Και εγώ το ίδιο θα έκανα, θα μιλούσα στο φίλο μου, ο οποίος θα μπορούσε να μου δώσει πληροφορίες. Καλή τυχη!
Και εγώ το ίδιο θα έκανα, θα μιλούσα στο φίλο μου, ο οποίος θα μπορούσε να μου δώσει πληροφορίες. Καλή τυχη!
Σας ευχαριστώ παιδιά, καλά λέτε το έχω καιρό τον Ιούλιο θα την δω ξανά και τον φίλο μου τότε θα το κάνω.......void τα κατάλαβα όλα το μαζοχιζεσαι τι εννοείς??? και απο πότε έληξε η φιλία από τον τρόπο μας λες που φαιρόμαστε και οι δύο λες έτσι???? Άστα να πάνε σας ευχαριστώ πάντως και ναι έχω φοβερή επικηνωνία μαζί της....γιαυτό την κοιτάω έτσι και εγώ πήγα μια φορά να της τα πω αλλά όταν μου είπε για τον αλλο απομακρύνθηκα μετά άλλαξε το σκηνικό (η έπαιζε και αυτή ε της είπα και εγώ για μια άλλη την ίδια εννοουσα και δεν το καταλαβε....αλλά νομίζω παίζουμε οι δυο μας μεταξύ μας) πάντως οι συνθηκες με ευνοουν μεχρι στιγμης γιαυτό δεν θα το αφησω έτσι!!!!!
Το όλο σκηνικό μου θυμίζει κρυφτούλι γάτα με ποντικάκι. Δεν ξέρω βέβαια ποιος είναι η γάτα και ποιος το ποντίκι :p. Μια ανάλογη ιστορία βιώνω χωρίς όμως να είναι φίλος μου. Εγώ φίλους αγόρια είχα μόνο στο δημοτικό και αυτοί πάλι με ήθελαν. Ο έρωτας υπερισχύει πάντα του αισθήματος της φιλίας. Όπως και να έχει τα καλύτερα εύχομαι!
Χαχαχαχα ναι σωστά σαν την γάτα με ποντίκι.....:p :P :P :D να σαι καλά εγώ πάλι έχω γνωστές και γκόμενες, φίλη ποτέ μόνο αυτή θα μπορούσα να πω είχα αλλά δεν αισθάνομαι ετσι πλέον και αυτό πιστεύω και εγώ μεταξύ άντρα και γυναίκας πάντα υπερησχύει ο έρωτας από το αισθημα της φιλίας γιαυτό μαλλον πρέπει να το ξεκαθαρήσω και έχω καλό προαίσθημα !!!!!! :)
Εγώ πάντως δεν του μίλησα ποτέ. Και μου βγήκε σε καλό. Έζησα από τα καλήτερα χρόνια της ζωής μου. Όταν έγινε το σκηνικό δεν μου είπε τίποτα γιατί ήξερε τι παιδί ήμουν. Ισα ισα χάρηκε κ όλας. Βέβαια το θέμα είναι τι ξέρει και αυτός για σένα.Πως συμπεριφέρεσαι το πόσο σε ξέρει και σε εμπιστεύεται. Απλά χτύπα ξύλο άμα διαλύσει είναι το θέμα. Μπαίνουν πολλά στην μέση. Με τον αδερφό της πάντως τώρα είμαι καλά σχετικά γιατί του μίλησα και κατάλαβε κάποια πράγματα. Στεναχωρήθηκε πολύ με ότι έγινε αλλά μου είπε έτσι είναι η ζωή. Βέβαια το μέλλον θα δείξει γιατί ακόμα είναι φρέσκο το πράμα. Άμα έχω νέα θα σου πω;)
Ιf you spend all your time trying, then all you're doing is trying. So don't try. Just do
Αστα να πάνε τελευταία παιδιά σε κάθε συζήτηση που κάνουμε εγώ το γυρνάω έτσι ώστε να την τσιγκλίσω να δω πως θα την ενθαρύνω να καταλάβω κάπιοια πράγματα να τσεκάρω αντίδρασεις αλλά όλο και με βάζει στην θέση μου λέγοντας με φίλο όλο και ποιο πολύ..... και όλο σταματάμε απότωμα με αποφεύγει το καταλαβαίνω......δεν μπορώ να την ψυχολογίσω..... αλλά είναι αρκετά δύσκολο να το συνεχίσω έτσι.....αλλαγή πλέυσης........
