ναι έτσι είναι. Δυο καρπούζια σε μια μασχάλη δεν γίνεται!! Μ' αρέσει που ο αδερφός σου το χει νόμο! Πόσο χρονών είναι;
Printable View
ναι έτσι είναι. Δυο καρπούζια σε μια μασχάλη δεν γίνεται!! Μ' αρέσει που ο αδερφός σου το χει νόμο! Πόσο χρονών είναι;
Ειναι 20 και εχει κερατωσει και τη μεγαλυτερη του καψουρα...και τον καταλαβαινω...τωρα τον καταλαβαινω...το κερατο σου δημιουργει την ψευδαισθηση οτι εχεις το πανω χερι...οτι ο αλλος δεν θα σε κανει οτι θελει... Αλλες φορες δεν ειναι ψευδαισθηση...
Τουλαχιστον ο αδερφος μου δεν ειναι απο αυτους που κερατωνουν και το κανουν βουκινο και το παιζουν "μαγκες"...το κανει,και το κραταει για τον εαυτο του...εγω τα ξερω γιατι ειμαι η αδερφη του!
Ναι ρε συ αλλά αυτό δείχνει ανασφάλεια. Τεσπα έτσι κι αλλιώς μικρός είναι.
Ναι,μπορει...
Εντωμεταξυ δεν μπορω να σταματησω να σκεφτομαι μια φαση με τον πρωην μου...
Περιμεναμε να περασει ταξι σε εναν κεντρικο δρομο και βλεπουμε ενα γατακι μεσα σε μια λακουβα.παω να το παρω,αλλα με σταματαει γιατι τα αυτοκινητα πηγαιναν σαν τρελα και πριν προλαβουμε να διαφωνησουμε ενα ταξι παταει το γατακι.εγω δεν το ειδα,γιατι κατευθειαν με εκρυψε στην αγκαλια του καιι με πηγε παρακατω.κατσαμε ετσι σιωπηλοι μεχρι να σταματησω να κλαιω.το μονο π εκανε αυτος ηταν να με κρυβει στην αγκαλια του και να μου χαιδευει τα μαλλια.
Πλεον,οταν σκεφτομαι εκεινη τη στιγμη μου φαινεται απο τις πιο ωραιες της ζωης μου...μου λειπει να χανομαι στην αγκαλια του.
Και η ειρωνια ειναι οτι αν ηταν η ιστορια μας ταινια,σε καποιες φασεις θα τον συμπαθουσα,σε καποιες οχι...αλλα με τιποτα δεν θα ηταν ο τυπος που θα κολλουσα μαζι του και θα τον χρησιμοποιουσα στις ονειροπωλησεις μου!!
Τώρα με μπερδεύεις κοπελιά! Απ' ότι βλέπω τον θέλεις ακόμα. Συνήθως στην φαντασία μας χρησιμοποιούμε αυτούς που θέλουμε πιο πολύ και δεν τους έχουμε κοντά μας. Αυτό έκανα και γω. Η φάση που περιγράφεις, πολύ συγκινητική..κρίμα το ζωάκι.
Το ξερω...εγω στις ονειροπωλησεις μου χρησιμοποιω αυτους που μου αρεσουν πολυ,αλλα αντικειμενικα ο πρωην μου δεν θα μου αρεσε.δεν ξερω γιατι κολλησα μαζι του!
Ίσως να κολλάς γιατί σε έγραφε και λίγο, αν δεν κάνω λάθος. Αυτό συμβαίνει συχνά, κολλάμε με αυτούς που δεν μας θέλουν γιατί δεν τους έχουμε δεδομένους.
είναι περίεργη ιστορία βασικά...τέλοσπαντων...
