Quote:
Originally posted by raphsssodos
Μία ομάδα επαγγελματιών ερεύνησε ένα δείγμα παιδιών 4-8 ετών ως προς την ερώτηση : «Τί σημαίνει αγάπη». Οι απαντήσεις ήταν οι εξής:
Τόνια 6 ετών
Όταν η γιαγιά μου έπαθε αρθρίτιδα δεν μπορούσε να βάψει τα νύχια των ποδιών της γιατί δεν μπορούσε να σκύψει. Έτσι της τα έβαφε ο παπούς μου παρότι και αυτός είχε αρθρίτιδα στα χέρια του».
Ρεββέκα 8 ετών
Όταν κάποιος σε αγαπά ο τρόπος πού προφέρει το όνομά σου είναι διαφορετικός. Ξέρεις ότι το όνομά σου είναι ασφαλές στο στόμα του.
Βασίλης 4 ετών
Αγάπη είναι όταν ένα κορίτσι βάζει άρωμα κι ένα αγόρι after shave και μετά βγαίνουν έξω μαζί και μυρίζουν ο ένας τον άλλο.
Κάρολος 5 ετών
Αγάπη είναι όταν βγαίνεις για φαγητό και δίνεις στον άλλο τις μισές τηγανιτές σου πατάτες χωρίς να του ζητήσεις να σου δώσει κι αυτός από τις δικές του.
Χριστίνα 6 ετών
Αγάπη είναι αυτό πού σε κάνει να χαμογελάς όταν είσαι κουρασμένη.
Λευτέρης 4 ετών
Αγάπη είναι όταν η μαμά φτιάχνει καφέ γιά τον μπαμπά και πίνει πρώτα μιά γουλιά εκείνη γιά να δει αν τον πέτυχε.
Δανιήλ 7 ετών
Αγάπη είναι όταν φιλιέσαι όλη την ώρα. Μετά βαριέσαι να φιλιέσαι αλλά θέλεις συνέχεια να είσαι μαζί με τον άλλο και να
μιλάτε. Η μαμά μου κι ο μπαμπάς μου έτσι κάνουν. Κι όταν φιλιούνται εμένα μου φαίνεται αηδία.
Αιμιλία 8 ετών
Η αγάπη είναι όταν είσαι στο δωμάτιό σου τα Χριστούγεννα κι ανοίγεις τα δώρα, αν σταματήσεις το άνοιγμα θα ακούσεις την
αγάπη.
Πάνος 7 ετών
Αν θέλεις να μάθεις ν αγαπάς καλύτερα πρέπει να ξεκινήσεις από ένα φίλο πού μισείς.
Νίκη 6 ετών
Υπάρχουν δύο είδη αγάπης. Η αγάπη των ανθρώπων και η αγάπη του Θεού. Αλλά ο Θεός τα έχει φιάξει και τα δύο.
Τζένη 8 ετών
Η αγάπη είναι όταν λες σε ένα αγόρι ότι σου αρέσει το πουκάμισό του κι αυτός το φοράει μετά κάθε μέρα.
Ελλη 7 ετών
Η αγάπη είναι σαν το γέρο και τη γριά πού μετά από τόσα χρόνια πού γνωρίζονται είναι ακόμα φίλοι.
Θωμάς 6 ετών
Κατά τη διάρκεια του ρεσιτάλ πιάνου μου μ΄έπιασε φόβος πάνω στη σκηνή. Τότε κοίταξα κάτω και είδα τον μπαμπά μου να με χαιρετάει χαμογελώντας. Ηταν ο μόνος που το έκανε αυτό. Τότε μου πέρασε ο φόβος.
Μαρία 8 ετών
Η μαμά μου με αγαπάει πιο πολύ απ όλους. Κανένας άλλος δεν έρχεται να με φιλήσει όταν πέφτω γιά ύπνο.
Κλαίρη 6 ετών
Η αγάπη είναι όταν η μαμά δίνει στο μπαμπά την καλύτερη μερίδα φαί.
Ελένη 5 ετών
Η αγάπη είναι όταν η μαμά βλέπει τον μπαμπά αξύριστο και βρώμικο και πάλι πιστεύει ότι είναι ωραιότερος κι απ τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ.
Χρήστος 7 ετών
Αγάπη είναι όταν το σκυλάκι σου, σου γλύφει το πρόσωπο ακόμα κι αφού το άφησες μόνο του όλη μέρα.