Με τον αδερφό της μίλησες;
Το να σε βαζει στη θεση σου δεν ειναι ιδιαιτερα καλο σημαδι, αλλα ο επιμενων νικα.. Εξαρταται λοιπον απο σενα και ποσο πολυ την θελεις..
Αυτά που λέμε καλά είναι αλλά για να κάνω κινήσεις και να μιλήσω με τον αδερφό της και να εκφραστώ εγώ πραγματικά θέλω να τον βλέπω και να είμαι κοντά της τώρα είμαι σε άλλη πόλη εγώ και σε άλλη αυτή.....θα συναντηθούμε μάλλον τον άλλο μηνα και αν βολέψει και έχουμε την άνεση διοτι θα είμαστε σε μια κατασταση να πάμε διακοπες και τετοια....συνέχεια όλοι μαζι θέλω να μιλήσω με τον φίλο μου ξεχωριστά και έτσι κάπως έτσι λοιπόν η κατάσταση είναι περίεργη.......μόνο μιλάμε μέσω facebook ποιο πολύ.....και συνέχεια αυτό κάνει όποτε της λέω κάτι που της αρέσει μου λέει : "είσαι ο καλήτερος μου φίλος".....αλλά στον φιλαράκι μου είπα οτι όταν ξαναβρεθούμε θέλω να του πω κάτι σημαντικό....γιαυτό περιμενω πως και πως
Μμμ, γιατί να πιάσεις τον αδερφό της πρώτα και όχι εκείνη? Δεν αφορά τον αδερφό της, πρέπει να ζητήσεις την άδειά του για κάτι που αφορά ένα άλλο άτομο?
Δίχως καν να ξέρεις αν η κοπέλα θέλει? Άσε που αν του το αναφέρεις, το πιθανότερο είναι να το μάθει εκείνη από τον ίδιο, πριν να το μάθει από εσένα. Δε πολυγουστάρω τέτοια μπλεξίματα άνευ λόγου και αιτίας. Και μπορεί και να θιχτεί επίσης, σκέψου κι αυτή την πιθανότητα, να σου ζητήσει το λόγο, δεν είμαστε οι γυναίκες ίδιες με 50 χρόνια πριν, που το θεωρούσαν ηθικό και καθωσπρέπει να πάρεις την άδεια των κηδεμόνων τους για να τους την πέσεις.:P
Όσο για το κεντρικό σου ερώτημα, τι να κάνεις, θα σου πρότεινα να σκεφτείς αν έχεις λάβει ποτέ ερωτικά σήματα από την κοπέλα, όχι αδερφικά. Δύσκολο να σε θέλει κάποια/ος και να μην το πάρεις χαμπάρι, εκτός αν δεν έχεις την ανάλογη πείρα στην ανάγνωση τέτοιου είδους μηνυμάτων. Έχεις πείρα τέτοια λες εσύ?
RainAndWind δεν είπα οτι δεν θα το πω και σε κεινη αλλά επειδή τον ξέρω τον αδερφό της πάρα πολλά χρόνια και έχουμε μιλήσει και τα λέμε όλα είναι λογικό να μιλήσω κάτι που με απασχολει σε ερωτικό επίπεδο στον καλύτερο μου φίλο πρώτα γιατί με ενδοιαφέρει η συμβουλή του και τον ξέρω δεν θα τον επηρεάσει τόσο όταν θα μου δωσει την συμβουλή του για το θεμα που με απασχολεί θα είναι αντικημενικός....και ας είναι αδερφός της.....και ας συμβούν όλα αυτά που λες ....επίσης έχεις και ένα δίκιο σε αυτό......έχω καιρό που σκέπτομαι να την αφήσω ξερή μια μέρα και να της τα πω όλα με την μια!!!!
