ό,τι να ναι. ρε συ, νομίζω υπεραντιδράς λίγο (τα ίδια και στο θέμα με το ταξίδι και τον προορισμό)
Printable View
peace guys ας μην μαλωσουμε δεν εχω ορεξη για καυγα γαμωτο...:p
insect ισως ηταν παρορμηση της στιγμης, καταλαβαινω οτι μπορει για πολλους λογους να σου βγαινει κατι, δεν σε κατηγορω ουτε σε κρινω, σε συμπαθω κ το ξερεις.. hope you feel better !! :)
Θα μπορούσες ν' ασχοληθείς με βιτρώ, ζωγραφική αν μπορείς ή με εσωτερική διακόσμηση. Εμένα μου αρέσει πολύ. Αυτό που ειπώθηκε για τους πολιτιστικούς συλλόγους είναι καλό αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν εκεί. Και ο εθέλοντισμός είναι όμορφη ασχολία. Εγώ συμμετείχα στην ελληνική ομάδα διάσωσης αλλά τα παράτησα λόγω κατάθλιψης. Η έδρα τους είναι στην Θεσσαλονίκη αλλά έχουν γραφεία και στην Αττική και σε άλλες πόλεις. Μπορείς ακόμα να ξεκινήσεις καινούρια γλώσσα. Εγώ από Οκτώβριο σκέφτομαι να ξεκινήσω τούρκικα, είναι κάτι διαφορετικό, πέρα από τα συνηθισμένα και με ελκύει αρκετά σαν ιδέα. Όσο για το αν έχουμε βρεθεί στην ίδια θέση: κοπέλα μου να σαι σίγουρη ότι δεν είσαι η μόνη που έχει μείνει χωρίς φίλους και 'γω τα ίδια περνάω.