εγω ναι εχω διπολικη, γενικευμενη αγχωδη, κ διατροφικη διαταραχη.. τα λαντοζ τα παιρνω κι εγω αλλα μονο στην καταθλιψη με εχουν βοηθησει, στη βουλιμια καθολου.. κ καλα οτι κοβουν την ορεξη....
Printable View
εγω ναι εχω διπολικη, γενικευμενη αγχωδη, κ διατροφικη διαταραχη.. τα λαντοζ τα παιρνω κι εγω αλλα μονο στην καταθλιψη με εχουν βοηθησει, στη βουλιμια καθολου.. κ καλα οτι κοβουν την ορεξη....
εμενα η αγωγη με εχει βοηθησει παρα πολυ στην βουλιμια. τα λαντοζ ουτε εμενα ειχαν κανει τπτ
λακριμοσα εσυ ποια παιρνεις?
εγω παιρνω abilify, ladose, topamac κ stedon που αρχισα προσφατα.. λιγα δλδ !! ;)
εσυ εχεις νιωσει οτι δεν εισαι εσυ κ να αμφιβαλλεις για τα παντα?
δες το μηνυμα μου στο "αγχος φοβιες" με τιτλο ενα συμπτωμα παραξενο.. μοιαζει με αυτα που περιγραφω??
Chesire με πρόλαβες, θα της έλεγα να επικοινωνήσει μαζί σου. Εσύ αλήθεια πως τα πας; Κύκνε εγώ πάσχω από μονοπολική κατάθλιψη και είχα και τέτοια συμπτώματα αλλά όχι πολύ έντονα. Μην θορυβείσαι και φυσικά δεν είναι σχιζοφρένεια!
καπως καλυτερα ειμαι εγω.. καποια κουλα τα εχω ακομα ομως.. μια απαθεια γενικα,μια αισθηση οτι δεν εχω συναισθηματα κλπ.. αλλα ταυτοχρονα στενοχωριεμαι και συγκινουμαι σε καθε αφορμη... αυτο το αισθημα της ματαιοτητας αλλα και αυτο σαν ιδεοληψια.. πιο πολυ το επιβαλλω εγω στον εαυτο μου να το νιωσει-σκεφτει.. κυκνε μου θεωρω πως η δικη μου απορποσωποποιηση-αποπραγματωση δεν ειχε προηγουμενο.. ξερεις τι ειναι να βλεπεις γυρω σου ανθρωπους και να αναρωτιεσαι γιατι ειναι ετσι? να τους βλεπεις σαν ντουβαρια.. και παραλληλα σκεψεις τυπου "τι ειναι η ζωη?? γιατι ζουμε?? γιατι υπαρχω?? γιατι σπουδαζω?? γιατι διασκεδαζω?? γιατι κλαιω?? ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΩ?? ποιος με εμποδιζει απο το να κανω κακο?? τι ειναι η κοινωνια και γιατι ειναι ετσι?? τι το ενα και τι το αλλο.." οοοολη μερα ετσι.. και χρησιμοποιω παρατατικο γιατι τις τελευταιες μερες ειμαι καλυτερα.. ξερω πως δεν γινεται να περασε εντελως αλλα ξερω πως μου περασε απο καθησυχαστικους διαλογους με τον ψυχολογο μου.. του ελεγα¨"πειτε μου?? ειμαι ψυχοπαθης?? ειμαι τρελη?? τι ειμαι??" και μου ειπε οτι δεν ειμαι τιποτα αλλο απο εναν πολυ ευαισθητο ανθρωπο που θελει να βασανιζει τον εαυτο του.. αρνουμαι ακομα να πιστεψω πως μου δημιουργηθηκαν ολα αυτα τα ερωτηματα - σκεψεις.. δεν ξερω αν ειναι συμπτωμα η πραγματικοτητα.. μαλλον συμπτωμα γιατι ποτε πριν δεν τα ειχα σε τετοιο βαθμο.. μην ανησυχεις.. δεν