δεν αντεχω αλλο δεν ειμαι εγω γιατι να παω για ψυχοθεραπεια?νιωθω αλλη τρελλαινομαι
Printable View
βλέπεις γιατί όντως χρειάζεσαι ψυχοθεραπεία; Μην κάνεις το λάθος να μην πας.
κ αν δε θα θελω να μιλησω επειδη νιωθω αλλη?παιδια τρελλιανομαι δε παει αλλο δε νιωθω κανεναν κοντα μου.ποναω
Να πας στον ψυχίατρο και να του πεις ακριβώς αυτό που λες σε μένα τώρα. Θα σε βοηθήσει.
το κανω μου λεει υπομονη ειναι σε εξαρση τα συμπτωματα.εσυ τα νιωθεις τοσο εντονα σε καταλαβαινω μου λεει αλλα κανε υπομονη.εγω πως να σταθω στη δουλεια που δε θελω να καταλαβει κανεις τιποτα κ παλευω?ζωντανη νεκρη
Αφού σου λέει κάνε υπομονή, αυτό πρέπει να κάνεις. Αυτή τη στιγμή είσαι υπό αγωγή;
επαιρνα 1,1/2 λαντοζ κ μου το κανε 2.δε μπορω να ηρεμησω με τιποτα γυριζω σαν την αδικη καταρα.πρεπει να πω οσα με πνιγουν να ηρεμησω να βρω τον παλιο μου εαυτο.
Είπες ότι σήμερα θα πήγαινες στον γιατρό...
τη δοση την αυξησα απο 14 του μηνα.απο σημερα ξεκιναω ψυχοθεραπειες.θελω να γινω καλα
Καλό κουράγιο. Ο γιατρός θα σου πει και πως ν' αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες στην καθημερινότητα και τη δουλειά. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι τόσο και όλα θα πάνε καλά! :)
Μακαρι τι να πω.κοντευω να τρελλαθω.θελω να μαθω να βαζω στοπ στις σκεψεις μου κ να τις προσπερναω
κυκνε καλη αρχη κ μη φοβασαι την ψυχοθεραπεια! κουβεντα ειναι! τον ψυχιατρο σου τον εμπιστευεσαι?
ξεκινησα σε αλλο ψυχιατρο θεραπεια κ ηδη νιωθω καλυτερα.να τρελλαθω δεν υπαρχει περιπτωση απλα ειμαι εγκλωβισμενη στο συμπτωμα.οι εμμοενς φευγουν μου ειπε αλλα θελει δουλεια κ ειμαι ετοιμη να το κανω
χαιρομαι παρα πολυ μονο που λες οτι ηδη νιωθεις καλυτερα :)