Αντέχεις σοβαρή συζήτηση;
Για να δούμε
Δικαίωμα σου, απολύτως σεβαστό και μπράβο σου. Το φόρουμ όμως δεν είσαι μόνο εσύ. Μπορεί να υπάρχουν μέλη που να έχουν προφίλ στο FB κλπ και να θέλουν να απαντήσουν. Δεν είναι δικαίωμα τους ή αυτό το δικαίωμα δεν πρέπει να είναι σεβαστό, γιατί είναι εντίθετο με τις αντιλήψεις σου;
Πριν καν τοποθετηθείς, αν διάβαζες το αρχικό thread, θα διαπίστωνες ότι υπάρχει αυτό:Quote:
Επισης, γιατι να πω το ονομα μου; Αν ηταν ετσι δε θα υπηρχαν τα νικ. κατα δευτερον, δεν πιστευω στα ζωδια, μας εισαι τοσο φιλοσοφημενος και καλα, και πιστευεις στα ζωδια, ή το εβαλες για το ευρυ κοινο;
Υ.Γ 2. Το κάθε μέλος, μπορεί να παρακάμψει όσες ερωτήσεις, για τους δικούς του λόγους, δεν επιθυμεί να απαντήσει
Tα φόρουμς, αποτελούν είδος κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιοι μπορούν να θέλουν να ξέρουν πως το τάδε μέλος που καλαμπουρίζει τον λένε Γιώργο ή Ελένη ή το σημαντικότερο την ηλικία του συνομιλητή του. Που είναι το κακό, το ύποπτο ή το καταδικαστέο; Aν κάποιος επιθυμεί να βρει ερωτικό σύντροφο από το φόρουμ, μπορεί να κάνει αυτές και ακόμα 1000 ερωτήσεις με pm! Mην βλέπεις παντού φαντάσματα και μην κρίνεις το σκεπτικό κάποιου που δεν γνωρίζεις. Είναι το λιγότερο αδόκιμο, για να μην πω ανώριμο.Quote:
Τριτον, το ελα να γνωριστουμε καλυτερα, που μενεις, ποσων χρονων εισαι και τι ζωδιο μου κανουν σαιτς ευρεσεως ερωτικου συντροφου, και ολες οι αλλες ερωτησεις φαινεται να ειναι βαλμενες για ξεκαρφωμα.
.Quote:
Και αυτα τα πραγματα σε τετοιο φορουμ οπου στα παρασκηνια παιζονται πολλα, με ανενεργα νικς και αλλους που δημοσιως το παιζουν κυριοι αλλα περιμενουν πως και τι να παρουν κανενα στοιχειο παραπανω απο τον αλλον για να αρχισουν να την πεφτουν με πριβε μηνυματα ως επι τω πλειστω ηλιθια και αισχρα, δεν βοηθαει το φορουμ αυτο
Το vBulletin δίνει την δυνατότητα χρήσης ignore! Eνα μόνο κλικ αρκεί για να απομονώσουν τους γαμπρούς, τους ενοχλητικούς και τους γελοίους!!! Επίσης το κάθε μέλος των φόρουμς έχει το δικαίωμα να κάνει report στη διαχείρηση για ενοχλητική συμπεριφορά άλλου μέλους!
.Quote:
τεταρτον, το επαγγελμα δε μου αρεσε που το ρωτησες, μετα απο αυτο η επομενη ερωτηση ειναι το ετησιο εισοδημα
Υ.Γ 2. Το κάθε μέλος, μπορεί να παρακάμψει όσες ερωτήσεις, για τους δικούς του λόγους, δεν επιθυμεί να απαντήσει