τώρα για τα μυνηματά και σήματα ερωτικά να σου πω πιστεύω όλες οι γυναίκες δεν είστε ίδιες στον χαρακτήρα και άλλες το δείχνουν με έναν τρόπο και άλλες με άλλον......πάντως η συγκεκριμένη πολλές φορές αισθάνομαι να μου το δειχνει η να πάει να μου πει κάτι και αλλες φορές σαν να ειναι η ιδεα μου.....επειδή είμαι κολλητός του αδερφού της από τότε που θυμάμαι τον φίλο μου και αυτήν είμαστε έτσι πολύ γλυκός χαρακτήρας είναι με όλους που την φαίρονται καλά και με εμένα παρά πολύ.....αλλά τα 3 τελαιυταία χρόνια έχουμε μια πολύ συχνή επαφή και αν και έχω κάποιους μήνες φύγει και δουλεύω αλλού δεν σταματάμε να έχουμε αυτήν την χημεία και να μαθαίνουμε καθε μέρα περίπου τι κανουμε ο καθενας για τον αλλο και να έχουμε επαφή και όταν μπορώ και στην αδεια μου παω και τους βρισκω και την βλεπω περναμε υπέροχα.....τωρα για να ολοκληρώσω λέω οτι πιστεύω μπορω να καταλάβω δηλαδή αλλά πες μου και όλοι σας εσείς όταν την κάνω κομπλιμέντα και χαίρεται και έχει ένα χαμόγελο ως εκεί πάνω και μου έχει πεί οτι "είσαι και γαμό τα παιδιά γιαυτο σ'αγαπάμε" και πρόσφατα μου ξέφυγε όταν της είπα καληνύχτα και της λέω "είσαι ένα πλάσμα που μου ομορφαίνει την ζωή" και μου απαντάει : "αααχ.....πωωωω με εστειλες... σε ευχαριστώ πολυυυυυυυυυυυυυυυυ **να σαι παντα καλα *και ευτυχισμενος ** αχ να έχεις τα καλυτερα**και διπλα σου να εχεις μια ισαξια σου* *εμεις θα τα ξαναπουμε* *;-)* * :-* * *!!!!!!!!!!!**φιλακια πολλάαααααααααααα*" και αλλα τέτοια παρόμοια έχουν τύχει τόσο καιρό και ψάχνω να καταλάβω ο έρημος πως το πάει χωρίς να το πολυσυνεχίζω.... αλλα΄απο την αλλη με έβαλε σαν αδελφό της στο τοιχο της και με λέει φιλο της συνέχεια εγώ δεν το ανταποδίδω όμως αυτό δεν το έχει πάρει πρέφα??? αλλά μπορεί να είναι όλα πολύ απλά και εγώ μεσα μου να τα έχω δει σαν σημαδια της αρα να κανω λάθος να ελπίζω οτί με θέλει και αυτή.......επίσης μπορεί να κολλάει διοτι είναι ο αδερφός της κολλητός μου και θα μπουμε σε περίεργη φαση αν αλλάξουμε ρώτα.....αλλά αν τα πάμε πολύ καλά και οι δυό μας και θέλουμε και οι δυο μας ο ένας τον αλλο γιατί να κολλάμε έτσι σε αυτό??? αλλά πες τε μου εσείς κορίτσια τι καταλαβαινεται απο αυτά?? πάντως αν δεν κανω την υπερβαση το ξερω δεν θα μαθω ποτέ τα πραγματικα της αισθηματα ότι και αν συμβεί στο τέλος γιαυτήν μπορώ να το κάνω γιατί έχω πίστη στον εαυτό μου και αισιοδοξία αλλά ξέρω οτι πάντα δεν μου βγαίνει σε καλό:( :(.......αλλά πιστεύω σε αυτό που νιώθω γι'αυτήν πάνω από όλα!!!!!! :D Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλες σας και το ενδοιαφέρον σας μέχρι στιγμής!!!!!!!! :-)
Παιδιά εφόσων δεν μιλάει κανείς γράφω εγώ λοιπον και θα σας πω το αφήνω δεν θα της πω τίποτα όπως και στον φίλο μου....διότι κατάλαβα οτι έχει άλλον και με απέφευγε το κατάλαβα δύσκολα αλλά ούτε κανείς αλλος δεν το ξερει εκτός απο τις κολλητές τις και εμένα που ήταν δυσκολο αλλά το έμαθα και αισθάνθηκα άσχημα κάπως και δεν θα της δώσω άλλη σημασία....:(( το αφήνω πλέον γιατί νιώθω οτι έπαιζε μαζί μου λιγο....και δεν θέλω να πληγώθω άλλο και ξέρω οτι θα με πληγώσει και επειδή δεν αντεχω να την βλέπω με τον αλλον θα απομακρυνθώ......αυτά λοιπόν!!!! έχετε γεια!!!!
Πως το κατάλαβες; Είναι σίγουρο;