Από τον δικό του φυσικά. Σιγά μην άφηνα κανέναν να έχει πρόσβαση!
Printable View
Από τον δικό του φυσικά. Σιγά μην άφηνα κανέναν να έχει πρόσβαση!
Και πώς αλλάζεις το password π.χ. που έχεις εδώ;
Για το εδώ δεν γνωρίζω, πρέπει να υπάρχει σχετική ρύθμιση. Πήγαινε στις ρυθμίσεις.
μπορεις να κατεβασεις καποιο προγραμμα οπως το spybot και να σκαναρεις τον υπολογιστη σου, αντιβαιρους φανταζομαι θα εχεις, σε οποια αλλη περιπτωση παντως, για να μπαινει στον υπολογιστη σου, θα επρεπε να ειχε καποτε προσβαση σε αυτον ωστε να περασει καποιο κατασκοπευτικο προγραμμα. Αν δεν τον εχει αγγιξει ποτε, ειναι μαλλον αδυνατο να γινεται αυτο που λες, εκτος κι αν ειναι κανενας σουπερ κρακερ.
Αυτό μπορώ να το κατεβάσω ελεύθερα από το ίντερνετ ή να το αγοράσω; Οι σούπερ κράκερ είναι σπάνιο είδος;
ναι οι σουπερ κρακερ ειναι σπανιο ειδος.
το προγραμμα ειναι δωρεαν
http://download.cnet.com/Spybot-Sear...-10122137.html
φοβάμαι γιατί ο τύπος πάιζει τους υπολογιστές στα δάχτυλα. στην κυριολεξία! Και μ' αυτό θα μπορώ να δω αν ήδη έχει συμβεί κάτι;
εντοπιζει κατασκοπευτικα προγραμματα και τα διαγραφει. τετοια προγραμματακια μπαινουν στον υπολογιστη και απο κατεβασμα αρχειων και απο διαφορα σαιτς που ανοιγεις, τα λεγομενα trojans, μην τρομαξεις αν βρει πολλα, δε σημαινει κατι απαραιτητα, οτι καποιος δλδ μπηκε στον υπολογιστη σου.
Σ' ευχαριστώ πολύ! :)
Κανένας δεν μπορεί να υποκλέψει το περιεχομενο του υπολογιστη σου αν κανεις τα εξης>>
1)απενεργοποιησεις το wifi ή το bluetooth σου
2)έχεις ενεργοποιημένο το firewall
3)Παρατήσεις τα τρύπια windows και αρχίσεις να χρησιμοποιείς τα ασφαλή linux
Το firewall το είχα απενεργοποιήσει γιατί είχα προβλήματα με την σύνδεση μου και έτσι μου είπαν να κάνω από την εταιρεία. Τώρα πρέπει να το ξαναβάλω μάλλον. Το wifi και το bluetooth που βρίσκονται; Για τα linux έχω ακούσει αλλά όχι ότι είναι καλύτερα από τα windows.
Πολύ κακό να έχεις απενεργοποιημένο το firewall,αναρωτιέμαι γιατί σου είπαν να κάνεις έτσι.Το wifi και το bluetooth είναι στον πίνακα ελέγχου,θα το βρεις,δεν ξερω απέξω που βρισκεται.Αν δεν το χρειαζεσαι καθόλου σε περιπτωση που χρησιμοποιεις καλώδιο,τότε απενεργοποιησε το.
Το λινουξ ειναι καλυτερο για δεκαδες λόγους,δες τα περιληπτικα>>
http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el
Λάπτοπ έχω και είναι σε ασύρματη σύνδεση τώρα, μήπως δεν κάνει να το απενεργοποιήσω;
Αν το απενεργοποιήσεις τότε θα πρεπει να χρησιμοποιεις το καλώδιο ethernet για να συνδεεσαι με το μοντεμ σου & το ιντερνετ δηλαδη.Το να το απενεργοποιησεις είναι το πιο σημαντικο μετρο ασφαλείας,ειναι σαν καποιος να σε παιρνει τηλεφωνο στο κινητο και συ να το χεις κλειστό,δηλαδη δεν συμβαινει καμία ασυρματη επικοινωνια μεταξυ των συσκευων.
Φτου! Δεν με βολεύει, το παίρνω αγκαλιά το λάπτοπ. Αν τα δω σκούρα θα το κάνω! Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως! :)