Originally Posted by
cocomero
Μωρε δεν ειναι οτι μου την ελεγαν οταν δεν ημουν καλα...αλλα με εκαναν να νιωθω τυψεις γιατι ηταν χαλια λογω της καταστασης μου. Ο πατερας μου δε μπορουσε να κοιμηθει και ελεγε με ρωτανε τι κανουν τα παιδια και εγω δε ξερω τι να πω ετσι οπως ειμαστε. Εχω τυψεις γι αυτο που τους κανω οταν δεν ειμαι καλα...γιατι εχουμε περασει μαζι πολλες φασεις που εγω εκλαιγα τοσο πολυ σε σημειο να λιποθυμησω σχεδον...
Ουτε με αποκαλουν οτιδηποτε...αλλα υποτιθεται οτι ειμαι καλα και δε θα ξαναπαθω κατι. Και ειναι και συντομο το χρονικο διαστημα. Κι εγω νιωθω χαλια που πρεπει να τα ξαναπερασω γτ ηταν η πιο δυσκολη φαση της ζωης μου. Η δε μαμα μου οταν πηγαινα στην ψυχιατρο που δε λεγαμε κ τπτ φοβερο πιστευε οτι λεω σε αυτην οτι προβληματα εχω κι οτι πλεον δε θελω να μιλαω μαζι της...ενιωθα τυψεις και γι αυτο. Αλλα αυτοι δε μπορουν να ειναι αντικειμενικοι. Ισως απλα τους πω οτι θελω να παω χωρις πολλα πολλα.
Για το κουνελι το ξερω οτι ηταν απλα η αφορμη αλλα δε θα το σκεφτουν ετσι αν αναφερω το οτιδηποτε σχετικα μ αυτο...κατα βαθως ξερουν οτι δε το προκαλει το ζωο αλλα εγω αλλα μολις ακουσουν κατι σχετικα λογικο ειναι να τους αναψουν τα λαμπακια μ αυτο...