Εχω και εγω τρομερους πονους σε ορισμενα σημεια στο σωμα.Εγω παιρνω το foster ειναι μαλλον για ασθμα αλλα φοβαμαι να παρω ζαναξ ακομα και με ντεπον φοβαμαι να το συνδιασω εσυ δεν φοβασε?
Printable View
Εχω και εγω τρομερους πονους σε ορισμενα σημεια στο σωμα.Εγω παιρνω το foster ειναι μαλλον για ασθμα αλλα φοβαμαι να παρω ζαναξ ακομα και με ντεπον φοβαμαι να το συνδιασω εσυ δεν φοβασε?
Πως δεν φοβαμαι ..
Ta xanax μου τα ειχε γραψει ενας καρδιολογος μετα απο το πρωτο μου triplex και για το πρωτο το πηρα 1,5 χρονο μετα ...
Προσωπικα δεν μου εχουν δημιουργησει καποιο προβλημα οποτε τα συνδιαζω , αλλα δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις τον γιατρο σου (πνευμονολογο ή ψυχιατρο).
Εγω την εισπνοη για το ασθμα την κανω συνηθως το βραδυ και το xanaχ αν ειναι να το παρω θα το παρω μεχρι το απογευμα ..και ειπαμε δεν το παιρνω καθε μερα εκτος απο ιδιαιτερες περιπτωσεις.
ποσα mg xanax παιρνεις συνηθως
Παιρνω το μισο των 0.25 μιλιγκραμ 2 φορες την εβδομαδα.Μπορει και να περασει βδομαδα η μηνας να μην παρω η μπορει να παιρνω και επι 5 μερες συνεχωμενα.
Στον πνευμονολογο ειπα οτι παιρνω ζαναξ αν υπηρχε προβλημα δεν θα μ το ελεγε?
Γενικα ποια φαρμακα δεν πρεπει να συνδιαζουμε με το ζαναξ ξερει κανεις?Στις οδηγιες τα γραφει αλλα με τις επιστημονικες ονομασιες.
Καταρχην η δοση που παιρνεις ειναι πολυ μικρη, ανεπαιδθητη σχεδον...(εμενα ουτε το 1 mg δεν με επιανε γι αυτο κ τα αλλαξα)...Δεν υπαρχει λογος να φοβασαι, εφοσον το ειπες στον γιατρο αν υπηρχε προβλημα στανταρ θα στο ελεγε....μεσα στο χαρτακι γραφει οπως κ σε ολα τα φαρμακα γραφει αλλα συνηθως δεν παθαινεις τιποτα αν παιρνεις ζαναξ κ γενικα ψυχοφαρμακα κ συνδιαζεις κ αλλα χαπια περιστασιακα...καλο ειναι βεβαια παντα να ρωτας το γιατρο αν εχεις τυχον αμφιβολιες κ επιφυλαξεις για να εισαι σιγουρη...
Εχω προβλημα χοντρο με τους συνδιασμους.Ο καλυτερος τροπος ειναι που εκοψα παλι το ζαναξ οποτε δνε χρειαζεται να αγχονωμαι που κανψ το πρωι μια εισπνοη απο το φοστερ.