Originally Posted by
sampaul
Καλησπέρα σε όλους..έχω τον αδερφό μου με χρόνια ψυχωτική συνδρομή & άπειρους ψυχαναγκασμούς εδώ & 17 χρόνια περίπου..έχουμε περάσει από διάφορα στάδια.Σήμερα είναι 38 ετών, λαμβάνει ανελλιπώς τα φάρμακα του (τζεοντόν, εφεξόλ, σεντράκ) & εναλλάσσουμε τις δόσεις κατά διαστήματα, κατόπιν οδηγιών του ιατρού μας & ανάλογα με τις εναλλαγές στη συμπεριφορά του.
Το 2011 δεν είναι & το καλύτερο μας..Είχαμε κρίσεις, συχνές μεταπτώσεις στη διάθεση, σχεδόν καθημερινά, αλλαγές επί αλλαγών στη δοσοληψία & βλέπουμε..
Δυστυχώς ο Μπάμπης δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον - χόμπυ για οτιδήποτε, μένει με τους γονείς μας, κάτι που δυσχεραίνει πολλές φορές την κατάσταση, αλλά δυστυχώς δε γίνεται αλλιώς & η καθημερινότητα του είναι ένας βομβαρδισμός από σκέψεις που κατακλύζουν το μυαλό του, τον αγχώνουν αφάνταστα, τον φοβίζουν & παρακαλάει να κοιμηθεί όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες γίνεται την ημέρα για να γλιτώνει από τις σκέψεις..προσπαθώ να τον κάνω να βγαίνει έστω μία βόλτα & να περνάει λίγο την ώρα του, αλλά δυστυχώς φοβάται πολύ μόνος του, κάτι που απορρέει από την ασθένεια & τα φάρμακα (τρόμος)..
Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ακόμη την καθημερινή αυτή κόλαση..
Εσείς πώς αντέχετε;;