στο λεω για να σε καθησυχασω, δεν εχω λογο να το κανω.. το πιστευω οντως.. σχιζοφρενεια δεν εχεις.. δεν ειναι απλα οτι η σχιζοφρενεια ειναι μια πιο σοβαρη εκδηλωση αυτων που εχεις ειναι απλα οτι η σχιζοφρενεια ειναι μαλλον ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.. ηρεμισε, χαμογελα, χαλαρωσε και το κυριοτερο.. γινε παραγωγικη.. διαβασε, δουλεψε.. δουλευεις?? σπουδαζεις?? αα και κατι αλλο.. καποιος απο δω μεσα παλια ειχε γραψει οτι η αποπραγματωση παιρνει πολλη απο την τροφη που της δινεις.. ειναι αληθεια αυτο.. μην την φοβασαι.. ειναι ενα τιποτα.. κανε πραγματα μαζι με αυτην.. μην σε απομωνωνει απο τις δραστηριοτητες σου.. εγω οσο χαλια και να ενιωθα εκανα τα παντα.. πηγαινα σε παρτυ με αποπραγματοποιηση και πανικους, δισκεδαζω, χορευω ακομα και σεξ κανω με αυτο το πραγμα.. δεν χανω τη ζωη μου απο αυτο.. και καπως ετσι με το καιρο αυτο αποδυναμωνεται γιατι βλεπει οτι το νικας :)
chesire σευχαριστω.περασα πολυ δυσκολα.να απορεις για τα παντα.γιατι ο φιλος μου να ναι ο φιλος μου κ αν μια μερα νομιζω οτι ειναι αλλος κ τον ξεχασω?γιατι ναπερπαταμε?χιλαι δυο γιατι.κ αν βγαινω εξω δε περναω καλα γιατι καθομαι κ 'επεξεργαζομαι'τον αλλο πως κ γιατι να ειναι ετσι κ αυτος που ειναι,ουφ θα τρελλαθω
Και το θεμα ειμαι οτι δε μπορω να ηρεμησω.παραδειγμα με παιρνει αγκαλια ο φιλος μου 'η βγαινουμε εξω με παρεα για να ξεχαστω κ εγω γινομαι χειροτερα γιατι σκεφτομαι πως γινεται να ειμαι εδω κ γιατι να ναι αυτοι διπλα μου και..και..
αμα ρωτας εμενα, ναι, το χω νιωσει πολλες φορες κ να κολλαει το μυαλο μου στην ιδια σκεψη κ να προσπαθω να δωσω απαντηση κ να αμφιβαλλω κ να αναρωτιεμαι για τα παντα, εκεινη τη στιγμη νιωθεις οτι τρελενεσαι κ το χεις χασει, ετσι ειναι σε καταλαβαινω, αλλα στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει κινδυνος, βλεπεις εγω δεν τρελαθηκα (ακομα!!)
το αλλο που λες το εχω, την αποπρωσοποιηση, χανω την αισθηση του εαυτου μου σαν να μην ειμαι εγω δεν ξερω αμα ειναι κ απο τα φαρμακα γιατι ορισμενα το προκαλουν, αλλα ειναι απαισια αισθηση..
κατα τα αλλα συμφωνω να διαβασεις αυτα που γραφει η chesire!
kykne εγω μονο ψυχοθεραπεια κανω.. δεν παρινω καποιο χαπι.. προς το παρον δειχνει να με βοηθαει που μιλαω γι αυτα.. τωρα θα δειξει.. προσπαθω πολυ ομως..προσπαθω να μην τα αφηνω να μπουν εμποδιο στη ζωη μου.. δεν ειναι ευκολο φυσικα.. απλα να ξερεις οτι παιζει μεγαλο ρολο ο φοβος με τον οποιο τα συνδεεις.. και γι αυτο κολλασ