εκει ειναι το θεμα σου, δεν εχεις κατι να πιαστεις και να σε παρηγορησει! δλδ πχ δεν ειναι οτι δεν εχεις φιλιες, ειναι οτι δεν εχεις και δουλεια κλπ κλπ. κατι να σε κραταει δλδ! επαρχια μενεις?
Printable View
εκει ειναι το θεμα σου, δεν εχεις κατι να πιαστεις και να σε παρηγορησει! δλδ πχ δεν ειναι οτι δεν εχεις φιλιες, ειναι οτι δεν εχεις και δουλεια κλπ κλπ. κατι να σε κραταει δλδ! επαρχια μενεις?
Αθηνα σε προαστιο το οποιο ειναι σα να εισαι σ επαρχια ειδικα οταν εισαι κ ελ.επαγγελματιας στην περιοχη...... δικια μου δουλεια εχω κ παει χαλια..... οπως παρα πολλων.......δεν ειμαι η μονη σιγουρα....
ναι αλλα δεν εχεις να στηριχτεις σε κατι να σου αποσπαει την προσοχη οποτε εχεις εστιασει την κακια σου περιοδο η οποια ακομα και 1 μηνα να κρατησει απο τωρα (λεω εγω τωρα) , θα σου φανει αιωνας! ποσο εισαι?
Η κακια περιοδος ειναι εδω κ μερικα χρονια ...κ εκει που παω να πω δοξα το θεω.... ξαναπαω στο βοηθα παναγια...... Κ ειμαι μεγαλη μικρη μου doll.... στα 46...... στενευουν τα περιθωρια για ολα...........
μην το βαζεις κατω θα ρθουν καλυτερες μερες. ξερω πως η φραση αυτη ειναι κλισε και εχει χασει την σημασια του τοσες φορες που εχει χρησιμοποιηθει, αλλα ειληκρινα αμα την σκεφτεις θα πιασει οσες φορες και να την εχεις ακουσει απο ατομα που σε παρηγορουν! για ολους εχει ο Θεος! δεν εχει σημασια η ηλικια, και δεν εισαι με το 1 ποδι στον ταφο! θα σ δωσω ενα πχ της αδερφης μου που ειναι 22, εχει δουλεια και αγορι και φιλους, αλλα ολο λατι παθαινει εδω και χρονια οπως λες, μια διπλη κοιλη, μια σαλπιγγιτιδα, μια αλλα γυναικολογικα, μια γαστρεντεριτιδες, μια ξαφνικα πρηξιματα στα δοντια χωρις λογο, μια εχει παρει 15 κιλα απο το αγχος, μια η πιεση απο τον πατερα μας να βρει αλλου να δουλεψει επειδη την κλεβανε στην δουλεια, κλπ κλπ....αλλα προσπαθει να ναι χαζοχαρουμενη!
τι πιστεύεις ότι φταίει που είσαι 46 και δεν έχεις ένα σύντροφο? δε θέλω να σου κακοφανεί έτσι όπως σου το ρωτάω απλά πιστεύω πως πρέπει να ανατρέξεις πίσω για δεις που βρίσκεται το θέμα σου. λοιπόν? τι πιστεύεις ότι φταίει και δεν έχεις καλή σχέση με τους άντρες?
πιεσμενη παντως ειναι απαισιο για εναν ανθρωπο να νιωθει μονος του κολιμενος σε ρουτινα και κακες σκεψεις. εδω μπορεις να μιλας και να βρεις ατομα να σε ακουσουν, ξερω πως δεν ειναι αρκετο οσο η ανθρωπινη επαφη αλλα πισω απο το διαδυκτιο αυτο ειναι ανθρωποι που μπορουν να σου μιλησουν και να ακουνε και για μας δεν εχεις ηλικια! εγω θα προσπαθησω να σε βοηθησω οσο μπορω αν θελεις
Θενκς Broken..... γι αυτο εχω μπει σ αυτο το φορουμ κ μιλαω...η ανωνυμια βοηθαει παρα πολυ να βγαλουμε πιο ευκολα πραγματα απο μεσα μας...
Void αν διαβασεις τ αρχικο μηνυμα θα καταλαβεις οτι ολα ξεκινουν απο τον τροπο που μεγαλωσα...... κ ξερω επισης οτι ενα μεγαλο μερος της ευθυνης φερει η μητερα μου.... μετα κλειστηκα στο καβουκι μου...κ μετα περασαν τα χρονια... δεν εχω κατι με τους αντρες π.χ να τους μισω 'η να τους φοβαμαι.... εχει να κανει με μενα που κλειστηκα στον εαυτο μου...η τελευταια σχεση που ειχα κρατησε 3 χρονια...μια σχεση ειμαστε μαζι δεν ειμαστε μαζι.... μια το διελυε αυτος γιατι ειχε ερωτευτει αλλη..μια εγω οταν τα επαιρνα κρανιο με την συμπεριφορα του... κ ναι..μετα πο 3 χρονια ξεστομησε αυτο που ηξερα..που κ ο ιδιος ειχε ξεκαθαρισει με τον τροπο του ...οτι ειμαι καλη μονο για σεξ...κ εδω το αναφερω ευγενικα γιατι δεν ηταν αυτα τα λογια του....κ ειπα το τελικα αντε γεια!!!!!!! Με ποναει γιατι τον αγαπαω αλλα δεν δεχομαι απο κανεναν να με προσβαλει ...εχω κ μια αξιοπρεπεια.........