Μαριάννα 4 ετών
Ξέρω ότι η αδελφή μου μ αγαπά γιατί μου δίνει όλα τα ρούχα της ακόμα κι αν πρέπει να βγει έξω και να αγοράσει άλλα.
Λάμπρος 4 ετών
Αφήνω την μεγαλύτερη αδελφή μου να με πειράζει γιατί η μαμά λέει ότι με πειράζει επειδή μ αγαπάει. Κι μετά εγώ πειράζω την μπέιμπι σίτερ γιατί την αγαπάω.
Αλεξάνδρα 4 ετών
Όταν αγαπάς κάποιον οι βλεφαρίδες σου ανοιγοκλείνουν και βγάζουν αστεράκια.
Κατερίνα 7 ετών
Αγάπη είναι όταν η μαμά βλέπει το μπαμπά στην τουαλέτα και δεν σιχαίνεται.
Μάρκος 6 ετών
Δεν πρέπει να λες σ αγαπώ αν δεν το εννοείς. Αλλά αν το εννοείς πρέπει να το λες συνέχεια γιατί οι άνθρωποι ξεχνάνε.
\'\'Τα παιδιά μπορούν να διδάξουν τρία πράγματα στους μεγάλους: πρώτο, να χαιρονται χωρίς να υπάρχει λόγος, δεύτερο, να ασχολούνται πάντα με κάτι και, τρίτο, να απαιτούν με όλη τους τη δύναμη αυτό που επιθυμούν.\'\'
PAOLO CHOELHO - Tο Πέμπτο Βουνό
Για την αγάπη μη μιλάς,γιατί φοβάται.....
Βασίλη νόμιζα πως μόνο εγώ ήμουν έξυπνη και πρωτότυπη..Με εκπλήσσεις έτσι;;;Κι είσαι μόνο 19...καταραμένη διπολική λοιπόν.Θα είχες πάει πολύ μπροστά...Και τα παιδιά;Είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο έξυπνα παιδιά;Σκέφτομαι ότι είχα αφιερώσει πολύ χρόνο στο διάβασμα παλιά και μετά το έριξα στην γυμναστική και την αισθητική κρίνοντας ανίκανη την εξυπνάδα να με πάει μπροστά.Όμως σε αυτό το φόρουμ με τις απαντήσεις που βλέπω ζηλεύω που στερούμαι τόσης γνώσης.Θέλω κι εγώ.....ακούς εκεί;Εγώ στα 8 μου θα σκεφτόμουν έτσι;Τι έξυπνα παιδιά..Και όσο πάνε τα παιδιά γίνονται όλο και εξυπνότερα..θυμάμαι όταν ήμουν μικρή ότι δεν έπαιρνα καθόλου μπρος.Είχαν αφιερώσει ώρες οι γονείς μου στο να με κάνουν να καταλάβω μερικά πράγματα.Δεν καταλάβαινα ας πούμε γιατί το Λίνα γράφεται με γιώτα και το Λήδα με ήτα και άλλα τέτοια.Ή εκεί που δυσκολεύτηκα ήταν η διαίρεση...Φρίκαρα και παιδεύτηκα πολύ να την καταλάβω...Μπράβο λοιπόν στα παιδιά που ήξεραν να πουν ότι για να αγαπάς καλύτερα ξεκίνα από αυτόν που μισείς....Quote:
Originally posted by raphsssodos
«Αυτό που με εμψυχώνει τυφλά και πεισματικά, δεν έχει να κάνει με τακτικές: αποδέχομαι και καταφάσκω έξω από τη σφαίρα του ζεύγματος αληθινό / ψεύτικο, επιτυχημένο / αποτυχημένο. Αποτραβιέμαι από την περιοχή της σκοπιμότητας, ζω σύμφωνα με τις διαθέσεις της τύχης (απόδειξη: τα σχήματα του λόγου μου, μου έρχονται σαν ζαριές). Αντιμέτωπος με τη περιπέτεια (με ότι μου συμβαίνει) δε βγαίνω απ αυτήν ούτε νικητής, ούτε νικημένος: είμαι απλώς τραγικός. ΜΟΥ ΛΕΝΕ: AYTO TO EIΔΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΙΩΣΙΜΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΘΟ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ «ΔΙΑΡΚΩ» ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΑΙΓΟΜΑΙ»?
Ρολάν Μπαρτ
εσύ είσαι 21 ρε κωλόπαιδο...τι θε τώρα;:P
πάντως το κείμενο που παραθέτεις ούτε το θυμόμουν μιλάμε, που το είχα ξετρυπώσει ποιος ξέρει; και τώρα που το ξαναδιαβάζω με εκφράζει κάθε γράμμα...σερ ρολάν μπαρτ θα τιμήσουμε το συγγραφικό σου έργο από βδομάδα...
