Aloha!
Printable View
Aloha!
Θα μπορούσαμε να εξετάσουμε και την ιδέα της δικτύωσης...
Ότι δηλαδή για ένα σύνολο ανθρώπων που συνεβρίσκονται την ίδια χρονική στιγμή, μια πραγματικότητα θα μπορούσε να θεωρηθεί κοινή στο υποσύνολο αυτών που ταυτίζεται πιο πολύ η αύρα τους ας το πούμε, γιατί θα βιώνουν την στιγμή αυτή με όσο δυνατόν πιο κοινή αντίληψη και θα επικονωνούν περισσότερο μεταξύ τους. Τα υπόλοιπα \"πηγαδάκια\" ομοίως, και κάποιοι μεμονωμένοι ίσως, κι έτσι μάνι μάνι έχουμε τρεις-τέσσερις καταστάσεις διαφορετικής αντίληψης της παραγματικότητας, για την ίδια χρονική στιγμή. Τώρα το πόσο μπορούν να ταυτιστούν μεταξύ τους και στη συνέχεια με την παγκόσμια ροή-αρμονία, είναι ορατό εκ του αποτελέσματος. Αν η συνεύρεση αυτή καταλήξει σε διαφωνία, τότε έχουμε την \"μάχη\" κάθε πραγματικότητας να επικρατήσει ώστε να υπάρξει τελικά μία...
Αν η συνεύρεση καταλήξει ήρεμα τότε κάθε πραγματικότητα σε σχέση με τις υπόλοιπες σχηματίζει ένα σύστημα πραγματικοτήτων με έξοδο μια συνισταμένη, που δεν είναι απαραίτητο να είναι πλήρως κατανοητή από τις συνιστώσες παρά μόνο στο βαθμό που αυτή συμμετέχει στη συνισταμένη...
και πάει λέγοντας, γίνεται όλο και πιο περίπλοκο εφόσον η παγκόσμια ροή, θα μπορούσε να θεωρηθεί σαν η γενική συνισταμένη. Που βέβαια είναι ορατή μόνο στα μάτια του Σχεδιαστή-Παρατηρητή αυτού του συστήματος.
camfora, με εννοείς?
Τελικα η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο τη κοτα θα μου πειτε και εμενα γιατι πιασατε τα δυσκολα και αφησατε τα ευκολα. Η κοτα ηταν γριπωμενη η οχι; Αν η κοτα υποθεσουμε δια της εις ατοπον απαγωγη οχι της κοτας ουτε του αυγου καθως τοτε δε θα ειχαμε το ατοπον εκανε το αυγο κλουβιο; Θα ηταν η μοναδικη κοτα; Το μεγαλο ερωτημα ομως σε ολους μας παραμενει. Υπαρχει η κοτα που κανει χρυσα αυγα; Ποσων καρατιων ειναι τα αυγα αυτα; Ειναι αυγα γνησια η αυγα μαιμου; Αν ειναι αυγα μαιμου ειναι κοτας η μαιμους αυγα; Αυτα οταν οδηγω και σε σκεφτομαι μου ερχονται στο μυαλο και κοντευω να κοψω δρομο απ το γκρεμο. Αλλα δε μπορο αφου υπαρχει στη μεση το μωρο. Και αν πεθανει ο μπαμπας θα το χαιρετε ο κουμπαρος που ο ******* δεν ειναι σαν και εμενα κερατας!
Δύναμις
Πολύφημε, επειδή ίσως τελικά να υπήρξε τηλεπάθεια και επειδή τα δύο πρώτα σου μηνύματα με άγγιξαν πολύ (ίσως γιατί νιώθω ότι θα μπορουσα να τα είχα γράψει κι εγώ για τις δικές μου εμπειρίες), θα ήθελα να σου αφιερώσω μια δική μου στιγμή έκφρασης-άμυνας για τις φορές που φαντάζουν τόσο δύσκολες και δυστυχώς δεν είναι λίγες. Τί έπεται, δεν ξέρει ποτέ κανείς, όμως οι θάλασσες είναι πάντα εκεί... και γνέφουν...
Στιχι-ματίζω ξανά με πρό-σχημα την ελπίδα
να συναντήσω κάπου τα όνειρά μου.
Γραφολογώ, τα όσα δεν μονολύνονται.
Παρα παί(ζ)ω με τα πιόνια της θλίψης
στη σκακιέρα των νιωσιμάτων
και γεμίζομαι με περιεργα(χ)ρώματα.
Αλητεύω σε α-περιττες αλήθειες.
Κ-λύνω τα μάτια κι άλλοτε τις πιστεύω, άλλοτε όχι.
Γελάω ή κ-λέω μαζί τους τα δικά μου παραμύθια.
Στέκομαι για λίγο και με παρ-ακολουθώ.
Με χάνω σε μια εσωστιγμή.
Κάνω το γύρο του κόσμου σε μια νύχτα. Απέραντη.
Και με ξαναβ-ΡΙΣΚΟ! Πάλι απ την αρχή
Βγαίνω στη θάλασσα και ξαναχτίζω το ταξίδι μου.
