Ας κινητοποιηθει,λοιπον,η διαχειριση ΑΜΕΣΑ!!!
Printable View
Ναι έτσι πρέπει!! δε μπορούμε να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια, ενώ ένας άνθρωπος προσπαθεί να πεθάνει.... ακούει κανένας από τη διαχείριστες του σάιτ;;;;
ενημερωσα την safeline δεν ξερω αν εκανα καλα ομως δεν μπορει να μεινει ετσι το θεμα ακομα και αν προκειται για φαρσα.
Καλά έκανες!! Δεν είναι φάρσα!!! Κι εγώ πήρα τη γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία (1018) και μου είπαν ότι είναι οι αρμόδιοι και θα το φροντίσουν... βρήκα κι ένα τηλέφωνο στο σάιτ στα στοιχεία επικοινωνίας! Μήπως να το καλέσουμε;;
...χμ...καλά κάνετε, αν και θεωρώ πως όταν κάποιος θέλει να βάλει τέλος, δεν το γράφει σε φόρουμ.....
ναι βεβαια τα παντα να κανουμε.
δεν ξερω δεν θα σταθω στο αν καποιος το κοινοποιει η οχι,δεν με ενδιαφερει αυτο.
Σωστό κι αυτό αλλά αν όντως έχει χαπακωθεί με 12 ζανάξ, σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο για εκείνη (ή μήπως είναι ο Μystik;) - προφανώς είναι και μια κραυγή αγωνίας και γι' αυτό το ποστάρισε το θεματάκι.... τι λέτε να καλέσω και το τηλέφωνο που βρήκα στο σάιτ;;
να το καλεσεις ναι.
σιγουρα λοβ, γι αυτό είπα πως καλά κάνετε..:)
δοκιμασε το ειρηνη.
Πήρα δείχνει ότι είναι κατειλλημένο!! θα ξαναπάρω... ας ελπίσουμε ότι το 1018 και η safeline θα πράξουν τα δέοντα.... τι να πω.....
Εχουμε κανενα νεο; Τι εγινε; Ρε παιδια σοβαρολογει τωρα; Τα 'χω παιξει!
Πήρα κι αυτό το τηλέφωνο που υπάρχει στο σάιτ και μου είπαν ότι έχουν ενημερωθεί από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και έχουν μεριμνήσει.. ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά... (τελικά είναι η Mystik ή ο Mystik; θέλω να πω είναι άντρας ή γυναίκα ξέρει κανείς; ;)
Τα πραγματα δεν ειναι ακριβως ετσι! Δεν ειναι λιγες οι φορες οπου ατομα πριν αυτοκτονησουν κοινοποιουν αυτην τους την αποπειρα μηπως και αυτην την εσχατη στιγμη καταφερουν να εισακουστουν καπου,οπουδηποτε! Ειναι η απεγνωσμενη τους αναγκη για λιγη προσοχη προτου ξεψυχησουν!
οσα προβληματα και να εχουμε ψυχολογικα-οικονομικα-αισθηματικα ολα τα παντα δεν αξιζει να τερματιζεις την ζωη σου για τιποτα και για κανεναν!εδω ειμαστε για να παλευουμε καθημερινα αυτη ειναι η ζωη και εμεις πρεπει να την ζουμε οπως και να ειναι!πολλοι απο εδω εχουμε περασει το μονοπατι της καταθλιψης και της αποξενωσης ομως ολα αυτα πρεπει να σε πηγαινουν ενα βημα μπροστα,η καθε δυσκολια οχι να τα παρατας.
σκεψου αυτους που σε αγαπουν ποσο θα τους πληγωσεις με αυτη σου την κινηση.