-
και γω απο Σεπτεμβρη σκεφτομαι να ξεκινησω καποια δραστηριοτητα ή να ενταχθω σε καποιο γκρουπ-θεραπι.
προς το παρων θα αρχισω τα μπανακια μιας και εχω τη θαλασσα διπλα μου.
ναι θα βγω στην παραλια με τα κιλα μου , με την κοιλια μου και σε οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε.:D
-
και εγω αυριο εχω να παω να κανω ενα δοκιμαστικο μαθημα γιογκας!σε πια περιοχη μενεις?
-
εχεις την θαλασσα διπλα σου και δεν εχεις ξεκινησει ακομα μπανια?τι κανεις?
αν περημενουμε να χασουμε τα κιλα μας και την κοιλια μας!θα χασουμε τα μπανια για τα επομενα δεν ξερω ποσα χρονια!
-
ε βασικα ψιλοκρυωνω ακομα Μαρια μου.
μας εχει τρελανει ο καιρος.
μια ετσι μια γιουβετσι.
Αθηνα μενω.
νοτια προαστεια.(δεν θα ηθελα να πω ακριβως την περιοχη).
-
σε ρωταω αν μεναμε κοντα,αν και δεν νομιζω!και σου αρεσε η γιογκα να δοκιμαζες και εσυ!
-
πρεπει να μενεις στην παλια μου γειτονια!
-
ναι ισως το δοκιμασω και αυτο αλλα απο Σεπτεμβρη γιατι τωρα κλεινουν.
ο Δημος μας εχει παρεχει δωρεαν δραστηριοτητες και μεταξυ αυτων ειναι και η γιογκα.
εσυ τι θεωρεις καλυτερο να ενταχθω σε καποια δραστηριοτητα του Δημου ή να παω σε καποιο γκρουπ-θεραπι?
-
νυσταξα πολυ.
την κανω.
εις αυριον τα σπουδαια.
φιλακια!!!
-
εδω στο μοσχατο υπαρχει ενα που κανει μονο γιογκα και εχει διαφορα τμηματα αναλογα με το επιπεδο.
εχει προσφορα για δοκιμαστικο μαθημα και εγγραφη με 15 ευρο.
και τμηματα καλοκαιρινα για ιουνιο και ιουλιο.
ετσι ειπα να παω να δοκιμασω μιας και δεν ειχα ποτε επαφη με την γιογκα!ειναι ευκαιρια να δοκιμασω αν μου ταιριαζει!
το σκεφτομαι γιατι η γιογκα σε βοηθαει στην ψυχη κανεις διαλογισμο και θεωρω οτι θα με βοηθεισει σε ψυχη και σωμα!
αν κανεις κεφι ελα να παμε μαζι ενα μαθημα θα κανεις να δεις αν σου αρεσει!
τωρα σε γκρουπ θεραπι καλο και αυτο αλλα αλλο πραγμα!
καλο θα ηταν και αυτο!
-
-
καλημερα Μαρια!
βασικα γιογκα θα δοκιμασω μαλλον απο Σεπτεμβρη αν εξακολουθει να παρεχει δωρεαν δραστηριοτητες ο Δημος μας γιατι πολλα ακουγονται...
για την ωρα μπανακια!
ΟΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ-ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ!:cool::D
-
καλημερα αμελι!
ξεκινα τα μπανακια μια και μπορεις!χαλαρωνουν!
και εγω το σαββατοκυριακο θα κανω μια προσπαθεια να μπω στην θαλασσα!
αν τα καταφερω καλα θα ειναι κατι σαν ηλεκτροσοκ!χα!χα!χα!
-
μολις αγορασα ενα ολοκαινουριο μαγιουδακι.
τωρα για μπανακια δεν ξερω ποτε θα ξεκινησω.
παντως συντομα!!!:cool:
-
με γεια,με γεια!
τι μαγιουδακι?
-
ολοσωμο ειναι , μαυρο χρωμα , αθλητικου τυπου.
(δεν ειμαστε για πολλες-πολλες αποκαλυψεις φετος:p)