Originally Posted by
lost.world
δεν εχω κατι με τα one night stand και δεν εχω κατι μαζι σου.
oυτε εγω εχω κατι με τα one-night stand ουτε μαζι σου, δεν σε ξερω αλλωστε προσωπικα για να εχω..
δυστυχως δεν μπορω να σβησω αυτο που εγραψα γιατι ειμαι πεισματαρης αλλα και γιατι ειναι ολοφανερο οτι δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα και δεν μειωνει εσενα σε καμια περιπτωση αλλα τον αλλον τον φαφλατα που δεν μπορει να σταθει στο υψος του.
εισαι πεισματαρης κι απο πανω εε?? μαλλον δεν ξες κι εγω τι πεισματαρα κ αναποδη ειμαι, θες να κανουμε κοντρα μηπως?? ασε τις ειρωνειες κ τα δουλεματα για αλλου, εδω δεν πιανουν.. κ ασε τη διακαιολογια "προσβαλλεται ο αλλος" ΧΕΣΤΗΚΕ ο αλλος πηρε αυτο που ηθελε κ ειναι μια χαρα τωρα οκ?? εγω ομως δεν ειμαι
αν αδυνατεις να το καταλαβεις αυτο, εγω δεν φταιω.
μαλλον εσυ αδυνατεις να καταλαβεις βασικα πραγματα κ κανεις οτι δεν καταλαβαινεις
καταπιε το και προχωρα παρακατω. αυριο θα εχει ξεχαστει.τωρα αμα εσυ θελεις να νιωθεις ασχημα εγω δεν μπορω να σε βοηθησω.
δεν σου ζητησα καμια βοηθεια απεναντιας με βοηθησες να νιωσω ΑΚΟΜΗ πιο ασχημα απ ο,τι ημουνα
μην ασχολεισαι με το δεντρο αλλα με το δασος. και μην εισαι τοσο αγχωμενη. δε προκειται να συμβει τιποτα. ηταν μια κακια στιγμη, δεν ειπα οτι ηταν μαλακια. αυτο ηταν ολο. νομιζω και εγω μιλαω ευγενικα και ηρεμα. αν αυτο δε σου αρκει τοτε σου ζητω συγνωμη αλλα αδυνατω να παρω πισω αυτα που εγραψα ακομα και αν μειωνουν εμενα τον ιδιο.
αυτο κ μονο δειχνει τι επιπεδου ατομο εισαι
εχω μαθει να αναλαμβανω τις συνεπειες των πραξεων μου σαν υπευθυνος ενηλικος ανθρωπος.
καθε αλλο παρα αυτο δειχνει αλλα τελοσπαντων
μαθε να κανεις το ιδιο και ποτε μην κοιτας πισω. καθε εμποδιο για καλο. σου ευχομαι να σου ξανατυχει τετοια φαση και να χασεις τον ελεγχο αλλα να ειναι με καποιον που αξιζει....
ε αυτο ητανε τωρα τα δα ολα ειλικρινα!! ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΩ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΦΑΣΗ Κ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΣ ΓΙΑ ΤΙ ΦΑΣΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ!! ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΕΙ ΕΤΣΙ?? ΡΕ ΑΣΕ ΜΑΣ!!