μεσα στο κουτακι , το χαρτακι γραφει: Η ημερησια δοση του ζυπρεξα βελο ειναι απο 5μγρ εως 20 μγρ .
Printable View
μεσα στο κουτακι , το χαρτακι γραφει: Η ημερησια δοση του ζυπρεξα βελο ειναι απο 5μγρ εως 20 μγρ .
δεν ξερω αν περα απο το αποδιοργανωμενη πώς αισθανεσαι.ισως καποιες φορες να ειναι αδυνατο να μπορουμε να δρασουμε ταυτοχρονως σε πολλα μετωπα ή σε πολλες καταστασεις.καποιες φορες ειναι απαραιτητο να αποσυρθουμε για να μαζεψουμε δυναμεις ή να αδειασουμε πριν μαζεψουμε δυναμεις, να δουμε πώς ειμαστε κ πώς θελουμε να ειμαστε κ πώς μπορουμε να ειμαστε τελικα μεχρι να μπορεσουμε να ξαναβγουμε προς τα εξω κ να διεκδικησουμε αυτο που θελουμε. Ετσι το τριπτυχο: εργασια-σεξ-διασκεδαση δεν ειναι νομιζω τοσο αυτοννοητο ή τοσο απλο οσο φαινεται. Ή τοσο συνηθισμενο: ας πουμε το ενα δεν προυποθετει το αλλο. Η συνυπαρξη ολων αυτων σηματοδοτει μια προοδο νομιζω, μια εσωτερικη ισορροπια καλη ετσι κι αλλιως....αλλα ειδικα οταν μετραμε στο παρελθον μας μια σημαντικη απωλεια ή δυσκολια που μας στερησε πολλα. Κατερινακι σου ευχομαι να τα αποκτησεις ολα οσα θελεις και το ιδιο ευχομαι κ σε ολους οσους προσπαθουν κατι με προσηλωση κ υπομονη....
ασε αυτο το κωλοχαπο μου το δινανε με το ζορι οταν νοσηλευομουν με νευρικη ανορεξια κ ο λογος που μου το δινανε ητανε επειδη δεν μπορουσα να φαω κ επειδη αυτο ανοιγει υπερβολικα την ορεξη κ σκεφτηκαν οι μαλακες ετσι να μου ανοιξουν την ορεξη:mad:....κ επαιρνα 20 mg δηλαδη τη μεγιστη δοση με αποτελεσμα να βαλω 17 κιλα σε 2 μηνες κ να ειμαι ολη μερα υπνωτισμενη σαν κοτοπουλο...:mad:
σκατα ειναι μονο που το σκεφτομαι τσαντιζομαι κ αηδιαζω χειροτερο δεν υπαρχει τα νευρα μου ......:mad: