4 bloody years
Printable View
4 bloody years
Προσπαθείς να "πιέσεις" τον εαυτό σου να βγει έξω? Να προσπαθήσεις να προσεγγίσεις κόσμο, να πηγαίνεις για κάνα άθλημα?
Οι κοινωνικές δεξιότητες είναι δύσκολο να εμφανιστούν από την μία στιγμή στην άλλη. Το κακό είναι ότι το πρόβλημα ξεκινάει νωρίς και σε πολλούς δεν φαίνεται παρά μόνο όταν παρουσιαστούν ψυχωσικές συμπεριφορές. Έτσι έχω διαβάσει. Προσωπικά σε καταλαβαίνω και έχω περάσει κάτι παρόμοιο. Δυστυχώς το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να με αποδεχτώ έτσι όπως είμαι, έτσι όπως μου τα φερε η ζωη και εξελίχθηκα στον άνθρωπο που είμαι.
αλεξανδρε...βλέπω πως δεν έχεις απαντησει ακόμη στο μνμ μου.....
Να υποθέσω πως το χεις λύσει το πρόβλημα, ή κάνεις πως δεν υπαρχει?
ναι, μαλλον εχεις δικιο...εξαλλου ολοι αυτο μου λενε...
στην δικια μας ασθενεια, δεν υπαρχουν γαγγραινες, το πολυ πολυ οταν τα βρουμε σκουρα κ ειμαστε θαρραλεοι, οχι στο να παλευουμε μια ζωη μονο για να χανουμε, αλλα για την αλλη λυση τοτε...θεοςχωρεσετον , δεν βαριεσαι.
απλως ειναι μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα
εγω λεω να ρισκαρω κ οτι γινει
τον γιατρο τον βρηκα.παντα τον ειχα. τα φαρμακα απο haldol μεχρι κ abilify ειναι τα ιδια, απλως αλλαζουν οι παρενεργειες.
κ σε ευχαριστω που ασχολεισαι μαζι μου.
..ναι....θα μπορούσες να το παλέψεις και έτσι αν είχες να κάνεις με μια απλή κατάθλιψη, αλλά εδώ μιλάμε για ψύχωση και δεν είναι καθόλου αστείο.
Έχω ένα φίλο που κατά καιρούς τα παίρνει και κόβει τα χάπια, (αμπιλιφαι), και πάει να το παλέψει μόνος, βαράει μια υποτροπή και περνάμε στιγμές απείρου κάλους..λολ.
Κοίτα, σε κανέναν δεν αρέσει να παίρνει φάρμακα, ούτε να παραδέχεται πως είναι άρρωστος. Εγώ έχω άσθμα και πρέπει να πάιρνω κάθε μέρα ένα συγκεκριμένο. Σε πληροφορώ πως καθόλου δεν μ αρέσει πως κρέμεται η υγεία μου από μια εισπνοή, αλλά αν δεν το πάρω θα πεθάνω.
Κάπως έτσι είναι και με σένα.
Σίγουρα δεν μπορείς να καταπιείς αυτό που σου έτυχε, όμως τι θα κάνεις?
Θα παλεύεις με τους ανεμόμυλους και θα ελπίζεις πως θα σε λυπηθεί το σύμπαν και θα σου στείλει την ίαση?
Δεν θα ρθε, τσάμπα θα περιμένεις, οπότε σκέψου πιο έξυπνα και βοηθα τον εαυτό σου.
Και αν δεν σου κάνουν αυτά τα φάρμακα, πες του να σου αλλάξει αγωγή, να βρεις αυτή που θα σου κάνει...:)