μη τα γραφετε βρε παιδια αυτα εδω, ειναι ανωμαλος ο ΚΕΝΟ και καβλωνει, αλλα δεν εχει καμια προχειρη να τον κατουρισει...
ontopic εγω σπανια βλεπω ονειρα κι αυτα σχεδον παντα ειναι πολυ βιαια και παραξενα, σαν εμενα. για να δω θα πρεπει να με εχει επηρεασει καποιο ατομο παρα πολυ. συνηθως συμβαινει με τις γκομενες μου κι οταν αλλαζω περιβαλλον. ετσι πχ στο σπιτι καποιας ενα βραδυ ειδα οτι επεσε ο αδερφος μου σε γιαπι, σε οικοδομη καθως πηγαινε σχολειο (ηταν χειμωνας και καλα) κι απο τοτε τον ψαχνανε. η εξηγηση που εδωσα ηταν οτι μαλλον εφταιγε που ελειπα απ'το σπιτι μου πολλες μερες και δεν ηξερα αν τα βγαζουν περα. με αλλη πρωην εχω δει οτι εφυγε η ψυχη απ'το σωμα μου και τη γη, ταξιδεψε στο διαστημα κι εφτασε σε αλλο πλανητη οπου γινοταν πολεμος, και καθως παλευε επεσε πανω του μια σιδερενια πορτα ας πουμε και τον ελιωσε. κι ενω το σωμα πεθανε, εγω που ημουν η ψυχη μπορουσα κι εβλεπα ακομα μεσα απ'τα ματια του, ανικανος ομως να κουνηθω και να αντιδρασω. ε μετα ξαναεπεστρεψα στο δικο μου σωμα και ξυπνησα. η εξηγηση που μου δωσαν γιαυτο ηταν οτι ελαβα μερος σε αστρικη μαχη, λολ! τελος απο τις περσυνες διακοπες μου ειδα οτι ειχαν κατεβει εξωγηινοι και μας ειχαν παρει ομηρους, ολοι στο ξενοδοχειο που εμενα επρεπε να κανουμε οτι λενε, κι εμεις δε πολυκαταλαβαιναμε τη γλωσσα τους, και μας σκοτωναν με το παραμικρο...