Originally Posted by
niah
Προφανως απο οσα γραφεις,δεν ταιριαζετε.
Ειναι θετικο οτι το ειδες αυτο νωρις,πριν προχωρησεις σε κατι περισσοτερο.Αν ειναι απο τωρα ετσι η σχεση σας φαντασου την καθημερινότητα σας αν αργοτερα προχωρουσατε σε κατι παραπανω.
Ακολουθα το ενστικτο σου και βρες καποιον που να ταιριαζετε περισσοτερο, εως πολυ δεν ξερω..το θεμα ειναι οτι με εχει τσαντισει λιγο η σταση του .λετε να μην αλλαξει ??και μου μιλαγε για οικογενεια ..εγω ειμαι 34 και εκεινος 40..αλλα δεν εχει δουλεια κια συνεχεια βριζει ολο τον κοσμο οτι ειναι βολεμενος..εγω εχω τελειωσει παιδαγωγικο και ειμαι νηπιαγωγος και δουλευω,.μεχρι και ποσα περνω με ρωτησε..εντομεταξυ τις προαλλες τον πηγα σε ενα ωραιοο παραλιακο μπαρακι που μαρεσει και μου λεει σιγα δεν θα κοψω και τις φλεβες μου σιγα το μερος ενω εγω του ειπα οτι μαρεσει..και μετα αντι να ειναι χαλαρος και να διασκεδασουμε μου μιλαγε εντονα κουνοντας το χερι για πολιτικη για τους ελληνες μεχρι και για την χουντα μου ειπε.οτι δεν την εριξε το πολυτεχνειο αλλα οι αμερικανοι.ελεος..τι αλλο θα ακουσω??εμενα οι γονεις μου ηταν στο πολυτεχνειο..ενω οι δικοι του ειναι αγροτες..που δεν εχω κατι με τους αγροτες αλλα δεν τος βριζω κιολας...