Originally Posted by
Christina82
Καλημέρα carrie,
Για μένα δεν είχε και άδικο. Έναν άντρα πρέπει να τον κάνουμε να νιώθει οτί είναι μοναδικός και ιδιαίτερα στο κρεβάτι γιατί έχουν ένα θεματάκι με αυτό.
Και επειδή έχουν, (όχι όλοι πιστεψε με), εμείς θα γίνουμε το κορμί που θα τονώσει ο άλλος τον εγωισμό του?
Και όπως έχει ατός την ανάγκη, (δεν θέλω να σε τρομάξω), την έχουμε και μεις.
Το σεξ δεν είναι πεδίο εκτόνωσης των αντρών, είναι μια κοινή απόλαυση και έκφραση όλων όσων νιώθουμε για τον άλλο και εκείνος για μας.
Επίσης από θέμα ηθικής σκέψου το! Εκείνος δεν σου έδειξε κανένα δείγμα οτί ποθεί ηθοποιούς,τραγουδίστριες κλπ και οτί φτιάχνεται με αυτό όπως εσύ.Έτσι σαν ηθικός άντρας περίμενε και την ανάλογη ηθική και σε μια γυναίκα-λογικό και για μένα!
Προτείνω να μας πει που μένει να πάμε να τη λιθοβολήσουμε μέχρι θανάτου, (κάρι κοίτα να φοράς τα σεμνά σου εσωρουχα μην εκτεθείς και την ύστατη στιγμή-τσουλα).
Για να τον πείραξε τόσο σημαίνει οτί είναι πάρα πολύ σημαντικό γι αυτόν ώστε να φτάσει σε σημείο χωρισμού και όχι γιατί ειναι ανασφαλής,καμία σχέση απλά είναι ο τρόπος που σκέφτεται και βλέπει τα πράγματα. Το θέμα είναι οτί αν τον αγαπάς τότε θα πρέπει να τον καταλάβεις και να τον νιώσεις γιατί καταλαβαίνω οτί δεν έχεις πάρει γράμμη για το τι έχει συμβεί...
ο εγωισμός του και η κτητικότητα του θίχτηκε και τίποτε άλλο.
Και τι ακριβώς έχει συμβεί? Δάγκωσε το μήλο η άτιμη?
Για μένα πχ αυτό που κάνεις με τις φαντασιώσεις δεν είναι νορμαλ γιατί όταν έχω κάποιον οι φαντασιώσεις μου είναι γύρω από εκείνον γιατί μου αρέσει να είναι το κέντρο της προσοχής μου.
Για σένα. Δεν επικοινωνούμε όλοι με το ίδιο σωληνάκι, ούτε λειτουργούμε το ίδιο στο σεξ.
Ο χαρακτηρισμός "μη νορμάλ" επιστρέφεται.
Μήπως να το ψάξεις λίγο με τον εαυτό σου? Μήπως δεν σε ικανοποιούσε σεξουαλικά?
(δεν κάνω σχόλιο, θα φάω προειδοποίηση)
Και αν γινόταν αυτό το πιο σωστό και ειλικρινές θα ήταν να του το θίξεις σαν θέμα για να το διωρθώσετε και όχι να φτάνεις στο σημείο να φαντασιώνεσαι για να ικανοποιήσε.
Είπαμε, αυτή η ντροπή μόνο με λιθοβολισμό μπορεί να ξεπλυθεί.
Έτσι λοιπόν είναι λογικό να ένιωσε προδοσία γιατί εκείνος μόνο με εσένα είχε τις φαντασιώσεις του ενώ εσύ με άλλους=ΠΡΟΔΟΣΙΑ για εκείνον....σκεψου το!!!
Μέχρι που θα γυαλίζει τα κέρατα του τωρα που μιλάμε. Έλεος!