Παιδάκια είμαι πολύ χαρούμενη..Τέλος καλό, όλα καλά !!!
Μια κυστούλα αηδιαστική ήταν και αφαιρέθηκε!!! γιούπιιιιιιιιιιι
Printable View
Παιδάκια είμαι πολύ χαρούμενη..Τέλος καλό, όλα καλά !!!
Μια κυστούλα αηδιαστική ήταν και αφαιρέθηκε!!! γιούπιιιιιιιιιιι
Πρεπει να ηταν απιστευτη ανακουφιση οταν εμαθες τα καλα νεα!!
Ναι απίστευτη ανακούφιση αλλά μεσολάβησε και ένα διήμερο απίστευτης στεναχώριας και άγχους...
Το ηθικόν δίδαγμα βέβαια είναι ένα : αγαπάμε το σώμα μας όπως είναι γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο.
Βόιντ, τώρα διάβασα το θέμα σου, απ΄ότι καταλαβαίνω, όλα πήγαν καλά ε; Άντε, μπράβο! Και μην στεναχωριέσαι για τα μεγάλα μεμέ βρε. Είναι δώρο Θεού ;). Παρεπιπτόντως τι νούμερο φοράς; ;)
Να 'σαι καλά τζίπσι!
Γιατί ρωτάς τι νούμερο φοράω?
Είναι σε εξέλιξη κανά tits - contest ??? xexexxexe
χαχα καλό! Από περιέγεια ρωτάω! Εγώ όταν ήμουν μικρή είχα πρόωρη ανάπτυξη και γύρω στα 11-12 είχα ήδη στήθος! Δεν φορούσα σουτιέν και όταν παίζαμε λάστιχο τ' άλλα κοριτσάκια με κορόιδευαν γιατί ανεβοκατέβαιναν :D. H μαμά μου είχε πολύ μεγάλο στήθος και γερνώντας της έπεσε...γι' αυτό και γω παρακαλούσα τον καλό Θεούλη να μην μεγαλώσουν άλλο. Η ευχή μου πραγματοποιήθηκε και έμεινα στο νούμερο 2.. (tits story!) :D
Κοίτα, το πιο βαρύ στήθος πράγματι υποκύπτει πιο εύκολα στο νόμο της βαρύτητας..
Αλλά αν γυμνάζεις τους συγκεκριμένους μυς, δεν έχεις πρόβλημα.
Στο σχολείο τα παιδάκια κοροιδεύουν κάθε τι διαφορετικό, είναι οι πιο αυστηροί κριτές..
Και γω κάπως έτσι ένιωθα αλλά δεν αξίζει..
Η θηλυκή φύση και η γονιμότητα πάντα απεικονίζεται με το μεγάλο στήθος.
Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.. Το θέμα είναι να σου αρέσεις όπως είσαι.
Κάθε σώμα είναι πλασμένο και για το ανάλογο στήθος.
void χαιρομαι που ολα ειναι καλα, ελπιζω να ξαναβρεις συντομα τον εαυτο σου και να ηρεμισεις. :)
ο παλιομπασταρδος ο ΚΕΝΟ το διοργανωνει και κανει τον διαιτητη.
παιδια μη μου το κανετε αυτο, ξερετε πως εχω αδυναμια εκει και γενικοτερα...
Σε ευχαριστώ πολύ ΚΕΝΟ και σου ανταποδίδω την ευχή.
"ο παλιομπασταρδος ο ΚΕΝΟ το διοργανωνει και κανει τον διαιτητη."
:-) ευσεβής πόθος ή να πω καλύτερα όνειρο θερινής νυκτός?
χαχα