Εσύ τι θα ήθελες από τον εαυτό σου?
πέρα από τη δουλειά σου...που σε χαλάει και δεν πάει καλά..το οποίο είναι το 50% της στεναχώριας σου, το άλλο 50 % τι είναι?
οι φίλες πάντως δεν είναι..
Oλα Void....ολα.... τα τελευταια χρονια εχω κατα καποιο τροπο κλειστει στο σπιτι λόγω της μητερας μου.... τον φεβρουαριο κανονισαμε με την γυναικα που μας βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου να ερχεται καθημερινα πρωι απογευμα κ να προσεχει κ την μητερα μου...επιτελους λιγη αισιοδοξια...εκει ειπα το ...δοξα τω θεω...ε...απο το Σαββατο αρχισα ξανα το βοηθα παναγια γιατι εφτασε στα ορια της η γυναικα κ ειπε οτι θα σταματησει.... οποτε αντε βρες ξανα ανθρωπο εμπιστο....κ αν δεν βρω γυναικα δεν ξερω τι θα κανουμε.... θα πρεπει ο πατερας μου να ειναι συνεχεια σπιτι γιατι μονη της δεν γινεται να μεινει.... η θα μας καψει η θα μας κλεψουν..στο τσακ προλαβε πριν λιγο καιρο η γυναικα τους γυφτους κ δεν μας εκαναν καινουργιους.....Δεν εχω αερα σ αυτο το σπιτι..... δεν νιωθω ανεξαρτητη.... τα νευρα μου εχουν γινει σμπαραλια....τι θα ηθελα απο τον εαυτο μου.....??? Να φυγω απο δω...αλλα δε γινεται λογω καταστασεων κ οικονομικων προβληματων...επαναλαμβανο� �αι αλλα αυτη ειναι η κατασταση που με πνιγει....
η μητερα σου εχει γινει πιο περιεργη και απαιτητηκη λογω της καταστασης της να υποθεσω. σε πνιγει αλλα το χεις και υποχρεωση απεναντι στους γονεις σου και δεν μπορεις να τους αφησεις και αυτη η δεσμευση σε τρωει. σκεψου ομως πως αργοτερα (γιατι δεν θα ζησουν για παντα) θα εχεις ησυχη την συνηδειση σου πως δεν τους παρατησες στην δυσκολη στιγμη.
σου θυμιζει και την πιεση που ειχες μικρη και σε τσαντιζει που εχεις φτασει 45 και ακομα σε ελεγχουνε! κουβαλας 45 χρονια υποταγης και ελεγχου!
ρε συ..οκ γονείς σου είναι αλλά σε έχουν κατατροπώσει εντελώς..
εάν έχεις τέτοια θέματα μετά όντως πως να κάνεις σχέση και πως να μην είσαι κλεισμένη στο καβούκι σου?
πρέπει να διεκδικήσεις την ελευθερία σου από τον εαυτό σου πρώτα απ'όλα...οι ανοϊκοί είναι μεγάλο βαρός για ένα σπίτι και χρειάζονται ειδική φροντίδα..εσύ έχεις χάσει τη δική σου ζωή με αυτά και με τα άλλα..αυτό θέλουν δηλαδή οι γονείς σου από εσένα?
τον οίκο ευγηρίας τον έχετε σκεφτεί?
σίγουρα πρέπει να βρεις μια λύση για αυτό πρώτα απόλα..είναι πολύ σημαντικό θέμα.
μονο αμα ειχε θυμο μεσα της θα μπορουσε να το κανει. αμα ειναι ετσι ευαισθητη δεν θα μπορει να τους βαλει πουθενα
Η μητερα μου ηταν παντα δυσκολος ανθρωπος... τωρα οσο παει κ γινεται ανυποφορη.... Οικο ευγερειας??? Με τιποτα...κ ναι ειναι ετσι οπως τα λετε... ολη αυτη η κατασταση μου εχει φαει την ζωη μου.... Πως να κανω μια σχεση οταν δεν μπορω να φυγω απο το σπιτι? Ποσα θ ανεχθει ενας ανθρωπος οταν θα θελει να πατε διακοπες κ δεν θα ειναι εφικτο αυτο??? Με τον τυπο που ημουν ηταν χαλαρα τα πραγματα γιατι κ αυτος ηταν χωρισμενος με παιδια κ ολη του η εννοια ειναι στα παιδια... να περναει χρονο με τα παιδια του... α...ναι..ξεχασα το βασικο...με ηθελε μονο για το σεξ...χμ... σωστα... Μα την αληθεια αν ημουν καλα οικονομικα θα ειχα φυγει εδω κ 3 χρονια απο το σπιτι...εχω διαμερισμα κ δεν μπορω να παω να μεινω γιατι δεν μπορω να ανταπεξελθω...
Καλησπερα..
Γιατι οχι σε οικο ευγεριας?