Μπα, δεν σκιάζομαι πλέον..
Πάλι καλά που δεν μου είπαν τίποτα τέτοιο πριν από 20 χρόνια και ζούσα τουλάχιστον με την ψευδαίσθηση της ασφάλειας.:p
Printable View
Εμένα μου αρέσουν τα θρίλερ, τα έβλεπα από μικρός. Τα περισσότερα είναι μέτρια προς μπούρδα αλλά μερικά είναι πολύ γερά.
Το συγκεκριμένο, όπως και με κάθε ταινία, το εκτιμάω περισσότερο τώρα. Μικρός απλά έβλεπα ένα τρομακτικό κλόοουν που ήθελε να τρομάξει παιδάκια, τώρα βλέπω περισσότερα, κυρίως από αυτά που λέει. Έβαλα και βίντεο για τον Ronald τον κλόουν, δεν είχα φανταστεί ότι θα μπορούσα να συνδέσω τους δύο κλόουν. Ρίξε μια ματιά και στον Ron αν σου κινησαν την περιέργεια οι κλόουν.
Η ταινία ταιριάζει και με το θέμα του θρεντ, γιατί ασχολείται με το ζήτημα της παιδικής φοβίας, που αν δεν την πολεμήσεις μόνος σου, μπορεί να σε ακολουθάει και στην ενήλικη ζωή σου, ακόμα κι αν νομίζεις πως έχει θαφτεί σε κάποια σκοτεινή πλευρά του εγκεφάλου σου.
Αν και οφείλω να πω πως συγκριτικά με το βιβλίο του King, η ταινία δεν λέει και πολλά.
Ο Ronald ποιος είναι?
lol :p
http://scm-l3.technorati.com/11/05/1...20110519091341
Νόμιζα θα είναι τίποτα σε John Wayne Gacy
ΟΙ ηλιθιοι ανθρωποι και οι κομπλεξικοι - κομπλεξικες με φοβιζαν απο μικρουλι !!
Παιδια αμα σας πω τι επαθα στην κατασκηνωση πριν 2 χρονια οταν ημουν ομαδαρχισσα..!
Ειχα τα μικρα κοριτσακια, και ειχα ενα πολυ μικρό, πρεπει να ήταν 5 χρονων, το χαν και παρατημενο οι γονείς του..
Ε μια μερα μεσημερι παιζανε τα κοριτσακια ολα μαζι σε ενα κρεβατι και ειχαν βάλει και γυρω γυρω σεντονια και καλα να κρυφτουν και να πουν μυστικα και ιστοριές. Και η μικρη αυτή είχε πέσει να ξαπλώσει για υπνο και μου κανε εντυπωση γιατι σαν μικρο είχε πολύ ενεργεια και τα λοιπά. Πήγα κοντα της να δω τι κάνει, ήταν κουκουλωμένη αλλά δεν κοιμόταν. Αρχίσαμε να μιλάμε, και τα λοιπά. Να μην πολυλογώ άλλο, είχε τρομάξει από κάτι που είχαν αναφέρει τα κορίτσια πριν. Αρχισε να μου λέει διάφορα του τύπου ''Μιλήσανε για αυτόν και δε μπορώ να ακούω για αυτόν, και αυτός'' και άρχισε να βαριανασαίνει και να μη μπορεί να μιλήσει. Εγώ δεν καταλάβαινα ποιος ήταν ''αυτός'' και η ίδια δεν μπορούσε ούτε το όνομά του να πεί! Μέχρι που ήρθε ένα (κακιασμένο xD) κοριτσάκι εκεί δίπλα μας και φώναξε ''Τον Κουασιμόδο λέει απο την Παναγία των Παρισίων!!!''. Και η μικρή άρχισε να κλαίει με αναφιλητά και να μη μπορεί να πάρει ανάσα!!!! Ντάξει, τα παιξα, γιατί σαν νέα στο επάγγελμα με τα παιδιά δεν είχα ξανασυναντήσει παράλογη φοβία και τέτοια, αλλά αμέσως θυμήθηκα τις δικές μου παράλογες φοβίες που είχα μικρή (και έχω και ακόμα :P) και το δουλέψαμε μαζί το θέμα με τη μικρή με συζήτηση...
Το θέμα είναι οτι τη μικρή οι δικοί της την παρατούσαν πολύ συχνά με βιντεοκασέτες με κινούμενα τύπου Disney και αυτή τα έβλεπε με τις ώρες. Και κάπου της κόλλησε ότι ο Κουασιμόδος είναι ο πιο κακός άνθρωπος, ή μαλλον το πιο κακό τέρας, και ότι ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ!!!! Αντε να εξηγησεις στο παιδι οτι η παλιο Disney έφτιαξε αυτόν τον ήρωα σαν τον καλό της υπόθεσης...
Αυτά τα κινούμενα της Disney είναι πολύ ενδιαφέρον να τα ψάξει κανείς και να τα δει από παιδαγωγική σκοπιά τελικά, τι σόι ειναι.. Όπως και κάθε άλλο ''αθώο'' παιδαγωγικό υλικό που προσφέρουμε στα παιδιά. Όπως και ναχει, το μυαλό αντιδρά απρόβλεπτα πολλές φορές, εξού και οι φοβίες μας... :P
hello κι απο μενα απο φοβιες μικρη σκιζουμε λολ !!!! :)
λοιπον φοβομουνα κι εγω αυτο με το κρεβατι, νομιζα οτι θα εβγαινε ο μπαμπουλας η καποιο φαντασματακι, θα με αρπαζε απο το ποδι κ θα με εχωνε σε μια μυστικη καταπακτη κατω απο το κρεβατι κ θα με κλειδωνε εκει μεσα.. επισης φοβομουνα να μεινω μονη μου στο σπιτι κ αναβα ολα τα φωτα οταν λειπαν οι γονεις μου, εβαζα την τηλεοραση στο τερμα κ εκανα πως μιλαω με την αδερφη μου (μονη μου μιλουσα δλδ, μιμουμουν τη φωνη της), γιατι φοβομουν μην μπει κανεις στο σπιτι.. επισης πανω σ αυτο οταν εμενα μονη μου νομιζα οτι το καναν οι γονεις μου για να δουν αμα θα κατσω ησυχη κ οτι ειχαν βαλει καμερα, κ ετσι ξαπλωνα στο κρεβατακι κ επαιζα με τις μπαρμπι σαν καλο κοριτσακι...
επισης ειχαμε μια χελωνιτσα νερου κ την ειχα συνδεσει με τα χελωνονιντζακια κ την φοβομουνα λολ..
μου λεγανε οι γονεις μου οτι αμα δεν φαω ολο το φαγητο θα με "πουλησουν στους γυφτους", κ ειχα παθει φοβια μαζι τους κ μια μερα μες στο αστικο ηταν 2 τσιγγανες κ νομιζα θα με παιρνανε κ πατησα τα κλαματα...
φοβομουν το σκοταδι παρα μα παρα πολυ κ τα φαντασματα, νομιζα οτι θα πεταχτει κανενα, επισης διαβαζα κατι spooky stories κ urban legends κ τα πιστευα κ ειχα επηρεαστει λολ..
κατι αλλο, φοβομουν να παω κοντα σε αγορακι γιατι νομιζα οτι ακομη κ τα ρουχα μας να ακουμπησουν θα μεινω εγκυος λολολολ !!! ειχα δει μια φορα στο απενανατι μπαλκονι ενα αγορακι με το πουλακι εξω κ αρχισα να τσιριζω γιατι νομιζα οτι θα μου κανει κακο λολ !!
αυτα !!