Originally Posted by
chesire
αυτο που μου λενε ειναι οτι αυτο που εχω ειναι νευρωση,με στοιχεια απο πολλες νευρωσεις..και για καταθλιψη μου εχουν πει και για ιδεοψυχαναγκαστικη (εμμονες) και για κρισεις πανικου..λιγο απο ολα..εκει που εχει εστιασει ο ειδικος που με παρακολουθει ειναι η αδυναμια μου και η αρνηση μου να μεγαλωσω.μολις καταλαβα οτι πηγα 20 και πρεπει να αναλαβω τις ευθυνες της ενηλικης ζωης (δουλεια, σπουδες, μεταπτυχιακα) επαθα σοκ..και η αληθεια ειναι οτι η πρωτη κριση πανικου εκει πανω ηρθε..μια περιοδο που σκεφτομουν εντονα και με ανησυχια το μελλον μου.. ηθελα να πιασω δουλεια και φοβομουν οτ θα απρατησω τη σχολη, ανησυχουσα οτι δεν θα καταφερω να ακνω μεταπτυχιακο γιατι οι γονεις μου δεν εχουν μια ενω ολοι οι αλλοι θα καταφερουν να μορφωθουν..και ολα αυτα μαζι με τρελαναν..θυμαμαι το τριημερο πριν εκδηλωθει η πρωτη κριση ηταν τραγικο..πονουσε το στομαχι μου και ολη μερα εκλαιγα...ημουν στο πανεπιστημιο και με θυμαμαι να λεω στη φιλη μου διπλα"ειναι αδικο να πρεπει να μεγαλωσω απο τωρα..δεν θελω να παρατησω τις σπουδες μου για να εχω τα χρηματα που για ολους εσας ειναι αυτονοητα επειδη εχετε φραγκατους γονεις"..ενιωθα τοση αδικια μεσα μου εκεινη τη στιγμη..και αδυναμια να αποδεχτω οτι πρεπει να παλεψω μονη μου..δεν ενιωθα ετοιμη..ολα αυτα εχουν ξεχαστει πια ομως...εχουν αντικατασταθει απο το φοβο συγκεκριμενων συμπτωματων...ολο μου το αγχος παει εκει κατευθειαν..ισως ειναι και μια ασπιδα προστατιας ολο αυτο..ρωτησα τον ψυχολογο σημερα παντως για διαταραχη προσωπικοτητας και μου ειπε πως δεν εχω καμια σχεση με αυτο..