Aλλη μια χιλοπιτα εφαγα σημερα.Τι σκατα τοσο ασχημος να με δεν γινετε.Ολο αρνηση ειναι οι γκομενες.
Printable View
Aλλη μια χιλοπιτα εφαγα σημερα.Τι σκατα τοσο ασχημος να με δεν γινετε.Ολο αρνηση ειναι οι γκομενες.
Να ρωτησω κατι? Εξακολουθειτε να εχετε ερωτικη επιθυμια με τα φαρμακα? :(
Ακριβωωωωωωςςςς.... οπως λεει ο/η Remedy
[λιγουρη] φαντασιωνομαι παρτουζες με γνωστες χρηστριες του φορουμ, ορισμενες ξερουν ηδη ποιες ειναι, αλλα τι κριμα που δε θα γινουν ποτε πραξη αυτες οι φαντασιωσεις μου. ειμαι καταδικασμενος να ειμαι κολλημενος :( [/λιγουρη]
((Aλλη μια χιλοπιτα εφαγα σημερα.Τι σκατα τοσο ασχημος να με δεν γινετε.Ολο αρνηση ειναι οι γκομενες. )) <<<< μην το περνεις στραβα , οι χυλοπιτες ειναι ωραιο πραγμα ! ,,και θα σου σερβιρουνε και καμια 'μπουγατσα' ,, που θα παει ! Κιπ ιτινγκ χυλοπιτες ,μα'ι' φρεντ........
Οταν λετε οτι δεν εχετε ερωτικη επιθυμια δεν αυνανιζστε κιολας?
Αμα αυνανιζομασταν θα ειχαμε ερωτικη επιθυμια.
.................................................. ........
αυτός που το γραψε (δεν μου φαίνεται να ναι του ΚΕΝΟ) είναι κολλημένος στο φόρουμ παραπάνω από το κανονικό, φαίνεται επίσης ότι ο κοινωνικός του κύκλος (ή κατά το μεγαλήτερο μέρος) είναι το φόρουμ, οπότε εδώ ψάχνει και φαντασιώνεται. και εχει χασει τη συνεχεια έξω
Το αν θα φάμε χυλόπιτα ή όχι εξαρτάται σε πολύ σημαντικό βαθμό από εμάς τους ίδιους, δλδ τι εντύπωση θα προκαλέσουμε και τι χαρακτήρα θα παρουσιάσουμε. Εκτός κι αν όντως έχεις εμφανισιακό πρόβλημα ή η άλλη είναι πολύ κολλημένη σε κάτι.
Άμα τρως συνέχεια μόνο χυλόπιτες είναι πλεον βεβαιο ότι το πρόβλημα δεν το χουν οι γκόμενες αλλά εσύ.
.................................................. .............
Ο νικος δε μπορει να κανει κατι για αυτους που στελνουν απαραδεκτα πμ; Το εχω απορια!
Επισης, μου φαινεται οτι ο κενο το εγραψε το ανωθεν.
Βρε τι εγινε με το που μυρισε καλοκαιρι, ξεφυτρωσαν σα μανιταρια ενα σωρο ερωτιαρικα θεματα και ποστς!
Ετσι γινοταν καθε καλοκαιρι εδω στο φορουμ; Γιατι ελειπα αρκετα συχνα!
o KENO το γραψε παριστανωντας το κολλημενο λιγουρη, αλλα μαλλον υπαρχει προβλημα στο να αναγνωρισετε ποτε κανει πλακα και ειρωνευεται (γιατι το θεμα "σεξ θεραπει" απο μονο του μοιαζει αστειο) και ποτε μιλαει σοβαρα.
ο γραπτος λογος φταιει, εκτος αν χακαραν οντως το λογαριασμο και μπαινουν κι αλλοι σαν ΚΕΝΟ και γραφουν τα δικα τους, λοοολ.
οπως και να χει, ο παλιομπασταρδος ο ΚΕΝΟ φταιει για ολα και θα του κανω κι εγω μηνυση!
λολ δεν το πιστευω !!!! ΚΕΝΟ σορρυ νομιζα το γραψε αλλος κ το παρεθεσες γιατι ειχα καποιον στο μυαλο μου κ εχουν γινει κ διαφορα με pm κ ημουν λιγακι αναστατωμενη κ τσιτωμενη , καμια σχεση δεν εχει με σενα παντως!!!
ελπιζω να λυθηκε η παρεξηγηση, εσυ δεν εισαι τετοιος τυπος, αλλα δυστυχως υπαρχουν καποιοι που στελνουν απαραδεκτα pm κ κανουν μετα αλλα για ξεκαρφωμα, αλλα δεν εχει σχεση με σενα, ακυρο!!
Ελα ρε συ μηνυση στον εαυτο σου?? Ε πες μου οτι θα σε καταγγειλεις κ στη safeline αυτοπροσωπως!!! (πλακιζω!!!)