-
Χιτμαν , καλώς η κακώς (δεν είναι η στιγμή να το κρίνουμε) δεν είμαστε φτιαγμένοι όλοι απο την ίδια στόφα , και πάλι καλά δηλάδή .
Νομίζω οτι η δική σου ιδιοσυγκρασία δεν είναι για αναταραχές και βίαιες καταστάσεις , και αυτό δεν είναι κακό, δείχνει άλλα προτερήματα , και οτι γενικά θα σου αρέσει και η ηρεμία σαν άνθρωπος , αλλά συναναστρέφεσαι με άτομα πιο εγωκεντρικά για να νιώθεις κάποιες εναλλαγές πόυ δίνουν ενδιαφέρον στον ελεύθερο χρόνο σου.
Αυτό που παθαίνεις δεν είναι φόβος, ο φόβος μας παρακινεί να κάνουμε απίστευτα πράματα ,όπως να ξεσηκώνουμε ολόκληρες παρέες να καθαρίζουν για πάρτη μας. Αυτοί που στέλνουν μυνηματάκια οτι θα έρθουν με ''συνοδεία'' να σε κάνουν ντα , μεμωνομένα δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί ενδόμυχα φοβούνται. Αυτό που συμβαίνει με σένα είναι μάλλον υπερμετρο άνχος της στιγμής , που σου προκαλέιται μάλλον απο την ανασφάλεια για το τι μπορεί να συμβεί . Πάει το μυαλό σου στο χειρότερο πάντα , και αυτό μπορεί να ωφείλεται στο οτι καταλαβαίνεις το μερίδιο ευθύνης σου γι'όλα αυτά που μπορεί να γίνουν .
Φιλικά θα σου πω, άλλαξε τις παρέες σου , σε χαλάει και δεν το βάζεις στην άκρη , γιατί ίσως να σου αρέσει η αποδοχή που λαμβάνεις απο την παρέα που είσαι , και η αίσθηση οτι κάνεις ''αλητείες'' που όσο να'ναι έχει μια γοητεία μέχρι κάποια ηλικία.
-
Νομιζω πως το βρηκες ως συνηθως εχω ενα πολυ φοβερο αγχος που ναι πραγματι καποτε σκεφτομαι τα χειροτερα δεν ειναι ομως συνεχεια,
με αυτο το υπερμετρο αγχος πως μπορω να σταματησω δεν γινεται δλδ σε τετοιες καταστασεις να μην εχω αυτο το φοβερο αγχος που μου προκαλει ; (δεν μπορει να ειναι οι παρεες μια στις τοσες βγαινουμε εξω εχουν υποχρεωσεις οπως και εγω)
εκτος απο τους καβγαδες το αγχος μου εχει κυριαρχησει πλεον μεσα στο σωμα μου καθε μερα εχω ενα μικρο ποσοστο αγχος για το τιποτα ομως οχι υπερμετρο αγχος αλλα ενα πολυ μικρο αγχος και απ'οτι παρατηρησα στα μαλλια μου πεφτουν τριχες οταν τα χαιδεψω δλδ και τα παιδια με λενε απο το αγχος ειναι αληθευει ;
-
Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να μιλήσεις με ειδικό . Πολλοί άνθρωποι διακατέχονται απο άνχος , αλλά υπάρχει μια διαφορά πως ενεργεί στον καθένα. Σε ορισμένους δρα δημιουργικά , δίνει ενέργεια στην δουλειά , η και για άλλες δραστηριότητες . Σε άλλους καταντάει παθολογικό , και τελικώς τους μπλοκάρει απο πολλά πράματα . Το ζητούμενο σου όμως δεν νομίζω οτι είναι να ξεπεράσεις το άνχος του τσακωμού.Αυτό προυποθέτει και μια δόση αναισθησίας απο την μεριά σου , και για να το καταφέρεις θα πρέπει να αλλάξεις την προσωπικότητα σου αρκετά . Αναρωτήσου αν αξίζει . Πιο σημαντικό είναι το μόνιμο άνχος που εμφανίζεις , και αυτό πρέπει να ψάξεις με την βοήθεια κάποιου ψυχολόγου πιθανότατα , είτε για να το αποβάλεις , είτε για να το αξιοποιήσεις σωστά .
-
Hitman περα απο οσα σου εγραψα στα pm που ελπιζω να σε βοηθησαν, θα συμφωνησω με αυτα που σου γραφει ο Frikoubikos, στα γραφει πολυ ωραια κ λογικα κ οπως θα επρεπε να τα σκεφτεις κ οχι απλα ωραιοποιημενα.. γενικα να ξες το αγχος ευθυνεται για παρα πολλα πραγματα κ αντιδρασεις μας που ισως αρχικα να μην εντοπιζουμε οτι ειναι απο εκει... πιστευω θα επρεπε να το ψαξεις γενικοτερα το θεμα, ισως οι καυγαδες να μην ειναι η γενεσιουργος αιτια του αγχους, αλλα το ξεσπασμα, ισως η αιτια η οι αιτιες να ανιχνευονται αλλου..
οσο για το αλλο που ρωτας με τα μαλλια, παιζει να ειναι κ λογω αγχους, ειχα μια συμμαθητρια οταν διναμε πανελληνιες που τους τελευταιους 2 μηνες ειχε τριχοπτωση κ ηταν λογω αγχους...