μα τα χαπια δεν ειναι κατι το φυσικο!
Printable View
μα τα χαπια δεν ειναι κατι το φυσικο!
οπως οι διαβητικοι κανουν ινσουλινη γιατι τους λειπει ενα ενζυμο ετσι και εμεις πρεπει να περνουμε αυτα τα φαρμακα γιατι λειπουν καποια συστατικα απο τον εγκεφαλο μας για να λειτουργει σωστα!αν οι διαβητικοι αν δεν κανουν ινσουλινη κινδινευουν απο θρομβοσεις μεχρι και θανατο εμεις κυνδινευουμε απο μανιακα επεισοδια!τα φαρμακα δεινουν στον εγκεφαλο μας αυτα που δεν παραγει ο οργανισμος μας.
η φυση μας εκανε ελατωματικους στο κοματι αυτο,οποτε εμεις το συμπλιρωνουμε με φαρμακα!
το χω παρει αποφαση θα το προσπαθισω οσες μερες με βγαλει
εκανα καινουργιο ταττουαζ χτες βραδυ
θα σας το ποσταρω το απογευμα!!!
θελεις να ξαναπερασεις τις παρενεργειες της αρχικης μεγαλης δοσης ;
ασε εμενα να μου λειπει..
Και τι είναι φυσικό βρε Broken _Doll? Βλέπεις πολύ φυσικότητα στην εποχή μας? Ακόμα και τα φαγητά που τρώμε έχουν χημικά μέσα τους, τα σαμπουάν που λουζόμαστε και πλενόμαστε, τσιγάρα και ουσίες, ποτά κτλ, αρώματα και διάφορα άλλα που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση.
Σκέψου δηλαδή αν είμασταν εντελώς φυσικοί δεν θα είχαμε αυτό το ροζ δερματάκι, λολ!
Μιας και σε καίει το θέμα και επειδή έχω κάνει και εγώ κάποιες δηλώσεις και πριν από μένα άλλοι ίσως δεν θυμάμαι, έπερνα φάρμακο για την ψύχωση για αρκετά χρόνια (6-7 νομίζω) ενώ τώρα εδώ και τέσσερις μήνες περίπου δεν παίρνω, τα μείωνα σιγά σιγά βέβαια δεν τα έκοψα απότομα. Δεν το δένω σκηνί κορδόνι ότι δεν θα ξαναπάρω αλλά προσπαθώ να το παλέψω. Μάλιστα δεν τα έκοψα επειδή μου έτυχε κάτι ευχάριστο, το αντίθετο ίσως...
Πάρτο ψύχραιμα, ουδείς καλύτερος από τον άλλο.
σε ευχαριστω Insect.....μαλλον εκει που αλλαζα γνωμη κατι εγινε παλι και με πιασαν τα διαολια μ.........ειμαι πολυ εκνευρισμενη τωρα!
incect αμα θυμαμε καλα επαιρνες χαμιλη δοση δλδ 2 ρισπενταλ.εσι broken παιρνεις επισης χαμιλη δοση?
Ναι. Το κακό με την διακοπή φαρμάκων είναι η απότομη πτώση της διάθεσης (δεν είναι όμως το μοναδικό φάρμακο που είχα δοκιμάσει ούτε το μοναδικό πρόβλημα).
Για μένα θα έλεγα τα προβλήματα δείχνουν να μην έχουν τέλος (ούτε αρχή).
παιρνω 2 κ εγω αλλα μ τα αυξομοιωνει αναλογως. φτανει μεχρι 4
broken μου,
γιατι κοριτσι μου γινεσαι αυτοκαταστροφικη?
θα σου πω κατι με την ελπιδα να σε παρηγορησει και ισως να σε βοηθησει.
ειμαι 36,5 ετων,εχω διπολικη διαταραχη και παιρνω φαρμακα απο τα 21 μου.
πολλα φαρμακα.
με πολλες παρενεργειες.
ποτε ομως δεν σκεφτηκα να τα κοψω γιατι ξερω καλα τους κινδυνους που ελοχευουν.
για ποιο λογο να πειραματιστεις με αυτο τον τοσο επικυνδικο για σενα τροπο κοριτσι μου?
εσυ νομιζεις οτι το οτι παιρνεις φαρμακα σε κατατασει σε μια κατωτερη κατηγορια ανθρωπων?
αν το νομιζεις αυτο πολυ κακως!
εισαι μια πανεμορφη κοπελα , μια εξυπνη κοπελα και ειναι κριμα και αδικο να βασανιζεις τον εαυτο σου με αυτο τον τροπο.
βασικα 2mg ειναι ελαχιστο.
η ελαχιστη δοση για σχιζο ειναι 4mg.
δε ξερω ποσο γρηγορα αντιδρας στη θεραπεια..
αμα κανεις πολυ καιρο για να συνελθεις απο υποτροπη ειναι κριμα.
amelie δεν ξερω τι με επιασε..............ισως το σκεφτω καλητερα γιατι εχω ηδη τρεμουλα
maus δεν εχω σχιζοφρενεια - σχιζοφρενικομορφη εχω. και παιρνω κ αλλα φαρμακα μαζι 75mg kai 150mg tudor, 50mg lamictal kai xanax...... επαιρνα και rifocus , ladose kai topepil αλλα οχι πια γιατι δεν μ καναν τπτ. αγωγες κανω απ τα 10 μου με αντιεπιληπτικα μονο και στα 16 αρχισα τα αντικατ. το αντιψυχωσικο το παιρνω 2 χρονια