οταν μιλαμε για φανταχτερο ντυσιμο, αδιαφορια για τα αισθηματα των αλλων και εντονη σεξουαλικοτητα με επικινυδυνες συμπεριφορες, το μυαλο μου εμενα παει περισσοτερο στην οριακη διαταραχη παρα στη διπολικη, αλλα ψυχιατρος ηταν αυτος, κατι θα ηξερε.
Printable View
οταν μιλαμε για φανταχτερο ντυσιμο, αδιαφορια για τα αισθηματα των αλλων και εντονη σεξουαλικοτητα με επικινυδυνες συμπεριφορες, το μυαλο μου εμενα παει περισσοτερο στην οριακη διαταραχη παρα στη διπολικη, αλλα ψυχιατρος ηταν αυτος, κατι θα ηξερε.
Ο μοναδικος που μου ειπε αληθειες ηταν ο ψυχιατρος, αλλα για τα συμπτωματα που μου περιγραψαν ολοι οι αλλοι και αυτα που ειδα εγω ακομη, δεν μπορω να ειμαι σιγουρος
λιλιουμ πολλες φορες ενδεχεται η οριακη να μοιαζει με διπολικη η το αντιστροφο, λογω του οτι καποια συμπτωματα ειναι κοινα κ μπορει να μπερδευτουν οι γιατροι στη διαγνωση, αν θυμαμαι καλα ειχε γραψει εδω καπου παλιοτερα ο πετραν για το "bipolarline disorder" (που ειναι κατι σαν combination αυτων των δυο !!)
ώστε ένα άτομο (και συγκεκριμένα γυναίκα) πρέπει οπωσδήποτε να έχει κάτι παθολογικό. Γιατί έχω την εντύπωση πως τελευταία διαβάζουμε πολλά πολλά θέματα με μισοκρυμμένο -και καλά- μισογυνισμό? ΝίκοD, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις IP των μελών να δεις οι συμπτώσεις αυτές μήπως δεν είναι μόνο συμπτώσεις?
Βροχη και αγερα τι εννοεις? :D σε ποιο ατομο αναφερεσαι? Παθολογικο παλι που αναφερεσαι? Σε ποιο θεμα αναφερεσαι?Μισοκρυμμενος για καντο μας λιανα.Μισογυνισμος εδω θελω αναλυση...
IP να δει , αλλα μονο απο το mac address μπορεις να εισαι σιγουρος :)
Εν κατακλειδι.....Μηπως ηθελες να απαντησεις σε αλλο θεμα?