-
Ποιες ειναι οι εξετασεις για το συκωτι? Ενημερωτικα ρωταω..θα ηθελα να ξερω. Τις εξετασεις στις ζητησε γιατρος? Γιατι, για τα φαρμακα?
23 η HDL να υποθεσω..μαλιστα. Ειναι η καλη χοληστερινη, πρεπει να ειναι ανεβασμενη και ειναι λιγο κατω.
Τα αντιψυχωσικα ειναι γνωστο οτι προκαλουν υπερλιπιδαιμια, χωρια την αυξηση του βαρους, τον κινδυνο για διαβητη, εγκεφαλικα και καρδιαγγειακα κλπ. Αν κοιταξεις τις παρενεργειες στο διαδικτυο θα τα δεις.
-
ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΨΥΧΩΣΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΟΕΞΑΡΤΩΜΕΝΕΣ.
ειτε μικρες δοσεις ειτε μεγαλες οι παρενεργειες υπαρχουν ,μια απο αυτες ειναι η αυξηση της κακης χοληστερολης.
Ω3 σε μεγαλες δοσεις η βιταμινες κ εννοειται πολυ υγειηνη διατροφη ειναι απαραιτητη για τους χρηστες ψυχοφαρμακων!
-
αα οχι δεν εψαξα τπτ στο διαδικτυο.εμενα μου ειπαν οι γονεις μου οτι δεν εχουν σχεση τα φαρμακα.μου λενε:"τι σχεση εχουν παιδι μου τα φαρμακα?
μου λενε οτι αυτα τα αποτελεσματα ειναι επειδη δεν κινουμαι και λογω κακης διατροφης."
ναι ναι μπραβο αυτη η HDL ειναι πεσμενη ενω θα επρεπε να ειναι πιο πανω απο το οριο που εχουνε βαλει,
επειτα η χοληστερινη ειναι ανεβασμενη,
και η LDL κι αυτη ανεβασμενη.
αα λοιπον οι εξετασεις για το συκωτι ειναι οι:
SGOT,SGPT,γ-GT
αα και μου ειπε η μητερα μου κατι μου ειπε λεει οτι με τις χοληστερινες που εχω..αυτο ειναι κακο για την καρδια και για τις αρτηριες..μπιαχ..
-
Ναι, τα λιπιδια, τις φραζουν και μπορει να βουλωσουν πι ευκολα και σε μεγαλυτερη ηλικια να εχεις προβληματα καρδιαγγειακα-εγκεφαλικα. Αυτο ειναι κοινος τοπος για τους καταναλωτες προιοντων ψυχικης υγειας. Επισης με την ελλειψη κινησης, το αποτελεσμα (κακο) των ψυχοφαρμακων απλως επιδεινωνεται, αλλα δεν παυει να ξεκιναει απο αυτα. Εγω πχ δεν ειχα κανενα προβλημα και βρεθηκα με προβλημα απο τα φαρμακα, και το ξερω οτι ειναι απο αυτα, και τωρα χρειαζομαι διατροφη κλπ. ...