νηπενθες πολυ συγκινητικο αυτο με το γατακι ρε συ... κριμα πραγματικα, εχω βρεθει κ εγω σε αναλογα περιστατικα μπροστα, μεσα στην κυκλοφορια κ την φασαρια πολλοι ισως να μην το προσεξαν καν.. ο αλλος απο το εξωτερικο ηρθε?? μπερδεμενη ιστορια κ εσυ βρε παιδακι μου !!! :)
Αστα λακρυ μου...19 ιουλιου ερχεται...και σημερα το αγορι μου ηταν υπεροχο...και εβγαλε και παθος...λετε να διαβαζει το φορουμ και να καταλαβε και ποια ειμαι;!:P (ντοινγκ)
Παντως η σημερινη μερα ηταν μια ωραια καλοκαιρινη μερα...πηγα στο σπιτι της κολλητης μου και μετα βγηκα με το αγορι μου...:)
Μπορει να βαριεμαι το διαβασμα κι οταν διαβαζω να λεω οταν θα εχω χρονο θα κανω αυτο αυτο κι αυτο αλλα το καλοκαιρι ειναι απαισιο 1ον δεν εχεις τι να κανεις το πρωι 2ον ζεστενεσαι απιστευτα που οπως και να το κανουμε στη θαλασσα ολη μερα να εισαι δεν γινεται 3ον δεν υπαχει τπτ στην τηλεοραση 4ον οι φιλοι σου πανε διακοπες κι εσυ δεν μπορεις να πας λογο οικονομικων και καθεσαι και μουχλιαζεις στο σπιτι...Ποση ωρα να εισαι σε ενα υπολογιστη η ποση ωρα διαβασεις ενα βιβλιο που κι αυτη η ζεστη σε νευριαζει τσαντιζεσαι και στο τελος δεν κανεις τπτ και εισαι μεσα στα νευρα...Ειλικρινα αν καποιον εχει καποια ενδιαφεροντα που μπορει να προτεινει θα τον ευχαριστουσα παρα πολυ!!!
εδώ που τα λέμε οι τελευταίες μέρες του Αυγούστου είναι αργός θάνατος! Και εγώ όλη μέρα δεν κάνω τίποτα, δεν έχω και τι να κάνω δηλαδή, όλα τα βαριέμαι μέχρι θανάτου. Όταν ήμουν παιδί λάτρευα το χειμώνα και σιχαινομουνα το καλοκαίρι...Τώρα σιχαίνομαι όλες τις εποχές γιατί δεν την βρίσκω με τίποτα.
To χειροτερο ειναι οτι οταν δεν εχεις κατι να κανεις και εχεις πραγματα που σε προβληματιζουν τοτε αρχιζουν και σε τρωνε οι σκεψεις...σκεφτεσαι τα παντα...την καθε κουβεντα, την καθε στιγμη. Θυμωνεις, γελας, κλαις γενικα τρελλενεσαι με τις σκεψεις...και αυτο μετα μπορει να οδηγησει να κανεις χαζομαρες που εχεις πει δεν θες να κανεις....αν πχ το προβημα σου ειναι ερωτικο, να στειλεις μνμ ενω δεν πρεπει, αν ειναι θεμα φαγητου, να κατσεις να φας σαν ζωο...γενικα χαλαει η δουλεια....
Πρεπει αναγκαστικα να κρατας τον εαυτο σου απασχολημενο....και αυτην η ασχολια καλο ειναι να σε κουραζει οποτε οταν τελειωνει να πεφτεις για υπνο... :)
Ποτε δεν τα πηγαινα καλα με το καλοκαιρι. Ειτε για τους λογους που αναφερει ο Τζιμι...ειτε γιατι παντα ειχα την προσδοκια να περασω καλα τα καλοκαιρια και μυστηριωδως να νιωθω αλλος ανθρωπος...φυσικα αυτο δε συνεβαινε ποτε γιατι δεν ειναι η εποχη που σε κανει να νιωθεις καλα αλλα το "μεσα" σου. Να ερθεις σε ισορροπια με τον εαυτο σου. Μεγαλες προσδοκιες για τα καλοκαιρια. Σαν να πρεπει αναγκαστικα να περασεις τελεια γιατι ολοι γυρω σου περνανε τελεια.
Eνα καλο με το καλοκαιρι ειναι οτι ομορφαινει ο κοσμος γυρω σου....ολοι πιο αναλαφρα ντυμενοι...οσο να ναι σου φτιαχνει την διαθεση καπως...