Όλοι βιώνουμε μεγάλες στεναχώριες αλλά δεν καταλήγουμε να φοβόμαστε μήπως πεθάνουμε. Γνώμη μου είναι δεις ειδικό γιατί με το παρανοικό φόβο που σε κυριεύει, θα δημιουργήσεις πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει..
Printable View
Όλοι βιώνουμε μεγάλες στεναχώριες αλλά δεν καταλήγουμε να φοβόμαστε μήπως πεθάνουμε. Γνώμη μου είναι δεις ειδικό γιατί με το παρανοικό φόβο που σε κυριεύει, θα δημιουργήσεις πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει..
αυτό φοβάμαι...μην γίνει αυτό...δεν ξέρω αν καταφέρω να το ξεπεράσω
Ρε συ πήγαινε σ' ένα γιατρό και μην το πολυσκέφτεσαι, θα σε βοηθήσει σίγουρα. Ρώτα και πήγαινε κάπου συστημένος για να μην βαδίζεις στα τυφλά.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου... Έψαξα όλο το forum και βρήκα παρα πολλά ίδια συμπτώματα με τα δικά μου...Αλλα θα πάω σε έναν ψυχολόγο έτσι να με ηρεμήσει λίγο...και πάλι thnx...:)
Φτάνουν αυτές οι εξετάσεις που έκανες.Αν έβλεπε ο γιατρός κάτι περίεργο τότε μπορεί να σου έλεγε να κάνεις και τίποτα άλλο.Για να μην σου πει σημαίνει ότι δεν χρειάζεται.Λεξοτανίλ πόσο έχεις πάρει και δεν σε βοηθάει?
για 2-3 βραδια πείρα 1 για να κοιμηθώ ήσυχος
kwstas88, καλησπέρα και καλώς όρισες!:) Πρέπει να βασανίζεσαι πολύ με αυτές τις σκέψεις.. Κακώς έκοψες τα seroxat μόνος σου τότε και εγώ το ίδιο είχα κάνει, μία εβδομάδα τα πήρα μόνο..Εγώ σκεφτόμουν συνεχώς ότι θα συμβεί κάτι κακό, όχι μόνο σε μένα αλλά και στα άτομα που αγαπάω. Ανά πάσα στιγμή περίμενα το χειρότερο κακό.. Δε μου έχουν φύγει εντελώς αυτές οι σκέψεις αλλά έχουν ελαττωθεί σημαντικά. Πίστεψέ με, γνωρίζω πόσο ψυχοφθόρο είναι όλο αυτό.. Καλό θα είναι να επισκεφτείς κάποιον ειδικό. Σιγά σιγά θα βρεις τα αίτια του προβλήματος και θα σου δώσει και κάποια αγωγή για να ηρεμίσεις λίγο.. Μην κατηγορείς τον εαυτό σου ότι δεν είσαι δυνατός κτλ, αυτές τις σκέψεις τις έχεις για κάποιο λόγο, δεν είναι τυχαίο.. Πρέπει να εντοπίσεις τί σου προκαλεί αυτόν το φόβο και να το αντιμετωπίσεις. Θέλει υπομονή το πράγμα. Εφόσον δε σου βρήκαν κάτι ανησυχητικό στις εξετάσεις, μη φοβάσαι.. Πήγαινε σε κάποιον ειδικό και όλα θα πάνε καλά.. :)
Κώστα εισαι νέο παιδι χωρίς παθήσεις, δεν πρόκειται να πάθεις καρδιά, δεν πρόκειται να αρρωστήσεις. Όμως δεν πρέπει άλλο να ταλαιπωρείσαι έτσι. Πηγαινε σε κάποιον ειδικό, σε κάποιον ψυχίατρο ψυχοθεραπευτή, κάνε κανονικά τη θεραπεία σου, χωρίς διακοπές, και όλα θα πάνε καλά. Να δεις που όλα θα φτιάξουν
μακάρι μακάρι...θα κάνω όμως όλη την θεραπεία που θα μου δώσει!!!
kai egw ta idia... me tin kardia exw fovia.. kai den mporo na kimi8o.. mono pou exw ypotash kai den nio8o tous palmous mou tromazo.. einai polu xamiloi h sfugmoi kai nio8o kai adunamous palmous.. exw zalades,tash pros emeto, orismenes fores nio8o kati souvlies stin kardia... exw paei se kardiologo prin 1 vdomada kai mou leei einai mia xara h kardia mou! alla den mporo dustixos na iremiso... kai nomizo oti exw provlima stin kardia.. to periergo einai oti eixa synexia piesh... entonous palmous kai twra epatha ypotash. ti na po... ola auta ta kanei to anxos? kai h krishs panikou? akoma kai otan anxonome tous palmous mou den tous katalabenw... :/
Σχεδόν το ίδιο πράγμα.και μένα κάνει πολλά κόλπα και μου έχει χαλάσει και τον ύπνο... κοιμάμαι στις 6 κάθε μέρα...αυτό ξεκίνησε στα 18 και τώρα μου ξανά ήρθε πολύ ποιο έντονο...Πολλές αρρυθμίες και συστολές...το σκέφτομαι όμως όλη την μέρα. φοβάμαι πως έχω κάτι με την καρδια μου και κάτι θα πάθω...Αυτό είναι που τα προκαλεί ola.o φόβος.και αν κολλήσει καλά μέσα σου και για χρονια τότε χρειαζόμαστε βοήθεια η εκτος αν έχεις δυνατό χαρακτήρα και το ξεπεράσεις μονο σου...προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι!!! είμαστε νέοι αυτό να σκέφτεσαι
Ακριβώς kwstas88, πρέπει να ακολουθήσεις πιστά τη θεραπεία, ακόμα και όταν απογοητεύεσαι. Αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα. Κάποιες στιγμές θα πιστεύεις ότι όλη η προσπάθεια που κάνεις είναι μάταια..Αυτό είναι το σημείο που θα πρέπει να επιμείνεις και να είσαι συνεπής. Να το θυμάσαι αυτό kwstas88.. Καλή δύναμη! :)
Hello again!!!...Μετά από καιρό πήγα σε ψυχολόγο αλλα με την ιδέα πως θα μου δώσει καμια αγωγή με φάρμακα πχ: "σεροχατ"... όμως καθίσαμε μια ώρα και μιλάγαμε και στο τέλος μου έδωσε ένα βιβλίο και ένα cd χαλαρωσης.. Ενώ το πρόβλημα μου είναι βάρη και πιστεύω πως αυτό ήτανε τσάμπα 100 euro!!! ενώ μου είπε όταν τελειώσω με αυτά να ξαναπάω... λέτε να με βοηθήσει? :P σίγουρα καλύτερα είναι να βοηθηθώ χωρίς φάρμακα...αλλά δεν το αντέχω μου είναι δύσκολο!!!!
Κώστα οι ψυχολόγοι δεν μπορούν να δώσουν φάρμακα έτσι κι αλλιώς.Οι ψυχίατροι μόνο δίνουν.
οι νευρολόγοι είναι μέσα σε αυτά??? γτ έχω έναν πολύ καλό αλλά δεν ξέρω αν kanei