Originally Posted by
void
Παιδιά μια περίοδο της ζωής μου έκανα παρέα με κάτι άτομα που ήταν και καλά πολύ ψαγμένα...(για να χρησιμοποιήσω και τον όρο που χρησιμοποιήσατε πιο πάνω)...ήταν πολύ ψαγμένα με τη μουσική.Εμένα γενικά μου αρέσει να κάνω παρέα με άτομα τα οποία έχουν πόρωση με κάτι και είναι ψαγμένοι πάνω σε κάτι γιατί έτσι μπορώ να μάθω κι εγώ κάτι το διαφορετικό..μια μέρα λοιπόν, παρακολουθούσα μια πρόβα τους.Και είχα ενθουσιαστεί με αυτό που άκουγα οπότε εξέφρασα και το αντίστοιχο θετικό σχόλιο..ε λοοιπόν πήρα την απάντηση: "καλά, η δική σου γνώμη δεν πιάνεται γιατί δεν έχεις μουσική παιδεία".Ούτε πληγώθηκα, ούτε παρεξηγήθηκα.Απλά διαπίστωσα πόσο μούφα είναι όλα τα σενάρια για τους "ψαγμένους" ανθρώπους, τους δήθεν μποέμηδες, τα free spirits που δε χάνουν ευκαιρία να μειώσουν κάποιο ατομάκι λίγο πιο mainstream σαν εμένα ας πούμε!
έχω βαρεθεί πραγματικά τις ετικέτες στους ανθρώπους...αυτός ακούει Καρρά -είναι ακαλλιέργητος.Αυτή ακούει την τάδε τραγουδίστρια από το δείνα συγκρότημα που ασχολείται με το πλέον εξεζητημένο στυλ μουσικής-ω ναι, είναι πολύ καλλιεργημένη, αξίζει να την ξεχωρίσω.Αδιάφορα είναι όλα αυτά.Σημασία έχει να είσαι όσο το δυνατόν πιο απλός μέσα σου-απλός όχι απλοϊκός-και στην τελική ο άνθρωπος που σε μένα δε λέει μία για κάποιον άλλον είναι όλη του η ζωή.Το θέμα είναι να βρεις αυτόν με τον οποίον θα μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, ακόμα και το πιο στριμμένο κομμάτι σου....
ΥΓ:εγώ είμαι σκορπιός..τι λένε τ'άστρα για μένα??