Originally Posted by
carrie
μα δεν καταλβα να νοιαζονται εκει μεσα να επιλυσουν κανενα προβλημα, να καταστειλουν θελουν, με καθε τροπο. Αν αυτο ειναι επιλυση οκ.
Επισης, απο οτι σκεφτομαι τωρα, προφανως ειδα πραγματα που τα βλεπουν μονο οι νοσοκομοι και οι ψυχιατροι, γιατι την ωρα του επισκεπτηριου δεν βλεπεις τπτ, βγαινουν εξω καποιοι, αλλοι κλεινονται στα δωματια κτλ, και οι περισσοτεροι νοσηλευομενοι οντας σε κριση ή εξαιτιας αυτων που τους ποτιζουν δεν νομιζω να εχουν πληρη συνειδηση του τι ακριβως συμβαινει εκει μεσα και πως ειναι η κατασταση. Εγω μονο εναν ασθενη γνωρισα εκει μεσα ο οποιος καταλαβαινε την κατασταση και ηταν θυμωμενος. Νομιζω οτι ειναι απο τις πιο απανθρωπες καταστασεις που μπορει να ζησει ανθρωπος, γιαυτο και οι εργαζομενοι σε τετοιους φορεις μετα πο λιγο καιρο.. λαλανε και οι ιδιοι και γινονται ετσι σκληροι και χοντροπετσοι.. Επισης, εγω ακουγα συνεχεια οτι χρειαζονται κι αλλο προσωπικο και το υπουργειο δεν προσλαμβανει, οτι δε μπορουν να τα φερουν βολτα αυτοι γιαυτο και καποιοι ασθενεις ηταν σε αθλια κατασταση γιατι κανεις δεν τους φροντιζε περα απο το να τους δινουν τα φαρμακα, και η αληθεια ειναι οτι ο διαδρομος ηταν φουλ με γεματα ραντζα!! Τι μου θυμισατε νυχτιατικα... :/