Ο Μεγαλύτερος Παράγοντας του Πόνου
Η Απογοήτευση
Είμαι 4 χρόνια μέσα σε αυτόν τον αγώνα... 4 χρόνια και 2 μήνες πέρασαν από την απόπειρα και από τότε κάνω καθημερινή προσπάθεια να αλλάξω ζωή.
Εμ ο πόνος όμως υπάρχει και απογοητεύομαι που δεν έχει αλλάξει κάτι...
Πρώτα 1 Cymbalta. Μετά 2 Cymbalta και ηρεμιστικά μετά το χωρισμό. Μετά 2 Cymbalta & 3 topamac 50mg. Τωρά 2 Cymbalta & 1 Talosin & 3 topamac 50mg.
Ναι και ψυχοθεραπείες και λοιπές μαλακίες.
Όχι δε με βοηθάνε. Πάλι σκατά είμαι...
Είναι βέβαια που δε βοηθάει και το περιβάλλον και οι συνθήκες και έχω προβλήματα άλυτα...
Γιατί δε γίνομαι καλύτερα???
Η λίστα... (του Σιντλέρ?)
Λοιπόν εδώ και μια βδομάδα ξεκίνησα με τη παλιά μ ψυχολόγο. Είναι ο μόνος άνθρωπος π μπορεί να με βοηθήσει... Τα κέντρα ψυχικής υγείας είναι για το πέος... Μια φορά το μήνα και κάνουν διαπιστώσεις... Τρα λα λα, τρία πουλάκια κάθονταν!
Λοιπόν κάνω μια λίστα θεμάτων που θέλω σιγά σιγά να ανοίξω και τα μοιράζομαι και εδώ...
1. Πιστεύω πως πάντα στο τέλος θα συμβεί το κακό. Βαθιά πεποίθηση ίσως και λόγω βιωμάτων, πιστεύω πως κάτι θα γίνει και θα με αφήσει ακόμη και η τωρινή μ σχέση. Το θεωρώ δεδομένο. Δε θέλω να το χαρώ. Προετοιμάζομαι για το επερχόμενο τέλος. Όπως ήρθε το τέλος σε όλες τις φιλίες και τις σχέσεις τις προηγούμενες. Γίνομαι αστακός να μη πληγωθώ πάλι! ( Δε λέω πως είναι λογικό για αυτό μη με κρίνετε. Παράλογο είναι. Συμβαίνει παρόλα αυτά!)
2. Κολλημένη με τη ... μπάλα; Όχι! Κολλημένη με το πριν. Θέλω να διορθώσω το πριν. Κυνηγάω απεγνωσμένα ανθρώπους από τα παλιά επειδή νομίζω πως αν κρατήσω φιλική σχέση μαζί τους διαγράφεται το κακό , άρα και ο πόνος και είναι πια όλα καλά... Αμ δε που δε θέλουν και το σχέδιο, το απεγνωσμένο σχέδιο ανακούφισης πάει στράφι! ( Δε λέω πως είναι λογικό για αυτό μη με κρίνετε. Παράλογο είναι. Συμβαίνει παρόλα αυτά!)
3. Αναζήτηση του εαυτού , στο πριν...
4. Δε θέλω τίποτα....
5. Φόβος. Πιο πρόσφατος φόβος ήταν μην έχω "κούφια ωάρια" και αν στο μέλλον αποφασίσει ο δικός μ να κάνει παιδιά , δεν μπορώ και με παρατήσει για αυτό. Μέχρι και να το ελέγξω σκέφτομαι για να είμαι προετοιμασμένη αν με απορρίψει. Βλέπετε π πρώην μου άφησε έγκυο αυτη που είναι τώρα κ την παντρευεται... Και μάλιστα από ατυχημα. Με μένα 3 χρόνια δεν έτυχε ατυχημα, μήπως υπάρχει πρόβλημα και δεν έτυχε? Αλλά θα μου πείτε κ όταν τύχαινε με έβαζε να παίρνω το χάπι της επόμενης μέρας... Και εγώ ποτέ δεν έκανα τη χαζή...
6. Αυτοπεποίθηση χαμηλά , αλλά εντάξει έχω πάει κ πιο κάτω πιο παλιά...
Αν σκεφτώ κ αλλά θα σας πω..
Τα έχω παίξει λίγοοο .....
Θα συνέλθω , που θα πάει....