ase exo ta windows95 den exei auto pou les remely, ths adelfhs mou to exei auto pou les alhthia.
Printable View
ase exo ta windows95 den exei auto pou les remely, ths adelfhs mou to exei auto pou les alhthia.
8a ta afiso gia sabb/ko kale cello oxi gia pada :)
me exei dei gimnh kai ton exo dei gimno alla h cam nomizo me deixnei pio omorfh kai pio lepth.:P
a den to ixera oti kanete kai tetoia! ela re sy entaksei min anisixeis gia anoisies!
e den anisixo toso pou tha ton xoso den ksero ton fwkidioth den thelo na mas doune.
Kai ti se noiazei an se doune? To ti tha kaneis stin prosopiki sou zoi einai diko sou thema! Eisai eleftheri gynaika.
exeis dikio sta @@ mas e?
na alla an den ginei kati me auton kai giriso piso ston sigouro me agapes kai signomes,tha doune alon adra kai ksereis ti lene..
sorry gia ta @@ alla mou exei kolisei apo alo sait adriko me tabli.
Otan les tha doune, poious ennoeis? Elpizo oxi tous geitones! Grapstous re sy, den axizei! Mono ta paidakia sou min parameliseis!
Γιατί τώρα νιώθεις οτι σφάλλεις δηλαδή; Για ποιο λόγο; Αφού είσαι χωρισμένη και έχεις κάθε δικαίωμα να ξαναφτιάξεις την ζωή σου. Γιατί τόσες ενοχές;
den ksero makari na iksera.einai kai oi goneis m mia zoh na exo a8oribo to kinhto mhn me parei adras klp.kalogria malon prepei na gino.
den theloun na ksanablekso malon me enan adra pou mas ederne olous mazi kai exo mia tash na elkio kolopeda,
ayth thn fora omos exo magepsei kai koitao dialego tous adres kai koitao emena.
as lene oti thene ego thelo adra kai adra tha exo!!!!!!:)
mporeis esy apo pano na mhn eise offtopic?lol
Ποια είναι η Πανικούλα;