Originally Posted by
KENO
οταν πρωτογραφτηκα σ'αυτο το φορουμ, ο πρωτος χαρακτηρισμος που μου δωσανε ηταν αυτος, γιατι ημουν απογοητευμενος απο τις γυναικες (κι ακομα ειμαι αφου δεν εχω κατι σταθερο). οτι και καλα ειμαι ενας μισογυνης, στην ουσια μισω τις γυναικες και τις θελω μονο για σεξ, παρολο που προσπαθησα να βοηθησω αρκετες ΚΑΙ εδω μεσα με τα ψυχολογικα τους ή οποια αλλα προβληματα. τεσπα εγω απαντησα οτι δεν εχω προβλημα ΜΟΝΟ με τις γυναικες, αλλα γενικοτερα με το ανθρωπινο ειδος. προτιμω να με λενε μισανθρωπο παρα μισογυνη. απλα επειδη δεν ειμαι gay για να ν'ασχοληθω με αλλους αντρες, ισως με τις γυναικες να συμβαινει αυτο, και να καθομαι να ασχολουμαι και να ειρωνευομαι καποιες καταστασεις που μου φαινονται κι απο μονες τους γελοιες. και επειδη ειμαι επιλεκτικος μαλλον παιρνω στα σοβαρα και θελω να βοηθαω αυτες που συμπαθω περισσοτερο. σιγουρα νιωθω καταπιεσμενος και αποκλεισμενος, οχι μονο εδω στο φορουμ αλλα και γενικοτερα στη ζωη. οσον αφορα εσενα, δε ξερω καν ποιο παλιο μελος εισαι (στειλε μου μηνυμα αν ειναι και θες να πεις), ελπιζω παντως να μην εισαι αντρας που παριστανει γυναικα, γιατι θα ξενερωσω ασχημα με την ολη ευαισθησια που βγαζουν ορισμενα ποστς σου...