Originally Posted by
KENO
θα πω αλλες δυο μαλακιες εδω κι αν δε συμφωνειτε μπαγλαρωστε με...
ειμαι υπερ ολων αυτων που εγραψες, της ανωμαλιας και της διαστροφης γενικοτερα, αρκει να το θελουν και οι δυο (καλα με τα ζωα δε ξερουμε αν το θελουν, εκτος αν ειναι αρσενικο με γυναικα)!
το οτι ξεφευγει καποιος, και φτανει να τα κανει ολα αυτα, να γινεται ομοφυλoφιλος ή και να βιαζει ακομα, πιστευω ειναι επειδη δε μπορεσε να εχει κατι normal και το περιβαλλον του τον εσπρωξε εκει.
για παραδειγμα, οταν νιωθω οτι δε μπορω να εχω σχεση με μια κοπελα οπως θελω ή δε μπορω να βρω καν καποια να καλυψω τις αναγκες μου (γιατι εδω στην Ελλαδα παιζει κι αυτο), νευριαζω και οπως εχω ξαναπει ειναι σαν να μου φταινε οι παντες. τοτε δε χαμπαριαζεις ανθρωπινα δικαιωματα και λοιπα! μπορει απ'τη τρελα και την αγαμια να κανεις το οτιδηποτε. συνηθως γυρνανε στα μικροτερα κοριτσακια επειδη ειναι πιο ευκολοι στοχοι ή και στα τρανσεξουαλ κλπ. ολα αυτα οφειλονται στην ελλειψη φυσιολογικης σεξουαλικης ζωης!
εγω προσωπικα παλευω τοσο καιρο να βρω κατι σταθερο. δε θελω να ξεφυγω, αλλα οι σκεψεις μου πολλες φορες δεν ειναι οκ. ειμαι σιγουρος οτι εδω μεσα κι αλλοι βρισκονται στην ιδια θεση, να εχουν τρελαθει απ'τη μοναξια τους! κι αντι οι ελληνιδες να το φροντισουν αυτο και να ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι... το παιζουν δυσκολες, με τα καπριτσια τους, και τις μαλακιες τους, και τελικα οδηγουμαστε σε σκοτεινα και παρανομα μονοπατια. αν αυξηθηκαν οι βιασμοι ειδικα με τη φτωχεια που επικρατει πλεον, δε το γνωριζω γιατι δε παρακολουθω ειδησεις. εγω σαν αντρας παντως καταλαβαινω τους βιαστες.
τεσπα για να επανελθουμε στο θεμα του βιασμου, οπως ειπα ειναι λεπτο ζητημα, κι επειδη η γυναικα απο τη φυση της ειναι αδυναμη, γιαυτο σχεδον παντα ολες οι κατηγοριες γυρναν εναντιον του βιαστη, αφου η κοινωνια πρεπει να την προστατεψει. υπαρχουν παντως και ορισμενα γνωστα παραδειγματα, απο τουριστριες πχ που ερχονται στα νησια και ψευδονται οτι τις βιασαν τις καναν και τις δειξαν, αυτες απλα εκμεταλευονται το παραθυρακι του νομου, και δε νομιζω ο υποτιθεμενος "βιαστης" να αξιζει και τοτε κρεμαλα...