Καλημέρα,
Φίλη (δεν ξέρω αλλα σε έχω σαν άνθρωπο θηλυκού γένους στο μυαλό μου) Τι - ποτέ
Πράγματι θα ήθελα τον Θεό μαζί μου αλλά νιώθω ανάξιος της χάρης Του. Αστο να μην επεκταθώQuote:
Originally posted by τι-ποτέ
καλημέρα, ο θεός μαζί σου!
Φίλε Μιχάλη thanks που απλά και σταράτα ξεκαθαρίζεις πράγματα που πολύ δύσκολα θα ρωτούσα αλλού. Βέβαια κάθε άλλη γνώμη και άποψη θα ήταν ευήκοη. Όσο για την έκπληξη και απορία σου.
Και όμως ναι. Καθώς εξελισσόταν μπροστά στα μάτια της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΟΥ για πρώτη, το τωνίζω για πρώτη, φορά ο μαγικός κόσμος του Διαδικτύου και όντας η ίδια σε μία κατάσταση του τύπου ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται βρέθηκε στο τρίτο άτομο που μίλησε σε game room να ποιστέψει ότι ήταν΄ο άντρας της ζωής της. Να πιστέψει ότι έβρισκε την ευτυχία έστω και μόνο γράφοντάς του μυνήματα και μιλώντας του στο κινητό.Ξεχνιόταν από τα δικά της καθώς ανέβαινε ψυχολογικά από τις κουβέντες που μπορείς να γράψεις σε κάποιον άγνωστο και να τον κάνεις Θεό. ʼκουγε και διάβαζε για την αγάπη που της είχε ο άλλος και τα πίστευε μέχρι κεραίας. Τόσο πολύ είχε ανάγκη σε κάτι να πιστέψει που δεν έβλεπε πόσο ο άλλος την δούλευε κανονικά.
Και ναι. Όντας μεταξύ άλλον και computer wizzard το εννοώ όταν λέω ότι ήξερα κάθε τι που του έγραφε. Και του έγραφε το πρωί ότι θα μου ανακοινώσει πως θα με εγκαταλείψει και το βράδυ μου το ανακοίνωσε. Και το έγραφε πως το πήρα άσχημα αλλά δεν αλλάζει γνώμη . Και το έγραφε πως δεν την ένοιαζε για τίποτα. Και το εννούσε γιατί μου πήρε κάποιο καιρό να της αλλάξω γνώμη και να προσπαθήσουμε μαζί. Γιατί εάν έφευγε δεν ξέρω αν θα άντεχα να ξαναγυρίσει. Το θέμα ήταν πως βρήκαμε μαζί τον τρόπο να προσπαθήσουμε μαζί.
Και όχι δεν είχαν άλλη γνωριμία.
Και όμως. Δεν έγραφε η ίδια. Εγραφε η κατάθλιψη και η σύγχυση της. Ηθελε απλά να ξεφύγει από την μαυρίλα της. Και την προσωποποιούσε σε μένα. Νοιαζόταν και νοιάζεται για το παιδί της. Απλά ζητούσε μία ευκαιρία να ξεφύγει. Να αλλάξει κάτι. Να δεί μιά άσπρη μέρα. Από τους γιατρούς γιατρειά δεν είδε. Από εμένα δεν έβλεπε βοήθεια. Ακόμα και τώρα δεν ξέρω πραγματικά αν την βοηθάω σε κάτι ή μόνη της βρίσκει δυνάμεις.
Δεν την δικαιολογώ. Οχι. Απλά την αιτιολογώ. Βάζω τον ευατό μου στην θέση της. Αν ήμουν και εγώ τόσο ευαίσθητος όσο η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ. Αλλά την έχω την σκληροπετσιά μου εγώ. Και αν δεν την έχω έχω τους PINK FLOYD και χτίζω το δικό μου WALL. Εγώ δεν θα αντιδρούσα έτσι. Αλλά σίγουρα καλά δεν θα αντιδρούσα ούτε εγώ.
Εχει η ζωη πολλά να διδάξει.