Originally Posted by
KENO
συνηθως λενε οτι ο ερωτας με ερωτα περναει. αν δε μπορεις να βρεις αλλον, βρες κατι να ασχοληθεις μηπως και ξεχαστεις, και σιγα σιγα μπορεσεις να επιστρεψεις στον παλιο σου εαυτο. αρκει να φυγει ο συγκεκριμενος που σε συγχησε μια για παντα απ'τη ζωη σου, γιατι οσο βρισκεται εκει, τοσο θα πυροδοτειται ο θυμος σου, θα θυμασαι τι εγινε και θα εχεις αναγκη να ξεσπας.
Δεν ειναι στη ζωη μου, εγω εχω αλλαξει και κινητο για να τον ξεφορτωθω. Η πλακα ειναι οτι παιρνει τη μητερα μου σε γιορτες γενεθλια κτλ, και της λεει κιολας οτι θα παει επαρχια εκδρομη και να περασει απο εκει να την δει!! Εγω δεν τον εχω δει τους τελευταιους εφτα μηνες απο οταν χωρισαμε, ουτε του εχω μιλησει. Αυτος ειναι κολλημενος, και εγω θυμωμενη ακομα.
ο τιτλος παντως βρωμοκοπαει μουνιλα και αλιμονο αν φτανουν τα κοριτσακια τα μικρα να μισουν ΟΛΟ το αντρικο φυλο επειδη ΕΝΑΣ εκανε κατι λαθος.
Δεν ειναι μονο ενας, ειναι ο αλλος ο φιλος μου ο γκει, ειναι διαφορα περιστατικα που μου εχουν τυχει, ειναι τα σιχαμενα καμακια στο δρομο, ειναι να με πλησιαζει ενας αηδιαστικος μεσηλικας στη σταση του λεωφορειου και να μου λεει να γινω μοντελο, και οτι θα βγαζω 3000 ευρω το μηνα, φανταζομαι εννοουσε για συνοδο
που και παλι ο συγκεκριμενος δε σε κερατωσε ακριβως, cyber sex εκανε (δε πιστευω να εβλεπε απλα τσοντες κι εσυ να το πηρες σαν κατι παραπανω ?),
Οχι δεν μιλαω για τσοντες, μιλαω για σαιμπερ σεξ.
και γυρισε στη πρωην του αφου σε παρακαλουσε πρωτα να τα βρειτε. αν γυρνουσε χωρις να πει τπτ, τοτε να το θεωρουσες προδοσια κι οτι σε παρατησε, αλλα τωρα ετσι ειναι σαν να τον εστειλες εσυ.
Χαχαχαχα! Εγω τον εστειλα! Οχι θα τον κραταγα! Που με ειχε γραμμενη, εκανε σαιμπερ σεξ με αλλες, ηταν κολλημενος με την πρωην, και θα τον κραταγα κιολας, ή θα τον συγχωρουσα! Απαπαπα! Μου ειχε κανει τον βιο αβιωτο τον τελευταιο καιρο, γραψιμο, αδιαφορια και πολλα πολλα αλλα. Φυσικα και θα τον εστελνα και δεν θα τον ξαναδεχομουν, και το οτι με παρακαλεσε δεν του δινει κανενα πατημα, ισα ισα, αφου υποτιθεται με ηθελε τοοοοοοοσο, πως πηγε μεσα σε ενα μηνα και τα ξαναφταιξε με την πρωην, ενω μια μερα πριν με παρακαλουσε, και ακομα θα με παρακαλαγε αν δεν ειχα αλλαξει κινητο και εμαιλ.
τεσπα δε νομιζω να γινεις λεσβια, σιγουρα θα μπορεσεις να ξαναγαπησεις, ο χρονος ολα τα γιατρευει...