ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΟΥ ΕΡΩΤΑΣ!
Printable View
ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΟΥ ΕΡΩΤΑΣ!
Αυτό είναι αλήθεια...
ΠΡΟΧΩΡΑ!
ΚΑΠΟΥ ΠΕΡΗΜΕΝΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ!
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!
ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!
ΒΓΕΣ ΕΞΩ,Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!
ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ!
Έχει αρχίσει να με παίρνει από κάτω, σκέφτομαι μήπως όντως είναι πιεσμένος από τη φάση που περνάει και ίσως έπρεπε να του δώσω λίγο πράσινο φως. Από την άλλη, μου τη δίνει που πάντα εγώ σκέφτομαι πώς νιώθουν οι άλλοι και τι θέλουν. Θεωρώ πως θα έπρεπε να επανορθώσει με κάποιες πράξεις, αλλά συνειδητοποιώ πως αφού δεν έχει κάνει τίποτα άλλο πέρα από 2 συγγνώμες, τότε με έχει όντως γραμμένη. Help, είμαι τόσο μπερδεμένη, δεν έχω διάθεση για τίποτα.Το χειρότερο είναι πως, από την προηγούμενη σχέση μου είχα πληγωθεί πολύ και δεν θέλω να περάσω τα ίδια. Η αυτοπεποίθησή μου, που παλιά ήμουν πολύ νορμάλ, έχει πιάσει πάτο...
Ότι και να του συμβαίνει δεν μπορεί να φέρεται με τέτοιο τρόπο..δεν τους φταίς σε τίποτα ίσα ίσα που του άφησες χρόνο και χώρο.Το πρόβλημα είναι δικό του...θα μπορούσε να σου εξηγήσει από την αρχή την κατάσταση στην οποία ειναι..Εγώ θα έλεγα να τον αφήσεις να δει τι θέλει..
Καλημέρα! Με προσέγγισε πάλι, μου έχει μιλήσει, ζήτησε ευκαιρία να μου αποδείξει τι πραγματικά αισθάνεται. Το περίεργο είναι πως με έχει πιάσει μια αναισθησία, νιώθω πιο μπερδεμένη τώρα. Βαρέθηκα, θα το αφήσω να πάει και ότι γίνει. Μπορεί και να έχω ξενερώσει. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!