Παιδιά, εγώ προτείνω όταν υπάρχουν μέλη με σοβαρό πρόβλημα απλά να μην δίνουμε σημασία γιατί γίνεται χειρότερο και για μας και για αυτούς.
Printable View
Παιδιά, εγώ προτείνω όταν υπάρχουν μέλη με σοβαρό πρόβλημα απλά να μην δίνουμε σημασία γιατί γίνεται χειρότερο και για μας και για αυτούς.
Θεωρω οτι κανενας ανθρωπος δεν πρεπει ν'απομονωνεται αλλα να βοηθιεται! Οντως,ο carrot εχει υποτροπιασει και γι'αυτο απαιτειται να επισκεφθει αμεσα τον γιατρο του!
..................
copy paste τα κανω οταν τα βρισκω και τα διαβαζω. τα θυμαμαι απ εξω χωρις ημ.νιες κλπ αλλα τοτε δεν θα ταν εγκυρα
ποιος ειπε πως υποτροπιαζει οποιος ντε και καλα κοροιδευει?????δεν μπορει απλα να ναι κατι αλλο? οπως στραβοξυλο? μην τα ριχνουμε κ ολα σε υποτροπιασμους! απειρους εχουν περασει πολλοι! κ εγω κ ολοι! δεν μπαινω νετ να σας βριζω! θα το θελα να βρισω ολο το κοσμο αλλα δεν το κανω!
ξυπναω το πρωι με το σκυλο του γειτονα εχω τις στραβες μου και πεταω πετρες οπου βρω! ερχομαι μετα εδω και πεταω εξυπναδες επειδη δεν εχω πετρες! θα εχω υποτροπιασει?! ΟΧΙ! δεν ειναι για λυπηση οσοι λενε τετοια ουτε υποτροπη εχουνε. δεν πιστευω σε τετοιους ανθρωπους
...και επίσης απαγορεύεται από τους όρους χρήσης να κάνουμε διαγνώσεις, τύπου "έχει υποτροπιάσει".
Δεν είμαστε ψυχίατροι για να ξέρουμε.
Το λέω με κάθε συμπάθεια ΑΛΙΑ.
Πιστεύω ότι τελικά θα έπρεπε όλοι να είμαστε πιο ενημερωμένοι για τους όρους χρήσης του φόρουμ ώστε να μην κάνουμε λάθη που έχουν αρνητικά αποτελέσματα και για εμάς και για αυτούς.
τεσπα δεν ειναι εκει το θεμα....το θεμα ειναι πως ακριβως επειδη δεν ειμαστε ψυχολογοι, δεν μπορουμε να μαστε και δοχεια προσβολων και βρισιματων. υποτιθεται πως μονο συμβουλευουμε μοιραζομαστε καταστασεις και συζηταμε. συμπονοια και συμπαθεια εχουν οσοι σε σεβονται και δεν δικαιολογουνται αλλιως. οποιος δεν νιωθει καλα ξαπλωνει, δεν μπαινει σε φορουμ ψυχολογιας να τσιτωσει και οσους αλλους εχουν θεματα!
πολυ σωστο μπροκ.
γιαυτο και οταν εισαι ΕΣΥ το αντικειμενο της επιθεσης, για εμενα θα ειχες καθε δικιο να αντιδρασεις και να βρισεις, αλλα εγω προτεινω αν εχεις την ψυχραιμια, απλα να το προσπερασεις.
πιστευω βεβαια και δεν το κρυβω οτι εκανα αναφορα, οτι πρεπει να λαβει τα μετρα της η διαχειριση
γι αυτό υπάρχουν οι όροι χρήσης....γιατί μπορεί να μπει ο καθένας να γράψει πως έχει την τάδε ασθένεια και το σύμπτωμα της είναι να βρίζει τα μέλη του φόρουμ...:ρ
Τι πάει να πει αυτό?
Υπάρχουν δεκάδες μέλη με πολύ σοβαρά προβλήματα που δεν έχουν ενοχλήσει ποτέ κανένα.