Δε ξέρω Gypsy , καποια πραγματα καλυτερα να τα ανακαλύπτεις μονη σου. Μη σου χαλασουμε την εκπληξη!
Printable View
Δε ξέρω Gypsy , καποια πραγματα καλυτερα να τα ανακαλύπτεις μονη σου. Μη σου χαλασουμε την εκπληξη!
Κοίτα.... Το σεξ και συνηθίζεται και ξεσυνηθίζεται.
Αν μπεις σε μία σχέση και κάνεις σεξ σε καθημερινή βάση για ένα χρονικό διάστημα, μετά θα σου λείπει έντονα αν δεν το βρίσκεις. Αν περάσει αρκετός καιρός θα σου λείπει όλο και λιγότερο (ο ίδιος σου ο οργανισμός έχει ανάγκη να σου μειώσει το άγχος που θα σου δημιουργήσει αυτή η κατάσταση).
Πάντως ναι, δεν είναι ψέμα το ότι γλυκαίνεσαι μόλις το δοκιμάσεις :)
Ίσως όχι από την πρώτη φορά αλλά μετά σίγουρα.
Ε ρε Ληθη αν ειναι να πρεπει να κατεβαινουμε ατην Αθηνα για να κάνουμε "ποδηλατο" ασε! θα παω να κλειστω στο Αγιο Ορος.
Κοιτα νομιζω πως η ομορφια ειναι εντελως υποκειμενικη. π.χ. εμενα δε μου αρεσουν οι γυναικες που βαφονται με την σπατουλα ή ακολουθούν τυφλα την μόδα χωρίς να βλέπουν ότι αυτό που φοράνε τις κανει να δειχνουν γελοιες.
Από την άλλη ολοι εχουμε ακουσει αυτο που λενε οτι το μεγεθος δε μετραει. Και αυτο ειναι μια αληθεια επειδη καποιος πολύ κοντινός μου φιλος ειναι σε μια πολυ ευτυχισμενη σχεση εδω και 5 χρονια και δεν εινια και ο γκουζγκουνης αν με εννοεις.
Κοιτα νομιζω πως η ομορφια ειναι εντελως υποκειμενικη. π.χ. εμενα δε μου αρεσουν οι γυναικες που βαφονται με την σπατουλα ή ακολουθούν τυφλα την μόδα χωρίς να βλέπουν ότι αυτό που φοράνε τις κανει να δειχνουν γελοιες.
Από την άλλη ολοι εχουμε ακουσει αυτο που λενε οτι το μεγεθος δε μετραει. Και αυτο ειναι μια αληθεια επειδη καποιος πολύ κοντινός μου φιλος ειναι σε μια πολυ ευτυχισμενη σχεση εδω και 5 χρονια και δεν εινια και ο γκουζγκουνης αν με εννοεις.
Καλά μη το παίρνεις και πατριωτικά πάντως... Όταν θα ρθει ο καιρος θα γινει και αυτο.
Και επειδη προφανώς είσαι περίεργη επί του θεματος μη ξεχνας πως η περιεργεια εφαγε τη γατα!
Όσο και να ακους εμπειριες άλλων, η αλήθεια ειναι οτι δε μπορεις να κρίνεις επειδή ο καθείς κρινει με τα δικα του μετρα και σταθμα.
Κοίτα, η ομορφιά είναι θεάρεστη όταν υπάρχει. Το ίδιο και το μέγεθος. Ωστόσο τι να λέμε ρε παιδιά…. Αφέντης όλων είναι ο έρωτας! Και ο έρωτας είναι τυφλός!
Ερωτευόμαστε μια ρυτίδα… Ένα πλάγιο βλέμμα… Ένα στραβό δοντάκι…..Μία φράση… Κάτι όμορφα δάχτυλα… Τον τρόπο που μας έδωσε το ποτήρι… Τον τόνο της φωνής… Τον ήλιο όπως έσκαγε στην τζαμαρία… Το τραγούδι που έπαιζε…
Αν κολλάμε στους πόντους και στο πιθανό πιασιματάκι που περίσσεψε από το τζιν…. Σπίτια μας!