απίστευτες οι απαντήσεις απο τα πιτσιρίκια
Κασι μου, ισως το πακετο πηγαινει μαζι. Το κατι παραπανω που εχει ο Βασιας να τον φερνει εκτος οριων, καποιες φορες. Το ιδιο κι εσυ, η Ιωαννα κλπ.Quote:
Originally posted by kassi_21
Βασίλη νόμιζα πως μόνο εγώ ήμουν έξυπνη και πρωτότυπη..Με εκπλήσσεις έτσι;;;Κι είσαι μόνο 19...καταραμένη διπολική λοιπόν.Θα είχες πάει πολύ μπροστά...
...και κάπου εκεί να γίνεται η κατάρα ευλογία...
λυπαμαι που θα απογοητευσω με τα μελη κ θα συμφωνησω με τον Λιδακη...\"εγω με την αγαπη μαλωσα\"εμενα η αγαπη δεν με αγαπαει κ για αυτο δεν την αγαπαω κι εγω(την ερωτικη)
σγω καταλαβα την αγαπη οταν ενιωσα το μισος για την αγαπη..
σκαλιζει μια φραση πανω στο δερμα μονο με αιμα
δεν ειναι η αγαπη τιποτε αλλο παρα ενα ψεμα...
Κι εσυ μου λες πως μ\'αγαπας το λες κ με σκοτωνεις
Δεν θελω να μάγαπας...
για να αγαπησεις καποιον πρεπει πρωτα να αγαπησεις τον εαυτο σου κ για να αγαπησεις τον εαυτο σου πρεπει να τον μαθεις
εχω 2 εγω που μισιουντε παραφορα...
καταλαβαινω την εννοια της αγαπης μονο ερμηνευτικα ως το αντιθετο του μισους (παντα ερωτικα)
nobody loves none...αλλωστε...
αλλα επειδη δεν θελω να μιλησω τοσο κακα σε ανθρωπους που ισως αυτοι να μπορουν κ να αγαπαν το καλυτερο που εχω ακουσει ειναι το
Για αγαπη μη μιλας ΓΙΝΕ ΕΣΥ Η ΑΓΑΠΗ
Αν ποτε αποφασισουμε να γραψουμε ενα βιβλιο με ιστοριεσ μασ..και εμπηριεσ μασ....απο εδω ...ολων μασ εδω...
να το ονομασουμε..
\"αγαπη ειναι.... να μ\'αγαπασ...αν μπορεισ\" ..μπορεισ?..σε προκαλω..
:P
Κανένα το εκτός ορίων δεν είναι πρόβλημα για το διάβασμά μου.Το πρόβλημα είναι το ιδεοψυχαναγκαστικό μου κομμάτι που δεν μ\'αφήνει να πάω μπροστά.Αυτό θέλει πολλή δουλειά...Οριακά είναι απλά κάποια στοιχεία μου.Η κύρια διαταραχή μου είναι η ιδεοψυχαναγκαστική...Όπως ο Μπίλυ.Εξυπνότατος και άριστος όπως παραθέτει και δείχνει ξάφνου τον χτυπάει μια διπολική και πέφτει διακόπτης και δε λειτουργεί..Δεν είναι κρίμα για ένα τόσο ταλαντούχο άτομο;
Όσο για την αγάπη..Η αγάπη μιλώντας ρεαλιστικά θέλει θυσία....
Μιλώντας ως Κάσσι ή Μαρία θα πω ένα στιχάκι που έλεγα σε έναν φίλο μου.Υπάρχει ένα τραγούδι που λέει \"Ever fallen in love with someone\"...Εσύ όμως μου λέει γελώντας προτιμάς \"Never falling in love with someone\"..παιδιά εγώ έτσι το άκουγα.Φταίω;Τα αγγλικά μου ίσως....Μου ταιριάζει και είναι κρίμα γιατί τόσο όμορφα λόγια γράφτηκαν για την αγάπη που απλά εγώ τα βλέπω όπως ο διάολος το λιβάνι..Για όσους μπορούν και αγαπούν ένα ΜΠΡΑΒΟ>>>>Σα μια διαφήμιση Pepsi or Coca Cola light..Ένα μπράβο στο Γιάννη που εκφράζει τα συναισθήματά του ανοιχτά...Κάπως έτσι....