Διαλέγω τα πιο γελαστά μου κομ-μάτια και ξεκινώ.
Μισοκοιμισμένες ώρες λογικής σαν τώρα-
τρέχουν ως το κόκκινο ν(ο)ημα.
Φτάνουν εκεί, δεν το κόβουν, αλλά νικούν.
Γυρίζουν πίσω στον ήχο της εκκίνησης και ξανατρέχουν
Πολυ καλα φιλε μου αν και εδω εχω να προσθεσω το.... δος μοι πας τω και τα γαν κινησω.... πραγμα που σημαινει απλα οτι στην πορεια της κινησης χωρου και χρονου δεν υπαρχει τιποτα σταθερο για να μελετησεις και να θεωρησεις πραγματικο.Quote:
Originally posted by Real_polyfimos
\"\" κάθε πραγματικότητας να επικρατήσει ώστε να υπάρξει τελικά μία...
βαθμό που αυτή συμμετέχει στη συνισταμένη...
και πάει λέγοντας, γίνεται όλο και πιο περίπλοκο εφόσον η παγκόσμια ροή, θα μπορούσε να θεωρηθεί σαν η γενική συνισταμένη. Που βέβαια είναι ορατή μόνο στα μάτια του Σχεδιαστή-Παρατηρητή αυτού του συστήματος.
camfora, με εννοείς?
ωστοσω σαν ατελη οντα χαμηλης ικανοτητας μπορουμε να
δουμε το σπιτι μας σαν σταθερα, την αυλη μας σαν σταθερα ενα σωρο ακομα σαν σταθερες εκτος απ τους σχεδιασμους που εναποκεινται στο χρονο και στην ελλειπη μας οραση ποσο μαλλον ενεργειες που δεν μπορουμε να καταδειξουμε ουτε να μας δειχτουνε
Σ ευχαριστω για την απαντηση
camfora
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΟΝ. Η ΜΝΗΜΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΡΟΥΦΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΚΟΡΕΣΤΑ. ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΝΕΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΙΜΗ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΕ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ, ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΠΑΖΛ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΔΗΛ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΧ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ Χ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΝΟΥΣ-ΧΑ ΠΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ Χ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Χ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΘΑ ΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑ BOOT ROM ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ.
ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ , ΚΡΙΤΗΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΡΓΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ. Μ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΞΥΠΝΟΣ , ΧΑΖΟΣ , ΔΙΑΝΟΙΑ , ΗΛΙΘΙΟΣ κτλ ΕΝΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ.
Η ΚΙΝΗΣΙΑΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ , ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΛΕΠΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΑΚΤΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩ ΑΚΡΑ , ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΤΙΝΑΞΗΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ,ΤΡΕΞΙΜΟ ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΤΑΤΙΚΗ Η ΥΠΟ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
Η ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΧΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΡΥΦΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙΝΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΓΜΗ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΤΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ . ΜΙΛΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΥΚΤΙΩΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΤΡΗΣΙΜΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΕΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΥΚΤΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ
Παιδια... ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ!
Κάνεις λάθος άνθρωπε, αν νομίζεις πως ένας άντρας που θέλει να ωφελήσει έστω και λίγο τους άλλους πρέπει να υπολογίζει τον κίνδυνο αν θα ζήσει ή αν θα πεθάνει. Ενώ το μόνο που πρέπει να σκέφτεται, όταν ενεργεί, είναι αν ενεργεί δίκαια ή άδικα και αν η συμπεριφορά του είναι καλού ή κακού ανθρώπου. Γιατί τότε θα ήταν ανάξιοι, όσοι από τους ημίθεους σκοτώθηκαν στην Τροία, και όλοι οι άλλοι και ο γιος της Θέτιδας. Αυτός, τόσο πολύ περιφρονούσε τον κίνδυνο μπροστά στο ενδεχόμενο να ντροπιαστεί.....
Πλάτων, Απολογία Σωκράτους [28b-c]
Quote:
Originally posted by Real_polyfimos
... Ενώ το μόνο που πρέπει να σκέφτεται, όταν ενεργεί, είναι αν ενεργεί δίκαια ή άδικα και αν η συμπεριφορά του είναι καλού ή κακού ανθρώπου...
\"Υπάρχουν εκείνοι που δίνουν με χαρά, και η χαρά αυτή θα είναι η ανταμοιβή τους. Και υπάρχουν εκείνοι που δίνουν με πόνο και ο πόνος αυτός είναι το βάφτισμά τους. Και υπάρχουν εκείνοι που δίνουν και δε νιώθουν πόνο στο δόσιμο, ούτε γυρεύουν χαρά, κι ούτε σκέφτονται την αρετή... Αυτοί δίνουν όπως η μυρτιά στο λιβάδι εκεί κάτω αναδίνει την ευωδιά της στο διάστημα. Με τα χέρια τέτοιων ανθρώπων μιλάει ο Θεός, και πίσω από τα μάτια τους ο Θεός χαμογελάει στη γη.\"
[Χαλίλ Γκιμπράν, Ο Προφήτης]