Δεν νιώθεις τύψεις που καταστρέφεις τον εαυτό σου με ναρκωτικά και χημικές ουσίες άγνωστης ταυτότητας? Η μήπως το βλέπεις πως σε καταστρέφουν οι άλλοι επειδή σου δίνουν?
Printable View
φίλοι μου, εσείς που έχετε πιεί το αμίλητο νερό, πλέον μας προτρέπει το κράτος να καταναλώνουμε χασίς αλλά να μην το παράγουμε, ούτε να το πουλάμε. Τι καταλαβαίνετε εσείς από αυτό?
χαχαχχα οτι για αλλη μια φορα απεδειξε η ελλαδα ποσο "οτι να ναι" χωρα ειναι.
Εμεις κι η νομοι μας,(πως λεμε εμεις κι ο κοσμος μας?)
ναι ελαντε που κολλανε? εγω κανω σπανια αμμα υπαρχει στην παρεα..δεν εχω κανενα κολλημα κ πολλες φορες τα χω μπροστα μου και δεν κανω γτ δεν ειμαι σε φαση
iσως το ειπε για να ρωτησει αμα κανεις εσυ η ο φιλος σου η αυτος που σ αρεσει... (εγω κανω περιστασιακα, αμα εχει η παρεα κ ειμαι σε καλη φαση..)
Γιατί απλά δε λες στην "αγάπη" σου "αγάπη μου, σε λατεύω αλλά στο κρεβάτι δεν με γεμίζεις και ως αποτέλεσμα, όσο και αν σε αγαπάω, μένω μαζί σου χωρίς να είμαι ερωτευμένη, απλά και μόνο για τη συνήθεια της αγάπης, και αν πιστεύεις ότι σκέφτομαι μόνο το μουνί μου είναι επειδή εσύ δεν το σκέφτεσαι καθόλου και έχει φτάσει σε σημείο να κάνει τα σάλια μου να τρέχουν για 18χρονα που ίσα και μου δείχνουν ένα κάποιο ενδιαφέρον, οπότε τι λες να το γυρίσουμε σε ελεύθερη σχέση ή να διακόψουμε για λίγο καιρό ώστε να μην αισθάνομαι και τύψεις ότι σε κερατώνω" και να βρεις την υγειά σου;
ο παλιμπαιδισμός στο μεγαλείο του .
dissolved ωραια τα λες...
ο παλιμπεδισμος που κολλαει? το κοριτσι επιασε το point!
καλα εχς φαει την 3ενερα, ενω τσιμπηθηκα με το μωρο εκανα υπεροχο σεξ τα δα ολα, τωρα μεχει κλασει εξαφανιστηκε..μαλλον δεν μπορω να το εχω ολα δικα μ και γκομενο και εραστη και τον θελω παλι σαν τρελη..κανω ερωτα με τον δικο μ κ σκεφτομαι το μικρο..
Εγω νομιζω οτι δεν εισαι ερωτευμενη απλως σου αρεσε αυτο που εκανες κοινος ψαχνεσαι γιατι απο τη μια λες περασα ωραια και μαλλον τον ερωτευτηκα κι απο την αλλη μολις πηγες με τον δικο σου και σου εκανε ερωτικη εξομολογηση σιγουρα κατι ενιωσες και μολις πηγες στο κρεβατι και ξενερωσες του ειπες αντε γεια...μηπως τελικα το θεμα δεν ειναι τα συναισθηματα αλλα το sex?
με τον δικο μου δεν χωρισα...απλα του πα θα βρω γκομενο αν συνεχιστει αυτο
Πωπω! συμφωνω ρε Galliano μαζι σου... Ενιωσα πολυ ασχημα με το θεμα της θεματοθετριας και λυπαμαι ειλικρινα που σκεφτεται ετσι ενα κοριτσι... κατι τετοιοι τυποι κοριτσιών πεφτουν πολυ στα ματια μου και ειναι τρομερα απαξιωτικο ολο αυτο.
Κοριτσακι μου κανε οτι θες.. θες να κοροιδευεις? Κανε το.. αμα αυτο σε κανει να νιωθεις καλα αλλα λυπαμαι!
are u stoned?μαρεσει που ρωτας!
περιμενεις κ απαντηση ε?χαχα
παιδια ανωνυμα ο καθενας μπορει να να λεει, να κανει οτι θελει,να μιλαει χυμα..το θεμα ειναι ποσο μπορει ναμιλησει στα ισα κ να ξεπερασει το προβλημα αν το συγκεκριμενο ονομαζεται προβλημα