κι απο μενα boubou....πολλες αγκαλιες κ φιλια:) σ ευχαριστω:)
Printable View
κι απο μενα boubou....πολλες αγκαλιες κ φιλια:) σ ευχαριστω:)
αχχχχχχχ θα μελαγχολησω....γλυκα ομως....
ειναι ομως ωραια κ η συγκινηση...εχει την δικη της ομορφια....
εχεις ενα δικιο....ειναι αληθεια αυτο (δεν το χα σκεφτει...)....
Εγω που ημουν παντα απιστευτα αγκαλιτσας, επεσα πριν λιγα χρονια σε εναν ανθρωπο που ουτε να αγγιξει δε μπορουσε τον αλλον, ποσο μαλλον να χαιδεψει/φιλησει/αγκαλιασει. Με κουτσο αν κοιμηθεις μαζι λεει θα ξυπνησεις κουτσος το πρωι. Πραγματι απεκτησα κι εγω απεχθεια στις εκδηλωσεις τρυφεροτητας. Ευτυχως συνηλθα.(μου ειχε πει οτι οταν τον εκανε μπανιο η μανα του οταν ηταν μικρος τον εκανε στην αυλη απο μακρια με το λαστιχο (γιατι ολους τους περιεργους τους εχω συναντησει εγω στη ζωη μου;γιατι γιατι γιατι;;; )).
carrie, να το δεις αυτο:)
σορρυ, αλλα γελασα πολυ με το σκηνικο με το λαστιχο....(ειναι για γελια κ για κλαμματα δλδ)....
υγ. χαιρομαι που συνηλθες:)
Τον ξερω τον λογο Σοφια.. απλα με πιανει το παραπονο καμια φορα..
Αυτο με το λαστιχο για κλαμματα ειναι, γιατι αυτος ο ανθρωπος τωρα ειναι εντελως φευγατος.
υγ. Εγω να δεις!
μα φυσικα δεν εννοουμε οτι οποιον γνωστο βλεπουμε τον αγκαλιαζουμε..δεν μιλαμε για ψευτικες αγκαλιες,μιλαμε για την αγκαλια που εχει αναγκη ενα παιδι απο τους γονεις για να νοιωσει ασφαλεια, ζεστασια, αποδοχη.μιλαμε για την αγκαλια της φιλης σε δυσκολες και χαρουμενες σε ξεχωριστες στιγμες, μιλαμε για την αγκαλια του συντροφου, του ανθρωπου που αγαπας,εκει που θελεις να κουρνιασεις, εκει που θελεις να παρεις ενα χαδι.οχι για τις αγκαλιες που σου φερνουν ανατριχιλα...
μπορει να φαινεται αστειο το παραδειγμα με το λαστιχο(να πω οτι γελασα κι εγω;)καπως ετσι μεγαλωνουν παιδια που αργοτερα σαν ενηλικες στερουν και στερουνται την αγκαλια,το χαδι και γενικοτερα αποφευγουν την σωματικη επαφη, γιατι νοιωθουν αβολα.
υπαρχου κι αυτοι που εχουν το 'συνδρομο του σκατζοχοιρου' ,,,θελουν να εχουν καποιον κοντα τους ,αλλα οχι πολυ κοντα . οι μυγιαγγιχτοι .
Όντως ωραίο θέμα :)
Απέφευγα να αγκαλιάζω... ίσως να μου προκαλούσε αμηχανία...
Τον τελευταίο καιρό μαλάκωσα... αγκάλιασα σφιχτά και πραγματικά ανθρώπους με τους οποίους είχα ανοιχτούς θέματα, όπως τη μητέρα μου και μια καλή μου φίλη. Αγκάλιασα σφιχτά και τη θεραπεύτρια μου όταν την είδα συγκινημένη να μου εξομολογείται κάτι προσωπικό και διαισθάνθηκα ότι το χρειάζεται. Ελπίζω να έχει συνέχεια... :)
..............................