1 μερα εχει που τα ξαναβρηκαμε:D ... ισως βιαζομαι... ναι... αλλα δεν προσπαθω τοσο... ισως να προσπαθησω πιο πολυ?
Printable View
1 μερα εχει που τα ξαναβρηκαμε:D ... ισως βιαζομαι... ναι... αλλα δεν προσπαθω τοσο... ισως να προσπαθησω πιο πολυ?
1 μερα?!! ε ενταξει μη πανικοβαλεσαι για 1 μερα.. δε τιθεται θεμα.
μα η σχεση δε θελει προσπαθεια.. κανε αυτο που νιωθεις! οχι να πιέζεσαι και στη σχεση...
χαχαα, κρυφονευρωσικές φεγγαράκι? Χαίρω πολύ, άλλη μία. Έχω κι εγώ αρκετό άγχος, αλλά είμαι τυχερή από την πλευρά ότι έχω έναν σύντροφο πανήρεμο, που μου το "χαμηλώνει" λιγάκι. Εγώ θα με πέταγα απ' το μπαλκόνι,λολ.
Για λέγε λίγα για το ξέσπασμα που είχες κάνει. Του μίλησες άσχημα ας πούμε? Απότομα?
οχι ασχημα ρε συ... ποτε τον ποτων με αυτον τον ανθρωπο... ελεος! ηταν να κανω μια εγχειρηση και ειχα κλειστει... το ξεσπασμα μου ηταν μα δεν εισαιι ποτε κοντα μου και νια κ νια κ νια και δεν μπορω του λεω χωριζουμε τελος, θα βγαινω θα πινω κανε οτι θες και εσυ του ειπα! 2η φορα σημειωτεον! την πρωτη με παρακαλεσε, την δευτερη ειπε γιατι μου εισαι ετσι κτλ και του ειπα δεν μπορω τελος... πφφφ ελεος! αθλια συμπεριφορα! δεν εφταιγε σε τιποτα!
αα να πω οτι ηταν παντα κοντα μου! συν αθλια! συν αδικη!
Αυτο να κοιταξεις να διορθωσεις. Επισης, για να δεχτηκε να ειστε παλι μαζι σε θελει, οποτε πρεπει να διορθωσεις αυτο το κομματι του εαυτου σου για να μην ξαναχαλασεις κατι καλο οπως ειπες. Επισης, μην παιρνεις εσυ ολες τις ευθυνες! ΧΑΛΑΡΩΣΕ! Ειχες τα θεματα σου, αν κι αυτος ποτε περασει δυσκολιες, νομιζεις θα συνεχισει να ειναι ηρεμος; Και μουτρα θα κατεβασει και αλλα. μες στο προγραμμα ειναι ολα. Και γνωμη μου ειναι οτι σε θελει και να εισαι γλυκια και του δινεις ηρεμια κι αγαπη, σε λιγο καιρο θα παρατησει τους φιλους και θα θελει συνεχεια μαζι σου να ειναι. Αλλα δουλεψε με τον εαυτο σου, και μη φορτωνεσαι ευθυνες, ολα γινονται για καποιο λογο ,και αυτο εγινε για να δειτε και οι δυο οτι τελικα θελετε ο ενας τον αλλον, γιατι αλλιως δε θα ησασταν τωρα μαζι, και να βρειτε τα σημεια πανω στα οποια πρεπει να δουλεψετε, γιατι οι σχεσεις θελουν δουλεια..
ναι το ξερω... αλλα ειπα με αυτα φοβαμαι μην τον ξενερωσω...και θελω να τον φερω κοντα μου,.. αν ειναι απαισιοδοξος, δεν γινεται κατι...
Θα του φυγει η απαισιοδοξια. Δεν θα τον ξενερωσεις με εκδηλωσεις τρυφεροτητας, απλα σιγα σιγα αφου σημερα τα βρηκατε, ολα θα παρουν το δρομο τους, το αγχος δεν κανει καλο!
μακαρι,... γιατι διακρινω και μια επιθετικοτητα,,, πριν του ειπα να μην φοβαται και ολα θα πανε καλα , και εχω αλλαξει. και μου ειπε ενταξει ρε laluna μην λεμε τα ιδια ειπα τελος:/
σας λεςω εγω... θα κανω παλι μαλακιααααααααααααααααααα αααααααααα!!!!!!!!!!!μμμμ :(
Ε αφου στο ειπε ο ανθρωπος οτι τα σβησε τα ασχημα, κι εσυ του λες παλι τα ιδια, να σου δειξει οτι παει οτι εγινε εγινε θελει, κι εσυ το παιρνεις στραβα!
οκ οκ οοκ οκ οκ ο κ οκ δεν ξανακανω τπτ τετοιο... ανασφαλεια με επιασε! αλλα αν τον αφησω θα μου φυγει... πφφ! δικιο εχεις για τον εγωισμο! αλλα ειναι σαν να μετανιωσε κιολας!
Αν ειχε μετανιωσει θα ειχε φυγει ηδη. Αμα συνεχισεις να κανεις ετσι, θα μετανιωσει σιγουρα παντως αργα η γρηγορα, γιαυτο σου λεμε κουλαρε και γινε γλυκεια και καλη, ετσι σε θελει!
μακαρι να πανε ολα καλα! μα ολα καλα!να λετε και αλλοι την γνωμη σας!!! ευχαριστω πολυ που ειστε εδω γιατι δεν ανοιγομαι ευκολα σε κανεναν! ηδη ανοιχτηκα σε αυτον και δεν επρεπε!
το αντιθετο συμβαινει: αν τον πνιξεις, θα σου φυγει...
αν τον αφησεις και εισαι κι εσυ χαλαρη, ολα θα πανε μια χαρα.
αυτο που πρεπει να αλλαξεις, ειναι αυτο που τον επνιγε. η γκρινια σου και το αγχος σου δηλαδη...
οχι η τρυφεροτητα και ο ενθουσιασμος σου...
οποτε, μην αναρωτιεσαι τι θα τον πειραζε στο σεξ, στις κινησεις σου η σε οτιδηποτε αλλο.
πολυ συγκεκριμενα πραγματα τον χαλασαν και ΜΟΝΟ αυτα πρεπει να προσεξεις.
οσο για το "οκ ρε λουνα τα ειπαμε, τελος" που σου ειπε,
σημαινει οτι δεν εχει νοημα να το ζαλιζετε αλλο το θεμα με συζητησεις, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΜΑΖΙ.
και καλα μαζι, θα ειστε αν ηρεμησεις και αφησεις την σχεση σας να κυλησει ηρεμα χωρις αγχος και γκρινιες...