"επαλιδευονται" χαχαχαχα
Σορρυ, αλλα μου φανηκε πολυ αστειο! :Ρ
Printable View
"επαλιδευονται" χαχαχαχα
Σορρυ, αλλα μου φανηκε πολυ αστειο! :Ρ
για να πιστευεις στον αντιχριστο πρεπει να πιστευεις και στον χριστιανισμο κ η θρησκεια ειναι απλα μια εξελιξη ιστορικων γεγονοτων αρα αντιχριστος δεν υπαρχει χριστος μπορει να υπηρχε κ να ταν ενας ανθρωπος κλειδι για να εκμεταλευτουν μερικοι τα χαρισματα του κ να τον κανουν θεανρθωπο..οποτε δεν χρειαζεται να ανησυχεις απλα κοψε το pkr και προσεχε τα νευρα σου.
δεν ειναι μονο ποκερ που με οδισε να αρχισω να διαβαζω περι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ αλλα ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας ποκερ παιζω και ολα τα τυχερα παιχνιδια παιζω απ τα 13 και εμαθα να επιβιωνω με τον α η το β τροπο μου καρφοθικε στο μυαλο εκεινο το βραδι μελετησα με προβληματισε και ιθελα να διαβασω περισσοτερα επι του θεματος αλλα σε λαθος site μπηκα
Όχι είσαι στο σωστό μέρος! Ο Αντίχριστος είμαι εγώ...
afou les ise o antixristos pes mou pio alogo da erthei sto woodbline to 13456789 ta kairdi misa misa
grigora se 5 lepta trexoun
Ο Χριστός τα ξέρει όλα, όχι ο Αντίχριστος. Ατύχησες... Εγώ μπορώ μόνο να καταστρέψω γκρρρρ!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Γατάκι?? Δεν το έπιασα αυτό :mad: Δεν βλέπεις πόσο θυμώνω??
kala strouthokamilaki signomi
Α! μου την έδωσες τώρα θα ρίξω κεραυνό αύριο και δεν θα μπορείς να πας στην θάλασσα! :mad:
kala signomi an tha to kaneis ayto ta perno ola piso
Master πως να τον τιμωρήσουμε τον κολασμένο που παίζει ποκερ?
http://cdn.crooksandliars.com/files/...chip_5b549.jpg
Μα καλά κάνει χρυσό μου. Τα χαρτιά είναι του διαβόλου! Τα χαρτιά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια! Αυτός είναι ο σκοπός μας!!
Χαχαχαχαχαχαχα εχω λιωσει με ολο το θρεντ Gypsy Cello τα σπας ρε συ!!!!!!!!!!!!! Ετσι !!!!!!!!!!!!!!!! :)
Φιλε που ανοιξες το θρεντ ομολογω οτι δεν καταλαβα χριστο ουτε αντιχριστο, κοψε το πολυ το ποκερ κανει κακο κ ιδου τα αποτελεσματα!!